Πλευρότους φρικασέ
Ένα πακέτο μανιτάρια πλευρότους
1 μαρούλι
1 μεγάλο ματσάκι άνιθο
4 κρεμμύδια χλωρά
1 αβγό
1 λεμόνι
λάδι
αλάτι
πιπέρι
Πλένουμε καλά το μαρούλι, το κόβουμε και το σοτάρουμε σε κατσαρόλα χωρίς λάδι. Αν χρειαστεί βάζουμε και νερό, αλλά συνήθως δεν χρειάζεται. Όταν μαραθεί προσθέτουμε το λάδι και το κρεμμύδι. Αφού τσιγαριστεί με το λάδι για δυο λεπτά προσθέτουμε τα μανιτάρια πλυμμένα και κομμένα σε κύβους και το άνιθο, το αλάτι και το πιπέρι και όσο νερό χρειάζεται για να σκεπάζονται τα υλικά. Όταν βράσουν καλά ρίχνουμε το αβγολέμονο και το κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Καλή όρεξη
Ένα πακέτο μανιτάρια πλευρότους
1 μαρούλι
1 μεγάλο ματσάκι άνιθο
4 κρεμμύδια χλωρά
1 αβγό
1 λεμόνι
λάδι
αλάτι
πιπέρι
Πλένουμε καλά το μαρούλι, το κόβουμε και το σοτάρουμε σε κατσαρόλα χωρίς λάδι. Αν χρειαστεί βάζουμε και νερό, αλλά συνήθως δεν χρειάζεται. Όταν μαραθεί προσθέτουμε το λάδι και το κρεμμύδι. Αφού τσιγαριστεί με το λάδι για δυο λεπτά προσθέτουμε τα μανιτάρια πλυμμένα και κομμένα σε κύβους και το άνιθο, το αλάτι και το πιπέρι και όσο νερό χρειάζεται για να σκεπάζονται τα υλικά. Όταν βράσουν καλά ρίχνουμε το αβγολέμονο και το κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Καλή όρεξη