Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 228
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 201
  • Total: 201

Χωρίς θέμα ....

Ξεκίνησε από KiSSeS, Μάρτιος 23, 2005, 04:37:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

'Ενια, σσσσσσσσσσσσσσ! Τι ομολογείς;;;; Πες της εκείνο το ολ τάιμ κλάσικ
"ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ"

(Ψιτ! Το άλογό μου το πάρκαρα, κατέβα στις μύτες. Τρώει η επίσημη)

spellbound

Ναι, βρε, το μπλα μπλα σας μαρανε!!!!
  :P

PoiSoN_GiRL

αααααα λυπαμαι .. αμαρτησες την ωρα που εγω κοπιαζα να φτιαξω φαγητο (σιγα μην το εφτιαξα μονη μου αλλα τελοσπαντων δεν ειναι αυτο το θεμα μας ...)
και για να ξερεις και μονο .. εγω ειμαι με την πεθερουλα μου στα παιχνιδια και παιζουμε οι δυο μας ! μ ! ετσι για να ζουλεψετε !  :P

tristana

Μας μάρανε;;;; Το δερματάκι μας το τρυφερό έγινε ζαρωμένη μυγδαλιά (ποιητικη αηδία);;; Μισό. Πάω στον καθρέφτη και έρχομαι. Αν δεν επιστρέψω σε πέντε λεπτά ειδοποιήστε κανα καλό πλαστικό και έναν καρδιολόγο, διότι αν με θαμπώσει η  καλλονή μου μπορεί και να τα κακαρώσω. (Τριστάνα ΑΚΑ και ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ)

tristana

Ουφ! Επέστρεψα! Είμαι ακόμα κούκλα. Με τις κρεατολιές μου, τα 155,5 κιλά μου, το μεγαλοπρεπές μουστάκι μου, τα στραβά ποδοσφαιρικά πόδια,
το ημικαραφλό κεφάλι. (ΚΑΛΑ, ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩς ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΘΕΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟ ΔΥΣΜΟΙΡΟ!!!!!)

spellbound

ΚΑΡΑΛΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ναι, η στερηση απο ανδρες μας φταιει  :wink:  :wink:  :wink:

PoiSoN_GiRL

εγω δεν νιωθω στερημενο .. μονο λιγο καθυστερημενο θα ελεγα .. ειναι που κεντουσα το λευκο μαντιλι κι αργησα να κανω login σημερα ..
 :shock:  :roll:

Enia

λευκό μαντήλι?  :roll: της εκεχειρίας?  :?

PoiSoN_GiRL

ποια ειναι παλι αυτη η εκεχειρια ??  :roll:  :roll:

[size=9](οχι δικο μου ειναι το μαντηλι .. αυτη η εκεχειρια ψευδεται ασυστολως .. )[/size]

tristana

[size=9][/size] Μα πόσες άλλες υπήρχαν στη ζωή της 'ΕνιαΣουΚαιΣ'ΕφιαξαΕγώ;;;;;;; Σοκαριστικές αποκαλύψεις!

Enia

PoiSoN_GiRL

ελα ντε .. κι εγω απο χθες  λογαριασμους κανω .. μετραω ξαναμετραω .. κι ολο και καποια καινουρια ξεπεταγεται ... τι να πει κανεις ?!  :roll:

Enia

Καλέεεεεε! μου βγάλατε το όνομα! τι λέτε εσείς εκεί?!

και καλά η τρις, θέλει να σπείρει ζιζάνια, εσύ ζουζουνίνι γιατί τσιμπάς!? ε?! εμ θα σε πετύχω, δε θα σε πετύχω!? θα δεις τι έχεις να πάθεις :P (και σαφώς δεν είναι απειλή, για μακιαμουκια κι αγαπούλες λέω)

tristana

Δεν πέφτουμε, κυρία μου! Κορίτσι-Δηλητήριο στο ύψος των μιούλς σου, περικαλώ! (Και ζιζάνιο ιζ μάι μιντλ νέιμ, ντίαρ!  Καγχασμός ΧΑ!)

Α, και φοβού τους Δαναούς (Ε, όλο και κάποιον θα έχει τουμπάρει
και από δαύτους!)

PoiSoN_GiRL

οχι ! οχι οχι οχι και παλι οχι ! δεν πεφτω λεμε ...

Λιλααααααααααααααααααααααααα γυρνα πισω .. σνιφ .. [size=18]ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ[/size] ... ακουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ?  :cry:  :cry:

201 Επισκέπτες, 0 Χρήστες