Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 202
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 202
  • Total: 202

Γράψτε κάτι για τον από πάνω

Ξεκίνησε από zarkvilion, Ιουνίου 18, 2005, 10:35:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

κισουλιιιιιιιιιιιιιι.....το ξερω βρε οτι δεν το ειπες κακοπροαιρετα! χαχα! και στο υστερογραφο εννοω οτι δεν μπορω ακομα :roll:  :roll:  :roll: και μετα απο τοσο καιρο που γραφω στο φορουμ ουτε μια φωτογραφια να βαλω, ουτε ενα αβαταρ χωρις την πολυτιμη βοηθεια σας..... :oops:  :oops:  :oops: ! γι αυτο λεω οτι ειμαι ανεπιδεκτη και ξερω οτι θα με βοηθησετε αμεσως μολις το ζητησω.....that what's friends are for! φιλια πολλα και πολλα πολλα ευχαριστω!

Fantomas

Minoraki.......... Φαν της Χαρούλας..... Απλά ένας υπέροχος άνθρωπος.........

minoraki

:oops:  :oops:  :oops:  :oops: φαμασουλινι.....δεν εχω να πω τιποτα αλλο εκτος απο ενα μεγαλο ευχαριστω για τα καλα σου λογια.....

:arrow: και.....τι μπορω να γραψω εγω για σενα? αν και δεν εχουμε συναντηθει ποτε, εν τουτοις πιστευω οτι σε σενα εχω βρει εναν πολυ καλο φιλο.....εναν υπεροχο ανθρωπο! σε αγαπαω πολυ! φιλια!

balland

η καλη κουβεντα κ η συμβουλη
οποια στιγμη κ αν σου χρειαστει
εχει ενα ονομα...

ΜΙΝΟΡΑΚΙ!!!

minoraki

:oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops: βρε φιλοι μου......θα σταματησετε να με κανετε να κοκκινιζω συνεχεια σημερα? μπααααααααααααααα σε καλο σας! I love you too.....

:arrow: μπαλλαντακος.....απροβλεπτος( :roll: διαβασα αυτο που εγραψε περι ηθικης....θα εσωζε τον κ.@@@@@@)! ανατρεπτικος....αλλα παντοτε αξιαγαπητος! φιλια πολλα φιλτατε!

balland

ανατρεπτικος..
χμμμ...δεν εινκακοοοο!!!

επισης η μινορακι μας ειναι γνωστη κ ως
ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ...

minoraki

Παράθεση από: "balland"ανατρεπτικος..
χμμμ...δεν εινκακοοοο!!!

επισης η μινορακι μας ειναι γνωστη κ ως
ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ...
:D  :D  :D  :D που το καταλαβες?

balland

χωριο που φαινεται...

minoraki

Παράθεση από: "balland"χωριο που φαινεται...
:roll:  :roll:  :roll: τοσο πολυ φαινεται λοιπον? και εγω που νομιζα οτι το εκρυβα.....

Enia

για να σας επαναφέρω στην τάξη!....

μινοράκι= η 'μαμά' του site... με άποψη που μετράει!

freak

Lilou   :arrow: gatoula (xadiara, naziara, klp klp -- an den tairiazame lilou mou den 8a sympe8eriazame) pou me ekplhsei pros to kalytero ana pasa stigmh k wra.

Enia

δεν θα πω τπτ, γιατί είναι πολύ υποκειμενική η γνώμη μου για τον Κωσταντίνο... απλά ότι σε λατρεύω!  :wink:

αγνοήστε με κι ας απάντήσει κάποιος άλλος  :)

minoraki

:D  :D  :D  :D λιλουκο.....κατασταλαγμενη-με αποψη-κυρια!
(ελπιζω να σε δω την παρασκευη.....εάν τελικα τα καταφερω)! φιλια πολλα φιλεναδα μου και παλι σου ευχομαι ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ!

:arrow: freak.....αν και εχουμε εντελως διαφορετικες αποψεις πανω σε ορισμενα θεματα (τα πιο πολλα δλδ) εν τουτοις των συμπαθω παρα πολυ!
υ.γ. και μονο που το ονομα του ειναι κωνσταντινος.....η συμπαθεια μου ειναι δεδομενη! εχει το ονομα του πατερα μου και του γιου μου....οποτε  :D  :D  :D  :D

Ntama

Σ'ΑΓΑΠΩ[/color]... !!![/b]  :oops:  :oops:

minoraki

Παράθεση από: "Ntama"Σ'ΑΓΑΠΩ[/color]... !!![/b]  :oops:  :oops:
:shock:  :shock:  :shock:  :shock: μαιρουλιιιιιιιιιιιιιιιιιι......εγω ειμαι ολα αυτα κουκλα μου? ευτυχως που υπαρχουν οι φιλοι μου να με χαραχτηρισουν καπως ετσι.....γιατι εαν περιμενα απο τους συγγενεις μου :twisted: .....ζητω που καηκαμε! χιλια ευχαριστω μαιρουλι μου για τα καλα σου λογια....με συγκινησες!  :oops:

:arrow: γραφω για το μαιρουλι μου......
αισθησιακη, σεξουαλικη, εξυπνη, χαριτωμενη, δυνατη(εχει περασει πολλα....αλλα αντεχει), αντιμετωπιζει τα παντα με χαμογελο, ευαισθητουλα, ναζιαρα  :wink: τρυφερη, γλυκεια.....ευχομαι ολα να πανε καλα απο δω και περα για την μαιρουλα μας.....και επισης ευχομαι να βρει τον αντρα που της ταιριαζει.....γιατι της αξιζει....την εκτιμω βαθεια και την αγαπω πολυ! φιλια μαιρουλι φιλεναδουλι!

202 Επισκέπτες, 0 Χρήστες