Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 469
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 417
  • Total: 417

Χωρίς θέμα ....

Ξεκίνησε από KiSSeS, Μάρτιος 23, 2005, 04:37:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

το ΙΜ κατα 99% ειναι κενο και μαλλον δεν υφισταται καν ! απλως κατι εχει γινει και εμφανιζεται ενα ανυπαρκτο ΙΜ σε ολους μας ετσι για να γουσταρουμε και να μην κλαιγομαστε οτι μας ξεχασαν ολοι Αυγουστο μηνα !! ηταν μια δωρεα απο τον α33 προς τα μελη που ξεμειναν πισω στην Αθηνα και μουρμουρανε απο το πρωι ως το βραδι !! χιχιχιχι !
αντε μακια μουκια .. παω παραλια !!  :P

PoiSoN_GiRL

κατα τα αλλα .. η κουμπαρα μου η KiSSeS ακομα διακοπευει ... σνιφ ...  :cry:

Enia

ναι... ε?!  :roll:
φτου, ξέχασα τι ήθελα να πω...
πάλι καλά που δεν έχουμε θέμα...

καλά, αυτή η κουμπάρα σου ακόμα να συμμαζευτεί!? ίσα που κλαιγόταν και χάλαγε τη ζαχαρένια της... κιχ να μην βγάλει όταν γυρίσει, θα την δαγκώσω πες της!

τι άλλα?  :roll:

ε ξέρω...  :(

...

που και πώς θα πνίξω εγώ τον πόνο μου την παρασκεύη?

:roll:

...

άσχετο... ο καθηγητής μου είναι κ****ι, σας το είπα? έχει εξαφανιστεί να κάνει τις διακοπούλες του και με έχει αφήσει στους πέντε δρόμους... την τρέλα μου...  :evil:

αυτά... δεν μου έρχεται κάτι άλλο για τώρα...

φιλάκιαααα.....  :roll:

PoiSoN_GiRL

τον ασυμμαζευτο πια αυτο το κοριτσι ... ενα μηνα λειπει (υπερβολες λολ! ουτε μια εβδομαδα δεν εχει που εφυγε!!)

επισης να συμπληρωσω οτι ο καθηγητης σου ειναι πολυ κ****ι ....  :evil:  :evil:  αντε μην ερθω και τα σπασω ολα εκει περα και το κανουμε summer time το πανεπιστημιο ...  :evil:  :evil:

ειναι κι αυτη η πανσεληνος που μου δινει το αλοθι .. ημουν επηρεασμενη κυριοι δικαστες .. κατα βαθος δεν φταιω .. σεληνιαστηκα η απροσαρμοστη και αντεδρασα υπερβολικα ... αθωωστε μεεεεεεεεεεεεεεεεεε μην σας κανω και το δικαστηριο βαρκα με κουπια ... (λοοοοολ)

οσο για την Παρασκευη μην ανησυχεις ψιψινακι .. σου ειπα ηδη πως θα την περασουμε !! (χιχιχιχιχιχι !  :twisted:  :twisted: )

αυτα κι απο μενα .. παω να μασουλησω λιγο το καλαμακι του φραπεδουμπιου μου μιας και τελειωσε ο καφες και βαριεμαι να φτιαξω αλλον ... ασε που τον κανω και χαλια δηλαδη .. καφες ειναι αυτος ή νεροζουμι .. αλλα που θα μου παει , θα μαθω καποτε και τοτε αλοιμονο .. ΤΡΕΜΕΤΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΥ ! θα γινω η νεα Βεφα !!

σας σμουτσαρω στα μουστακια σας ! και οσοι απο εσας δεν εχετε μουστακια , σας φιλω σταυρωτα στα μουτρακια σας !  :P  :lol:

Enia

νιαααρρρρ!!! :D

*Ενιάκι γουργουρίζει από χαρά! :D

tristana

Επειδή είναι γνωστό -σε ποιους;;- ότι μόλις δω συγκεκριμένο μα εντελώς
σαν κι αυτό θέμα, ε... επεμβαίνω, διότι η σοβαρότητα είναι το οικογενειακό μας έμβλημα κεντημένο σε μαξιλάρες και μη -ό,τι έβρισκαν παλιά το κεντούσαν δεν ήταν ακαμάτρες- γι'αυτό λοιπόν και επειδή περνώ την ωραιότερη περίοδο της ζωής μου -ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΧΑ'Ι' ΜΟΥ ΧΑ'Ι' ΧΟΥΙ ΛΙΟΥΙ ΚΑΙ ΝΤΙΟΥΙ- καταθέτω τις σοφές ρήσεις που αν δεν τις θυμηθώ σε πέντε δεύτερα λυπάμαι, αλλά θα πρέπει να ζήσετε χωρις αυτές. (Είναι σκληρή τιμωρία... ξέρω, αλλά... )

Κορίτσι-Δηλητήριο, (έχω Μιθριδατισμό και σου την έφερα! ΧΕΧΕΧΕΧΕ! 'Εχω καταπιεί εγώ δηλητήρια!!) μία παράκληση... δεν γίνεσαι κάτι σε Μαμαλάκη
που έχει τη γλύκα του θείου -τι μαγουλάκια ροδαλά λα λα λα)
Καλά χωρίς το μουστάκι του εσύ. Ας μην καταφύγωμεν σε ακρότητες,
(Εκτός αν σου πάει οπότε πάσο)
Χαίρομαι που γι'άλλη μια φορά είμαι εντός θέματος.

