Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 219
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 214
  • Total: 215
  • Leon

Ψυχολογικό τέστ........

Ξεκίνησε από blue-roses, Μαΐου 25, 2007, 09:11:43 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ntomatas

Όχι kuria μου! Σωστά μιλάς!  :mryellow:

Βέβαια και για ραδίκια να πας κάτι θα βρούν να σου προσάψουν...  :mryellow:

kuria

γι αυτο σου λεω ντοματουλη μου, ασε τα ραδικια και παμε για βρουβες...  :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Nikos Apomakros

[quote user="blue-roses" post="220369"]Απαντήστε στις ερωτήσεις τις παρακάτω ιστορίας, όσο πιο αυθόρμητα μπορείτε...[/quote]

1. Δεν είστε μόνος/η. Περπατάτε στο δάσος. Με ποιόν/ά περπατάτε μαζί;
Έναν άγνωστο.

2. Βλέπετε ένα ζώο. Τι ζώο είναι αυτό;
Μέλισσα.

3. Ποια αλληλεπίδραση πραγματοποιείται μεταξύ σας και του ζώου;
Καμμία (ευτυχώς).

4. Περπατάτε βαθύτερα στο δάσος. Βρίσκετε ένα ξέφωτο και μπροστά σας είναι το σπίτι των ονείρων σας. Περιγράψτε το μέγεθος του.
Εγκαταλελειμένο και μετρίων διαστάσεων. Ούτε καλύβα, ούτε βίλλα. 100τμ;

5. Το σπίτι των ονείρων σας περιβάλλεται από έναν φράκτη;
Όχι ακόμα, αλλά σύντομα θα...

6. Μπαίνετε μέσα στο σπίτι. Προχωράτε στην τραπεζαρία και βλέπετε το τραπέζι. Περιγράψτε τι βλέπετε επάνω ΚΑΙ γύρω από το τραπέζι.
Δε βλέπω τίποτε (λολ, δεν είμαι τυφλός.. απλά είναι άδειο)

7. Βγαίνετε απ' το σπίτι απο την πίσω πόρτα. Κάτω στο γρασίδι είναι ένα φλιτζάνι. Από τί υλικό αποτελείται το φλιτζάνι;
Από πορσελάνη... αλλά στο δάσος μου δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί γρασίδι ]8. Τι κάνετε με το φλιτζάνι;[/color]
Το αφήνω εκεί που είναι. Έχουν φυτρώσει διάφορα εκεί μέσα... Ο τελευταίος που ήπιε από αυτό παίζει να ήταν συνομήλικος του Όθωνα.

9. Περπατάτε μέχρι τα όρια της ιδιοκτησίας σας, εκεί συναντάτε ύδατα. Περιγράψτε τον τύπο της υδάτινης μορφής]
Ποταμάκι.

10. Πως θα διασχίσετε το νερό;
Από τον πεσμένο τεράστιο κορμό δέντρου που ενώνει τις δύο πλευρές (ήταν ειδική παραγγελία :) )

Έχω την υποψία ότι δεν θα μάθω ποτέ το αποτέλεσμα :S

pixie

Χωρίς να περιμένω απάντηση κι εγώ... :smile:

Με τον άλλο μου εαυτό.

Αιλουροειδές. Μια απλή γάτα ας πούμε θα ήταν το καλύτερό μου.

3. Ποια αλληλεπίδραση πραγματοποιείται μεταξύ εσάς και του ζώου;
Πλησίασμα, μετά από κάποια πρώτα επιθετικά κκκχχχ, οικειότητα και εμπιστοσύνη.

4. Περπατάτε βαθύτερα στο δάσος. Βρίσκετε ένα ξέφωτο και μπροστά σας είναι το σπίτι των ονείρων σας. Περιγράψτε το μέγεθος του.
Το καλύβι του μπαρμπα-Θωμά δεν ήταν ποτέ στα όνειρά μου, με πνίγουν οι κλειστοί χώροι, 200τμ. είναι καλά!

