Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 160
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 241
  • Total: 241

Γυναίκες άνω των 40 .....

Ξεκίνησε από Belladona, Δεκεμβρίου 05, 2011, 04:37:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

MEGA 1

pixie

Να σου πώ Pixie, σήμερα λέει είναι η ημέρα της γυναίκας, σήμερα το έμαθα (μα υπάρχει λοιπόν και τέτοια μέρα?).
Ας την σεβαστούμε (να την σεβαστώ την μέρα) :P  :lol:

Νίκο

Πολύ καλό η ιστορία δέν την ήξερα, είχα ξανακούσει για ιστορίες με τον Χότζα αλλά δέν την είχα αυτήν την συγκεκριμένη ακούσει ποτέ.
Εγώ πάλι παραπέμπω συνήθως στην πραγματική φράση του γερουσιαστού Μακάρθυ την δεκαετία του 60 στην Αμερική και γνωστού αντικομμουνιστή στην ερώτηση κάποιου πολιτικού εάν ο Αμερικανικός λαός πιστέψει τελικά την αντικομμουνιστική εκστρατεία και τις κατηγορίες κατά των κομμουνιστών που ο ίδιος εκτόξευε εναντίον τους:" θα το πιστέψουν και ξέρεις γιατί? Γιατί θα έχω ένα μικρόφωνο μπροστά στην μούρη μου για να τους μιλάω"!
 8)

rain

ΠαράθεσηΜήν ξεχνάμε όμως ότι οι άνδρες πάνε σε "επιλεγμένα κέντρα" και όχι τυχαία όπου τηρούνται  ίσως οι κανόνες υγιεινής.
Οι γυναίκες?
Όχι.
Μόνο τυχαία, τον μετανάστη τηςς διπλανής πόρτας η γειτονιάς.
Καλά ρε μεγάλε είσαι απίστευτη περίπτωση. :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:
Εννοείς δηλαδή ότι τα μπουρδέλα (τρομερή ατάκα "επιλεγμένα κέντρα") έχουν κανόνες υγιεινής?
Δηλαδή πριν πηδήσεις εσύ οι δέκα προηγούμενοι που πήδησαν την κοπέλα, μετά την εξέταζε γιατρός ειδικά όταν έκανε ελεύθερο στοματικό με μικρό δωράκι διαφορά?
ρε πας καλά? Που σε είχαν και σε αμόλησαν? :mad:  :mad:  :mad:

MEGA 1

Παλαβός είναι τούτος.
Δέν είναι μόνο τα "μπουρδέλα'΄αλλά και άλλα studios για πιό ιδιωτικές καταστάσεις π.χ.
Αλλά τί με βάζεις να λέω τώρα?
Πφφφφφ
Δέν μου λές?
Τα γυαλιά ο Θέμος Αναστασιάδης στα έδωσε ή ο 'Austin Powers' ?

:lol:

rain

Ότι είμαι παλαβός εγώ το ξέρω, ότι εσύ είσαι βλήμα το έχεις πάρει χαμπάρι?
Ωραία, τώρα το διευκρίνισες όχι τα μπουρδέλα αλλα τα studios.
Εκεί ο γιατρός ελέγχει τα κορίτσια μετά από κάθε πίπα? ρε θα μας τρελάνεις?
Δηλαδή αν εγώ έχω μια όμορφη γειτόνισσα από ρουμανια, ρωσία albania ή οπουδήποτε να μη της κάνω καμάκι, αλλα να της πω πήγαινε σε studio για να σε πηδήσω.

Υ.Γ.
Τα γυαλιά είναι από λούγκρα λαθρομετανάστη για αυτό σε εξιτάρουν εσένα. :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:

Υ.Γ.2
Ερώτηση βου και κρίσεως. Πέρα από την μάνα σου σε έχει αγκαλιάσει ποτε με στοργή και αγάπη γυναικα?

