Συστατικά 2 λαβράκια από 500 γρ. το κάθε ένα
3 πατάτες κομμένες ροδέλες
2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
½ φλιτζάνι μαϊντανός
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες Καθαρίζουμε καλά τα ψάρια και τα ξεπλένουμε.
Τα αλατοπιπερώνουμε καλά και τα χαράζουμε 2 φορές σε κάθε πλευρά.
Σε ένα μεγάλο ταψί στρώνουμε τα κρεμμύδια και τις πατάτες, αλατίζουμε και ραντίζουμε με το μισό ελαιόλαδο. Τοποθετούμε από πάνω τα ψάρια, ραντίζουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, προσθέτουμε 1 ½ φλιτζάνι νερό και ψήνουμε στους 200° C.
10 λεπτά πριν τα βγάλουμε πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό.
Σερβίρουμε τα λαβράκια μας ζεστά.