Ειδήσεις:

Το φτιάχνουμε ακόμα.. υπομονή ...

Main Menu

ΣAΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ TATTOO-ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ PIERCING?

Ξεκίνησε από papi, Σεπτεμβρίου 12, 2005, 08:01:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

freak

τωρα τελευταια παντως μου φαινεται ωραιο το να κανω ενα barcode... σαν σφραγιδα... η στο λαιμο η στην πλατη... σαν βιομηχανικο προιον.

gavrina

Παπί έτσι και τα κάνει η selene θα την σφάξει ο πατέρας της!!
Φαντάζομαι αυτό θα εννοούσε χαχαχαχ ]

selene

Πες το ψέματα γαυρινάκι μου!!!! Στο γόνατο θα με σφάξει!! Πάντως ελπίζω να τα κάνω πριν γεράσω!!!  8)  8)

fmas

Piercing και Tattoo................

Προσωπικά δεν έκανα και ούτε πρόκειτε να κάνω.... Όχι λόγω των λεγομένων περί ασθενιών και τα λοιπά απλά για λόγους δικής μου αισθητικής........

Τώρα αν μου αρέσει σε άλλους..... Με τα tattoo δεν έχω κάποιο πρόβλημα... Αυτό που δεν μου αρέσει ούτε σε άντρες ούτε σε γυναίκες είναι το piercing σε χαζά σημεία..... Προσωπικά δεν χωνεύω piercing στην γλώσσα ή μπροστά στο στόμα ή σε απόκρυφα σημεία.......... Σε λογικά σημεία είναι όμορφο.............

pingo

Τα τατουάζ μ'αρέσουν...αλλά τα μικρά, και σε σημείο που δεν είναι εμφανές...(για τον εαυτό σου το κάνεις υποτίθεται....όχι για το βλέπουν οι άλλοι)...
το Piercing το σιχαίνομαι...και να το κάνω (ούτε να με πληρώσουν) και περισσότερο να το βλέπω...το βρίσκω αντιαισθητικό

ASSOS

Μ' αρέσουν και πρόσφατα έκανα.

freak

papi

με χρωμα ή χωρις χρωμα??

kuria

αν εισαι υπακουος θα σε μαρκαρω με τη μονογραφη μου...       :wink:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

papi

Αχ ωραια το ονομα σας θα ειναι MISS,MISSTRESS ή DOMINA?Υπερτατη?Ωραια ας βαλω το ονομα σας!!! :oops:  :oops:

ASSOS

Παράθεση από: "freak"τι εκανες κ που?

Tribal στο χέρι !!!

kitty!

Ωραίο ακούγεται, μεγιές! :D

Παιδιά είδα σήμερα το απίστευτο tattoo...Το έκανε μια φίλη μου,ξεκινάει από το πλάι στη μέση κ φτάνει μέχρι το....κ..μέρι..Ξεκινάει πεταλούδα μέσα σε σκια που καταλήγει σε ένα μεγάλο λουλούδι με κινέζικο γράμμα..Θα το βγάλω φώτο κ θα σας το δείξω!!

freak

δεν θα πω οτι ανυπομονω......οχι θα κρατηθω..............κοματακι δυσκολο ομως..

papi

Μερικες φωτο απο την συλλογη που εχω με τατουαζ και piercing

[img]http]
ΜΕΣΗ

[img]http]
ΠΛΑΤΗ

[img]http]
ΠΟΔΙΑ

[img]http]
Piercing Tattoo

papi

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ BODY PIERCING

Το επαγγελματικό body piercing γίνετε με αποστειρωμένη βελόνα μίας χρήσεως.
Απολύτως καμία σχέση δεν έχουν τα πιστόλια τρυπήματος, τα οποία δεν αποστειρώνονται
και μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές και επώδυνες καταστροφές σε μέρη του σώματος
(συμπεριλαμβανομένου και του αυτιού).
Τα κοσμήματα που υποχρεωτικά χρησιμοποιούνται στο πιστόλι είναι άκρως ακατάλληλα για τον ανθρώπινο οργανισμό λόγω τις κακής ποιότητας του μετάλλου τους και τις περιεκτικότητας
σε NICKEL που έχουν. Αξιοσημείωτο είναι ότι το NICKEL είναι καρκινογόνο για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Τα μέταλλα που επιτρέπονται λόγω τις υψηλής υποαλεργικοτητάς είναι τα εξής]