Υ.Γ.3
μη τις αμολάς συνέχεια με τα ΠΦΦΦ σου γιατί βρώμισε ο τόπος. :mad:  :mad:  :mad:

katinaki

Παράθεσηκαμία γυναίκα δεν φτάνει τα 40....
max 36....
ακόμα κι αν τα φτάσουν 36 δείχνουν ....

εξυπακούεται :lol:

katinaki

ΠαράθεσηΤόσο τέλεια είναι πάλι τα πράγματα? :mryellow:
Αλλά ξέχασα είπαμε η παράλληλη πραγματικότητα του φόρουμ.
Στην δική μου πραγματικότητα οι σαραντάρες (σήμερα) είναι εκείνες που επιδιώκουν σχέσεις με μικρότερους η πολύ μικρότερους και κατά προτίμηση καλοβαλμένους άνδρες.
Δέν δέχονται τίποτα λιγότερο αρκετά πιο κακομαθημένες απο τις μικρότερες σε ηλικία γυναίκες και όχι δέν είναι και τόσο ώριμες.
Αλλά ίσως πιό "ψύχραιμες"¨και όχι σαν το αποτέλεσμα μίας ωριμότηατς αλλά μάλλον βαρεμάρας μετά απο τόσα χρόνια.
Αυτά.
Είμαι εναντίον της εικονικής πραγματικότητας βλέπετε.
 8)

ααα! εμείς τους κυνηγάμε? όχι αυτοί? :???

ζεις σε εικονική πραγματικοτητα, τωόντι

και τωρα που μπορω τι θες να με ρωτησεις μιας που ειμαι ανω τω 40, καμια απορια?
ή μας ξερεις πια όλες τοσο καλα, πανελλαδικα, διεθνως και μονο μας κατακρινεις?

vencedor

Παράθεσηκαι τωρα που μπορω τι θες να με ρωτησεις μιας που ειμαι ανω τω 40, καμια απορια?

:shock:  βρε? εφτασες πανω απο 40?
ουαουυυ..... τωρα μου κανεις. :razz:

MEGA 1

Παράθεση
ΠαράθεσηΤόσο τέλεια είναι πάλι τα πράγματα? :mryellow:
Αλλά ξέχασα είπαμε η παράλληλη πραγματικότητα του φόρουμ.
Στην δική μου πραγματικότητα οι σαραντάρες (σήμερα) είναι εκείνες που επιδιώκουν σχέσεις με μικρότερους η πολύ μικρότερους και κατά προτίμηση καλοβαλμένους άνδρες.
Δέν δέχονται τίποτα λιγότερο αρκετά πιο κακομαθημένες απο τις μικρότερες σε ηλικία γυναίκες και όχι δέν είναι και τόσο ώριμες.
Αλλά ίσως πιό "ψύχραιμες"¨και όχι σαν το αποτέλεσμα μίας ωριμότηατς αλλά μάλλον βαρεμάρας μετά απο τόσα χρόνια.
Αυτά.
Είμαι εναντίον της εικονικής πραγματικότητας βλέπετε.
 8)

ααα! εμείς τους κυνηγάμε? όχι αυτοί? :???

ζεις σε εικονική πραγματικοτητα, τωόντι

και τωρα που μπορω τι θες να με ρωτησεις μιας που ειμαι ανω τω 40, καμια απορια?
ή μας ξερεις πια όλες τοσο καλα, πανελλαδικα, διεθνως και μονο μας κατακρινεις?

