Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 160
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 237
  • Total: 237

αστείες διαφημίσεις που μας φτιάχνουν το κέφι...

Ξεκίνησε από Enia, Δεκεμβρίου 03, 2005, 04:02:26 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

Είναι κάποιες διαφημίσεις που οι ατάκες τους αφήνουν εποχή.
Κάποιες αγαπημένες μου θέλησα να τiς μαζέψω εδώ... Βέβαια, άλλο να τις διαβάζεις, άλλο να τις ακούς... Όλα τα λεφτά! χεχεχε!
Enjoy!

Πρώτη και καλύτερη, η διαφήμιση που μας έκανε στην απλή και αθώα ερώτηση 'Που είναι...?' να συμπληρώνουμε και ένα 'ΟΕΟ'...  :lol:

Διαφήμιση του ΟΠΑΠ

διευθυντής (με σοβαρό ύφος)]

Enia

Διαφήμιση Q-Telecom (παπάς)

Με τα γνωστά Q-ανθρωπάκια... Highlight η αγιαστούρα, και η κίνηση του ποιμνίου να την αποφύγει!  ]Πες μου, βρε![/b]

vasilis

Enia ολες η διαφημησεις της Q ειναι ομορφες

Enia

Βασίλη, σίγουρα, αλλά επειδή δεν είμαι Ελλάδα σίγουρα έχω χάσει πολλές. Λέω για αυτές που μου έχουν κάνει εντύπωση και κάθε φορά που τις σκέφτομαι ή πέφτει η ατάκα στην παρέα σκάω στα γέλια.  :D

Πείτε κι εσείς καμμία καλή!!!

Enia

Βρε, τόσο ωραίο θεματάκι και το αφήσατε να πάει άπατο...  :P καλά που μου ήρθε η φλασιά και το ξέθαψα  :lol:

Η διαφήμιση που με έκανε να γελάω μόνη μου προ ολίγου, ήταν για ένα διαγωνισμό της εταιρίας εσωρούχων sloggi, και η ατάκα που 'εγραψε' η εξής...:

-Να σε πάρω από μπρος ή από πίσω?
-Από πίσω, από πίσω!!

:24:

(κοινώς η εταιρία ζητάει φωτό πωλαρακίων για διαφήμιση...  :P )

minoraki

εγω γελαω ακομα με την διαφημιση στην οποια μια κοπελια μασωντας τσιχλα και παιζοντας με τα μαλια της βρισκεται ξαπλωμενη στο κρεβατι της εμφανως πολυ προβληματισμενη....η πορτα ανοιγει και εμφανιζεται ενας κυριος ο οποιος βλεποντας την παει και καθεται διπλα της στο κρεβατι....αμεσως καταλαβαινουμε οτι προκειται για τον πατερα της.....την ρωταει τι εχει και εκεινη αρχιζει να του μιλαει σε απταιστα ελληνοαγγλικα, βαζοντας ομως ορους μεσα τους οποιους ο φουκαρας ο πατερας αδυνατει να καταλαβει....παρακολουθει την εξηγηση που του δινει η κορη του και οσο περναει η ωρα παιρνει ενα υφος λες και του εξιστορει κατι απο αλλο πλανητη....αφου τελειωνει η κορη την εξηγηση της, εκεινος με αξιοθρηνητο υφος και αφελεστατο την ρωταει ]

Christina:-)

Διαφήμηση για σταθερή τηλεφωνία οπου ο άνθρωπος των σπηλαίων πεινάει και θεωρεί για γεύμα το σκύλο! Και δε φτάνει αυτό, του στήνει και ενέδρα για να τον ροπαλιάσει.... :lol:  :lol:  :lol:

Το φουκαρά το σκύλο....

--AIXMHROS--

-ti exeis?
-tpt..
-ela pes mou ti exeis..
-ti na sou pw re patera??Hmoun sto rpg k eixa fullarei sto mana..
k pathsa post na checkarw an exei er8ei to DivX k kollhse!!!ta xasa ola...dokimasa
ctrl/alt/del alla to task manager eixe pagwsei...

-sth mana sou to'pes???

minoraki

--AIXMHROS--

gia na katalabeis thn diafimhsh anebasa tous dialogous ths diafimhshs :wink:

lucretia

Ελληνας Κροισος...
Με 9 γραμματα...
Ω-ΝΑ-ΣΗΣ. Ωνασης δεν ταιριαζει.

Γυναικα, ελληνας κροισος με 9 γραμματα.

-Νιαρχος εβαλες;

-Νιαρχος δεν ταιριαζει. Ελληνας Κροισος, με νησι. Ποιος να ναι, μωρε,ποιος να να ναι...

-Κυριου, κυριου ηρθε του επισκεπτη με του ελικοπτερου

skou70

i nea diafhmhsh tis Volkswagen me to neo kibwtio taxythtwn ... ta paidakia pou mimountai odhghsh ... poly tin glentaw :D

Labelle

:!: H diafimisi gia tis plirofories tilefwnikou katalogou....

(anoigei tin potra enas paxoulos me malli afana kai kokteil sto xeri...)
EEEEEEEEEEla...tou leei...ktl. ola ta lefta.
gi auto min xtipas opou ki opou..... :wink:

jcdenton

Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

237 Επισκέπτες, 0 Χρήστες