Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 146
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 150
  • Total: 150

Χωρίς θέμα ....

Ξεκίνησε από KiSSeS, Μάρτιος 23, 2005, 04:37:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KiSSeS

PoiSoN_GiRL

KiSSeS

:bounce:  :bounce:  :bounce:  :bounce:  :bounce:  :bounce:

ΧΑ ΧΑ ΧΑ!

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "KiSSeS":bounce:  :bounce:  :bounce:  :bounce:  :bounce:  :bounce:

ΧΑ ΧΑ ΧΑ!

auto twra pws na to eklavw ? htan katafatikh h arnhtikh h apantish ? Help...  :shock:  :shock:

KiSSeS

:silent:                              :tongue:

Ntama

ΤΟ ΠΟΙΖΟΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΕΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ  :roll:  :roll:  :oops:

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΡΑΓΕ???? :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :wink:  :wink:  :wink:

Εσυ Κισσούλα τι λές καλό μου???Εχεις καμιά υποψία μήπως???  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

χεχεχεχεχεχεχεχεχε......

KiSSeS

Παράθεση από: "Mairoula"ΤΟ ΠΟΙΖΟΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΕΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ  :roll:  :roll:  :oops:

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΡΑΓΕ???? :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :wink:  :wink:  :wink:

Εσυ Κισσούλα τι λές καλό μου???Εχεις καμιά υποψία μήπως???  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

χεχεχεχεχεχεχεχεχε......

kati exw upopsiastei alla de mporw na pw......  :roll:  :wink:

Enia

Elaaaa!!! Ela, ela, ela! Peite mas ki emaaaassss...!!!! (oxi, oxi, DEN eimai periergh! ]ergasio8erapeia [/b]xreiazomai kai ola kala 8a pane! ai sto kalo, hmoun mesa kai mizeriaza oti eimai arrwsth...! Oxi oti twra einai 100% kala, alla toulaxiston eimai paragwgikh kai to xairomai! :P
Autaaa...
Loipes e3omologhseis se allo post.
Poisonaki perimenoume thn anakoinwsh (me megala grammata kai link pantou sto site mhn tuxon kai mas 3efugei!)
Makia moukia koritsares!

PoiSoN_GiRL

Enia mou wraio pragma h ergasiomania telika !!
den sou afhnei polla peri8wria gia mourmouritses tou tupou : ''arrwsthsa'' ''bariemai'' ''ti sto kalo na kanw twra?''
Gurisa sou lew me tetoia xara ... oute to jocker na eixa piasei !!
Bebaia tromaksa na anagnwrisw ton xwro mpainontas apo tin porta ... (pantou xartakia, skorpismenes koupes kafe deksia kai aristera, oute ena stulo sto surtari mou, ta futa anaskela na kanoun tavano8erapeia kai alla polla .... alla opws eipa kai prin ... ti na kanw pou exw mplekei me tria arsenika ekei mesa ...!
Apo tin allh it's good to be back giati ws neuriko atomaki pou eimai, olh auth thn energeia kai tin uperkinitikothta mou , tin evgala toses meres sto spiti katastrefontas to patwma (olh mera me to patini pera dw8e - stoukarontas apo epiplo se epiplo-) kai h kaimenh h manoula mou vriskotan sta pro8ura neurikhs krishs !!
Bevaia den lew, kalh kai h ksekourash twn hmerwn.... alla vre paidi mou ... polu krathse kai den ta mporw egw auta !!
Oxi den diakrineis taseis mazoxismou ! Aplws agapaw polu auto pou kanw kai einai enas tropos ekfrashs pou emena proswpika me gemizei !!
Autaaaaaa ki apo emena !!!

kai teleiwnontas sas xrwstaw kai mia anakoinwsh (pou zhthse h filenada mou h Enia na graftei me megala grammata so... 8ewrw xreos mou to na ths pragmatopoihsw thn epi8umia !)

:P  :P

KiSSeS

[size=18]Kalhmera/spera kai kalo mhna!!!!!!!!!![/size]

kalh xronia eipame????  :roll:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "KiSSeS"

LoooooooooL ! eutuxismenos o neos Pasxas !!  :P  :P

KiSSeS

me to deksi me to deksi filenada na sou mpei!!!!!!! (...o arnis sto stomaxi...)

:shaking2:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "KiSSeS"me to deksi me to deksi filenada na sou mpei!!!!!!! (...o arnis sto stomaxi...)

:shaking2:

den kserw an 8a ton faw ton arni koumpara.. vlepeis... ponaei to dontaki mou ....  :wink:  :wink:

Enia

Egw mono kalo mhna 8a pw... ki o 8eos boh8os...!

Enia

150 Επισκέπτες, 0 Χρήστες