Σόδομα και γόμορα!!! :lol:
Πλάκα κάνω σε αυτό αλλά κοίτα αυτοί πάνε διότι "θέλουν" ξέρεις τί.
Δέν ευνοεί και το φόρουμ να ρωτήσω παρόλη την ελευθερία λόγου που υπαρχει εδώ ΕΩΣ τώρα τουλάχιστον αλλά θα ρωτήσω λοιπόν.
Κοιτάνε και κυνηγάνε η δέν κοιτάνε -και-κυνηγάνε  οι σαραντάρες ΜΟΝΟΝ πολύ ωραίους πιτσιρικάδες ανεξάρτητα απο το τί είναι αυτός ο άνδρας και ούτε κάν μέτριους στην εμφάνιση?
Μάλιστα δέν είναι μή συχνό το φαινόμενο να έχουν απαιτήσεις τελείως δυσανάλογες με την δική τους εμφάνιση και στάτους η ακεραιότητα χαρακτήρα.
Δέν συζητάμε για μεγαλύτερους, τους σνομπάρουν εντελώς.
Ξέρεις αυτό που χαρακτηρίζει τις  σημερινές σαραντάρες-και γενικά τις γυναίκες-αλλά για τις σαραντάρες ο λόγος είναι  δύο λέξεις:"ασυδοσία" και "έπαρσις".

pixie

ΠαράθεσηΞέρεις αυτό που χαρακτηρίζει τις  σημερινές σαραντάρες-και γενικά τις γυναίκες-αλλά για τις σαραντάρες ο λόγος είναι  δύο λέξεις:"ασυδοσία" και "έπαρσις".

Ο απόλυτος ορισμός της βλακείας...  :razz:  :lol:

MEGA 1

Στάση λεωφορείου, μόλις χθές κάπου στην Ελλάδα εκτός Αττικής.
Σαραντάρα κομψότατη περιμένει στην στάση λεωφορείου.
Εγώ είμαι εκεί και μερικοί άλλοι νοματαίοι.
Σχολιάζουμε πόσο ωραία γυναίκα είναι.
Εκείνοι την ώρα καταφτάνουν πιτσιρικάδες το πολύ 20 κάτω των 25 ετών σίγουρα και κατα πολύ νομίζω κάτω τον 25-ίσως και 19 δέν μπορώ να ξέρω.
Τέτοιο λάγνο κάρφωμα που κάνει σε έναν απο τους πιτσιρικάδες δέν έχω ξαναδεί.
Σε βαθμό που αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε εάν πια παίζει καμάκι και στην στάση του λεωφορείου!
Οι πιτσιρικάδες το αντιλαμβάνονται και γελάνε πολύ αμήχανα και δείχνουν να το συζητάνε και να λένε κάτι στον πιτσιρικά φίλο τους που "δέχτηκε" το κάρφωμα.
Και μέσα στο λεωφορείο αυτήν την είδα να χαμογελάει και γενικ΄να πιάνει τα μαλλιά της κοιτώντας τον πιτσιρικά και να κοιτάει έντοινα πρός το μέρς του.
Μετά αποβιβαστήκαμΕ απο το λεωφορείον "ο πόθος της σαραντάρας" για να πάμε στα σπίτια μας.

Εκνευριστικό! εκείνες τις στιγμές σου έρχεται η σκέψη εάν αυτές οι γυναίκες θα μπορούσαν να έχουν τέτοια "ελευθεριότητα" και όχι ελευθερία 30 η 40 χρόνια πρίν.

Όπως πολύ σωστά είπε κάποιος:"σαν κοινωνία τα νέα ήθη και έθιμα, όλα αυτά μας βρήκαν πολύ απότομα και έχουμε παρεξηγήσει πολύ τα πράγματα". :x  :evil:  :twisted:

katinaki

πες τα ρε pixie!

Πάντως δεν συζητάει καν ο MEGA1 μήπως κάνει λάθος! απλά δηλώνει  τη δική του αλήθεια, και αυτή πρέπει να δεχτούν όλοι!  :?

MEGA 1

Παράθεση
ΠαράθεσηΞέρεις αυτό που χαρακτηρίζει τις  σημερινές σαραντάρες-και γενικά τις γυναίκες-αλλά για τις σαραντάρες ο λόγος είναι  δύο λέξεις:"ασυδοσία" και "έπαρσις".