Όχι απαραίτητα, είμαι του ξέφραγου... :lol:  

6. Μπαίνετε μέσα στο σπίτι. Προχωράτε στην τραπεζαρία και βλέπετε το τραπέζι. Περιγράψτε τι βλέπετε επάνω ΚΑΙ γύρω από το τραπέζι.
Α, επάνω στο τραπέζι βλέπω ένα ψημένο γουρουνόπουλο με το απαραίτητο ξυνόμηλο και τα κανελογαρύφαλλα στο στόμα που μοσχομυρίζει προκλητικά υπέροχα[είναι που έκοψα το κρέας  :shock: :mryellow:  ]. Επίσης βλέπω διάφορα κούκις σε πιατελίτσες με λουλουδάκια γύρω-γύρω!

7. Βγαίνετε απ' το σπίτι απο την πίσω πόρτα. Κάτω στο γρασίδι είναι ένα φλιτζάνι. Από τί υλικό αποτελείται το φλιτζάνι;
Ό,τι νάναι και ΙΚΕΑ μου κάνει, αρκεί να είναι λευκό.

8. Τι κάνετε με το φλιτζάνι;
Παίρνω νερό από το ποτάμι της απάντ.9 και λούζω τα μαλλιά μου! :razz:  

9. Περπατάτε μέχρι τα όρια της ιδιοκτησίας σας, εκεί συναντάτε ύδατα. Περιγράψτε τον τύπο της υδάτινης μορφής: (Ρυάκι, ποτάμι, θάλασσα, ωκεανός )
Ε, ποτάμι.

Με τα πόδια και τη γάτα της απάντ. 2 φορτωμένη στον ώμο ήρεμη όσο πατάω και τσιρίζοντας αλλόφρων αν οδηγεί σε καταρράκτη. :shock:

papadia

.....εγω παλι ειμαι αισιοδοξη χιχιχιχ....

λοιπον ας ξεκινησω

..Εχω διπλα μου ενα σκυλο..τον αγαπημενο μου φρεντυ...

...Απο μακρυα βλεπω να τρεχουν μεσα στο δασος πολλα ζωακια κ οταν φτανω πιο κοντα διακρινω οτι ειναι
           ελαφακια...πολλα υπεροχα ελαφακια

..μια ψυχολογικη αρμονια..μια υπεροχη ψυχολογικη αρμονια κ ηρεμια μαζι  καθως με κοιταζουν με αυτα τα

υπεροχα ματακια τους γαματα απορια...μια εμενα κ μια το σκυλο μου

...ενα ψαθινο καλυβι..μικρο ενα μεγαλο δωματιο ολο κιολο... ολα σε ενα χωρο κουζινα ,μπανιο,υπνοδωματιο

5. Το σπίτι των ονείρων σας περιβάλλεται από έναν φράκτη

....οχι οχι χωρις φραχτη  θελω απο το σπιτι μου να βλεπω τα παντα

....ενα βαζο γεματο εποχιακα λουλουδια που μοσχοβολανε

..γυαλινο...διαφανες...να φαινεται τι πινω..

....ψαχνω να βρω τη τσαγιερα να φτιαξω ενα τσάι

9. Περπατάτε μέχρι τα όρια της ιδιοκτησίας σας, εκεί συναντάτε ύδατα. Περιγράψτε τον τύπο της υδάτινης μορφής: (Ρυάκι, ποτάμι, θάλασσα, ωκεανός )
      ...ενα μικρο πταμακι

...με τα ποδια αν δε φοβομουν μηπως υπαρχει κατι μεσα στο νερο οποτε μαλλον θα προσπαθισω

να το πηδηξω..ισως κ να τα καταφερω....ο φρεντυ ηδη το περασε
...οσο μπορω...οταν μπορω...

Alchimina

Ξέρω πως έχει περάσει αρκετός καιρός αλλά.. μου φάνηκε ενδιαφέρον, έστω και απλά να απαντήσω

Με τον δικό μου..

Αλεπού

Κοιτιόμαστε.

Μετρίου μεγέθους.

Όχι.

Λουλούδια,πολλά, σε βάζα και γλάστρες. Ένα τζάκι. Ένα παγκάκι με πολλά μαξιλάρια.

Πορσελάνη.

Το παίρνω και το ακουμπάω στο τραπέζι

9. Περπατάτε μέχρι τα όρια της ιδιοκτησίας σας, εκεί συναντάτε ύδατα. Περιγράψτε τον τύπο της υδάτινης μορφής]

Ποτάμι, όχι πολύ ορμητικό.

Σηκώνω πατζάκια και περνάω απο μέσα..

214 Επισκέπτες, 1 Χρήστης