Ειδήσεις:

Το φτιάχνουμε ακόμα.. υπομονή ...

Main Menu

<<DESTE>>Η τράπουλα της Κατίνας!

Ξεκίνησε από junkie, Ιουνίου 18, 2006, 11:08:26 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

junkie

Πως έριχναν τα χαρτιά οι μάγισσες της Σμύρνης

Η Μάρα Μεϊμαρίδη, ξεναγεί τον αναγνώστη στον κόσμο των μαγισσών. Στον κόσμο της Σμύρνης, της ανατολής, της μαγείας.
Deste]

[size=18]

"Ό,τι η μοίρα ορίσει, ό,τι κι αν ορίσει, να είναι καλοδεχούμενο..."
[/size]

(Aπό το site  της Μάρας Μειμαρίδη..)

Nasia9

μου πήρες το θέμα  :cry:  :cry:  :cry:  ουά ουά ουά  :cry:  :cry:

papi

Nasia9

Παράθεση από: "papi"κλαψε ουα :clown:
Μη με κοροιδεύεις εσύ! ουά ουά ουά ουά  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

junkie

Όχι Νάσια μου δεν σου πήρα το θέμα απλά σου απάντησα βρίσκοντας το θέμα που εσύ ήθελες να μάθεις και δεν έβρισκες....Αυτό έκανα.... ]

junkie

Α...! Και γράφω ότι είναι απ'το σάιτ της Μάρας Μειμαρίδη ...Δεν έγραψα εγώ τί είναι ή συγκεκριμένη τράπουλα......Οπότε και γω από αλλού το μετέφερα εδώ  [size=9](για αποφυγή παρεξηγήσεων έκανα την επεξήγηση.......)[/size]

Nasia9

Χαριτολογούσα..βρε.. Καμιά συζήτηση για παρεξήγηση! :roll:  Άλλωστε,ξέρω όλες τι λεπτομέρειες,απλά ήθελα να δω αν είναι γνωστό σε άλλες γυναίκες..και αν ναι,κατά πόσο..  Όχι να πάρω στοιχεία. Αλήθεια,αυτό που είχα δημοσιεύσει,διαγράφτηκε; Δε το βλέπω.  :?

papi

ααααααααα δεν εκλεγες αληθεια ε?ΑΙΣΧΟΣ! :evil:

Enia

εδώ είναι Νάσια το θεματάκι σου: http://www.a33.gr/viewtopic.php?t=6617

Nasia9

Enia σε ευχαριστώ..που με ενημέρωσες,γιατί δεν ήξερα τίποτα.  :)  Υπέθεσα ότι κάποιος,το διέγραψε.

Sophia

Το περιέργο είναι ότι κάποια πράγματα τα βγάζει αυτή η τράπουλα, το κακό είναι ότι βγάζει μόνο τα άσχημα!!!

junkie

Παράθεση από: "Sophia"Το περιέργο είναι ότι κάποια πράγματα τα βγάζει αυτή η τράπουλα, το κακό είναι ότι βγάζει μόνο τα άσχημα!!!

Συμφωνώ απολύτως στο ότι βγάζει μόνο τα κακά μαντάτα....

Anonymous

:lol:  πήγα και εγώ από περιέργεια την Παρασκευή
στο site της εν λόγω κυρίας να δοκιμάσω την τύχη μου  :lol:
και μου βγάζει μετακόμιση
και όντως το Σάββατο είχα προγραμματίσει μετακόμιση :lol:  :lol:

αυτό πως να το εκλάβω γιατρέ μου :?:  :lol:  :lol:  :lol:

heinrich

ελπίζω να μην μπλέξετε με αυτά τα σαχλά γιατί  κάποια στιγμή θα πείτε αντίο στην ορθή σας κρίση

Enia

Λοιπόν, λοιπόν...!! Μετά από ένα εντατικότατο διήμερο προβλέψεων, έχω να δηλώσω το εξής...

[size=18]Τα πάντα είναι στο μυαλό, baby![/size]

Δεν θα συμφωνήσω με τα κορίτσια που είπαν πως η deste βγάζει μόνο τα κακά.... Εμένα μου έβγαλε κάτι κακό στο παρελθόν, που όντως υπήρχε, και το μέλλον το έβγαλε από χλιαρό μέχρι καλό! Είχε ενδιαφέρον...

Να δούμε τι θα βγει!  8)  :D