Ο απόλυτος ορισμός της βλακείας...  :razz:  :lol:

Το δικό μου βλακεία pixie?
Μα γιατί, θέλεις και μία φορά να το συζητήσουμε η πάλι πρέπει να πούμε όλοι τα καλύτερα και να "στάξουμε μέλι" για την συμπεριφορά των γυναικών σήμερα?
Ειλικρινής ερώτηση.

katinaki

ΠαράθεσηΣτάση λεωφορείου, μόλις χθές κάπου στην Ελλάδα εκτός Αττικής.
Εκείνοι την ώρα καταφτάνουν πιτσιρικάδες το πολύ 20 κάτω των 25 ετών σίγουρα και κατα πολύ νομίζω κάτω τον 25-ίσως και 19 δέν μπορώ να ξέρω.
Σε βαθμό που αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε εάν πια παίζει καμάκι και στην στάση του λεωφορείου!
Οι πιτσιρικάδες το αντιλαμβάνονται και γελάνε πολύ αμήχανα και δείχνουν να το συζητάνε και να λένε κάτι στον πιτσιρικά φίλο τους που "δέχτηκε" το κάρφωμα.
Και μέσα στο λεωφορείο αυτήν την είδα να χαμογελάει και γενικ΄να πιάνει τα μαλλιά της κοιτώντας τον πιτσιρικά και να κοιτάει έντοινα πρός το μέρς του.
Μετά αποβιβαστήκαμΕ απο το λεωφορείον "ο πόθος της σαραντάρας" για να πάμε στα σπίτια μας.

Εκνευριστικό! εκείνες τις στιγμές σου έρχεται η σκέψη εάν αυτές οι γυναίκες θα μπορούσαν να έχουν τέτοια "ελευθεριότητα" και όχι ελευθερία 30 η 40 χρόνια πρίν.

Όπως πολύ σωστά είπε κάποιος:"σαν κοινωνία τα νέα ήθη και έθιμα, όλα αυτά μας βρήκαν πολύ απότομα και έχουμε παρεξηγήσει πολύ τα πράγματα". :x  :evil:  :twisted:

έτσι έγιναν ή έτσι τα φαντάστηκες εσύ?  :o

MEGA 1

Παράθεσηπες τα ρε pixie!

Πάντως δεν συζητάει καν ο MEGA1 μήπως κάνει λάθος! απλά δηλώνει  τη δική του αλήθεια, και αυτή πρέπει να δεχτούν όλοι!  :?

Αξιότιμο κατινάκι για πολλούς φαίνεται ότι η "συζήτηση"  είναι να στάζουμε μέλι ο ένας για τον άλλο και γενικά να "εχουμε όλοι δίκιο"!
Ε λοιπόν λυπάμαι αλλά.....όχι!

MEGA 1

Παράθεση
ΠαράθεσηΣτάση λεωφορείου, μόλις χθές κάπου στην Ελλάδα εκτός Αττικής.

Όπως πολύ σωστά είπε κάποιος:"σαν κοινωνία τα νέα ήθη και έθιμα, όλα αυτά μας βρήκαν πολύ απότομα και έχουμε παρεξηγήσει πολύ τα πράγματα". :x  :evil:  :twisted:

έτσι έγιναν ή έτσι τα φαντάστηκες εσύ?  :o

Στο μόνο που μπορέι να υπερβάλλω και το παραδέχομαι αλλά ξέρεις όταν αφηγήσαι μία ιστορία βάζεις και την δική σου εκτίμηση μέσα είναι αναπόφευκτό-είναι το γεγονός ότι είπα ότι εκείνη κοίτα ¨λάγνα".
Δέν μπορώ να το ξέρω γιατί φορούσε και γυαλιά ηλίου δέν μπορούσα να δώ ακριβώς αλλά σίγουρα κοιτούσε πρός το μέρος τους έντονα.
Τί κοιτούσε?
Την άσφαλτο?
Αφού το πήραν χαμπάρι και αυτοί.
Λίγο έτσι..λίγη μιά σταλιά ντροπή δέν υπάρχει?
Μα φαινόταν πολύ καλή  και ήταν.
Εμένα μου άρεσε πολύ πάντως.

241 Επισκέπτες, 0 Χρήστες