Αφιερωμένο στους σοβαροφανείς που δεν μπορούν, βρε παιδί μου.
Αλλέ υστ, ξινισμένα ρόδια! (Ελπίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο)

PoiSoN_GiRL

Εγω Μαμαλακης ?? μα αυτος ειναι στρουμπουλινος ... εγω ειμαι μολις 47 κιλακια (μιση μεριδα ανθρωπος ...) να πεις οτι εχω ενα αξιοπροσεχτο μπυροκοιλι τουλαχιστον .. αλλα τιποτα .. παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες μου το λιπος εχει τσακωθει μαζι μου ... δεν με παει με την καμια .. σνιφ ..
Οταν ομως μεγαλωσω θα δειτε !! Θα γινω μια στρουμπουλινα !! θα με ζηλευετε ολοι σας !!
Οσο για το μουστακι .. δε 'ν κακο .. λες να καλλιεργησω ενα σαν του προαναφερθεντος κυριου ?? Το μονο που σκεφτομαι ειναι οταν τρωω σουπιτσες .. θα πρεπει να το πιανω σε κοτσιδακια για να μην κολυμπαει ...
δεν ξερω .. θα πρεπει να το σκεφτω λιγο πρωτα ..

Αυτη η KiSSeS ακομα διακοπευει βρε παιδι μου ??

εγω τωρα ειμαι εντος θεματος ή ξεφυγα παλι ??  :roll:

spellbound

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Οσο για το μουστακι .. δε 'ν κακο .. λες να καλλιεργησω ενα σαν του προαναφερθεντος κυριου ?? Το μονο που σκεφτομαι ειναι οταν τρωω σουπιτσες .. θα πρεπει να το πιανω σε κοτσιδακια για να μην κολυμπαει ...
δεν ξερω .. θα πρεπει να το σκεφτω λιγο πρωτα ..

εγω τωρα ειμαι εντος θεματος ή ξεφυγα παλι ??  :roll:

οχι, μια χαρα σε βρισκω!  σκεψου οτι με το μουστακαλινι θα κανεις οικονομια... δε θα χρειαζεται και ο γιοκας μου οδοντοβουρτσα. Ενα φιλακι και καθαρισαν τα δοντακια του με τις μυτερες τριχουλες..... (εμ.... πριν την σουπιτσα εννοειται)

Με αγαπη
πεθερουμπα

PoiSoN_GiRL

ΧΑΧΑχαΧαΧΑχΑχαΧαΧΑχΑχΑΧΑΧαχΑΧαΧαΧαΧΑχΑΧαΧΑχαΧΑ !

και μολις εκπαιδευτω στο να κανω την οδοντοβουρτσα με επιτυχια .. θα μαθω να γυαλιζω και παπουτσια !! ΟΜG ! επιτελους το ονειρο μου γινεται πραγματικοτητα !! χαχαχαχα ! ειμαι πολυταλαντο κοριτσι τελικα !! αν θελει καποιος ας τολμησει να μου το αμφισβητησει !! (πεθερουμπα μου , εσυ σε ετοιμοτητα ! οποιος πει κακη κουβεντα ορμαμε ! χαχαχα)  :lol:  :wink:

Enia

μην με ψάξετε για την επόμενη ώρα...
πάω να δω CSI. διπλό επεισόδειο, 'the best of'...
όσο για την υπόλοιπη νύχτα, θα κλαίω την αδικοχαμένη μου πανσέληνο...

φιλούθκια και καλά παιχνίδια...

(ζουζουνίνι μου, σου έλειψα? με το μωρό μου ήμουν όλη μέρα. θα τα πούμε αργότερα, στις σωστές μας ώρες... ;) )

PoiSoN_GiRL

Λιλουυυυυυυυυυυυυυυυυ γυρνα πισω ...  :cry:
δεν ειναι αδικοχαμενη η πανσεληνος ! θα παιξουμε παιχνιδακια μαζι και θα εχουμε και ολονυχτιο μπλα μπλα και θα σου κανω και πολλες πολλες αγαπες !! γυρνα πισωωωωωωωωω ...  :cry:

Enia

τι φωνάζεις βρε κουτούτσικο!? δεν ξέρεις τι παιχνιδιάρα είμαι!? τα χάνω εγώ αυτα!? :D
schmoutch!

PoiSoN_GiRL

Ηρθες λουλουδ-Ενια μου ??  :lol:  :lol:  :lol:
δωσε μου 5 λεπτακια να καταβροχθισω τα τοστακια μου (πεινασα η καημενουλα .. τοση ωρα επαιζα και μου ηρθε μια λιγουρα ...) και επανερχομαι δρυμητατη να παιτσουμεεεεεεεε ! μμμμμμμμμμμμμμακιαααα !  :lol:  :wink:

tristana

Επωφελήθηκα από τη βουλιμία της Πόιζον και απήγαγα την 'Ενια.
Τώρα παίζει μαζί μου! Ζούλια! ΧΕΧΕΧΕΧΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ!

Πάρε τα τοστάκια σου και έλα και εσύ! (Τα ψίχουλα έστω. ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΣΤΑΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ. ΝΑ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!)

Enia

ομολογώ, είμαι μια μοιχαλίδα! οϊμε!!!  :cry:

ζουζουνινοδουμπουλάκι μου, έλα για μπλα μπλα! :D

417 Επισκέπτες, 0 Χρήστες