Τι να προσέξεις σε ένα επαγγελματία Body-Piercer

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε αυτό τον κόσμο με ελάχιστη γνώση ή εμπειρία στο body-piercing οι οποίοι αρπάζουν την ευκαιρία λόγω της αύξησης της δημοτικότητας του, για να κερδίσουν εύκολα χρήματα.

Σας παρακαλούμε να είστε πολύ προσεκτικοί όταν πρόκειται να κάνετε οποιοδήποτε τρύπημα συμπεριλαμβανομένων της μύτης και των αυτιών. Όταν διαλέγετε έναν piercer για τα τρυπήματα σας, διαβάστε τις παρακάτω ερωτήσεις και αν ο piercer σας απαντήσει ΟΧΙ έστω και σε μια, τότε αναθεωρήστε την απόφαση σας και σκεφτείτε πιο φιλοσοφικά ότι τοποθετείτε την ζωή σας στα χέρια του.

ΕΝΑΣ PROFESSIONAL BODY PIERCER ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ.

Ο Piercer αποστειρώνει όλο τον εξοπλισμό του και τα κοσμήματα του σε κλίβανο?

Ο Piercer έχει μια επαγγελματική, ανοιχτή και φιλική συμπεριφορά?

O Piercer έχει κλίβανο μέσα στην επαγγελματική του στέγη?

Χρησιμοποιούν αποστειρωμένες βελόνες μιας χρήσεως?

Είναι το studio καθαρό και έχει δεχθεί απολύμανση?

Τα piercing γίνονται σε ένα ειδικό, ιδιαίτερο δωμάτιο?

Ο Piercer χρησιμοποιεί νέα, μιας χρήσεως γάντια για κάθε πελάτη και πλένει τα χέρια του ανάμεσα σε συνεδρίες δύο πελατών?

Ο Piercer χρησιμοποιεί μόνο Τιτάνιο, Νιόβιο, ακρυλικό P.T.F.E?

O Piercer, σας εφοδιάζει με τις ανάλογες συμβουλές για την περιποίηση του τρυπήματος σας και είναι διαθέσιμη η βοήθεια του αν την χρειαστείτε και αργότερα?

Οι ακόλουθες ερωτήσεις είναι οδηγός για να είστε ικανοί να διακρίνετε έναν επαγγελματία Piercer από ένα απατεώνα. Εάν ψάχνετε για ένα studio ή Piercer και αν ακόμα και μια από της παρακάτω ερωτήσεις απαντηθεί με ένα ΝΑΙ τότε πρέπει να αναθεωρήσετε, και να αρνηθείτε να λάβετε τις υπηρεσίες τους.

ΕΝΑΣ PROFESSIONAL BODY PIERCER ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ.

Χρησιμοποιεί ο Piercer πιστολάκι τρυπήματος σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος και της κεφαλής?

Έχει ο Piercer νοοτροπία παντογνώστη και αλάζονα?
Τα τρυπήματα γίνονται στον ίδιο χώρο που γίνετε tattoo, θεραπεία ομορφιάς, κομμωτική, κλπ?

Χρησιμοποιεί ο Piercer σκουλαρίκια αυτιών για τα τρυπήματα?

Επιχειρεί ο Piercer να «αποστειρώσει» τα εργαλεία του και τα κοσμήματα του με μικροβιοκτόνα?

Τα εργαλεία του piercing αφήνονται ή αποθηκεύονται συνεχώς σε ανοιχτό χώρο?

Ο Piercer καπνίζει ή πίνει στο studio?

Εμφανίζετε ο Piercer ποτέ υπό την επήρεια του αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών?

ΠΗΓΗ]