Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 146
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 125
  • Total: 126
  • Leon

Θέλω να παντρευτώ.....

Ξεκίνησε από Alths, Απριλίου 01, 2008, 02:07:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Alths

Θέλω να παντρευτώ.....ψάχνω για νύφη..........έχω ένα τριώροφο.......     εξοχικό στην Μύκονο........είμαι αρίστης εμφάνισης το εισόδημα μου .....ξεπερνάει τα 4000 εύρο τον μήνα .....είμαι αρίστου χαρακτήρα  ιδανικός εραστής.......και έχω όλα τα δόντια μου...........αν ενδιαφέρετε καμία......ας επικοινωνήσει  :)

katinaki

:24:

μ' αρέσει που δε ζητάς τίποτα πάντως!

Alths

Αααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!τι άλλο να ζητήσει κανείς όταν βλέπει ένα τέτοιο σέξι πόδι!!!!!!!!!!!!!   σε παντρεύομε:)

angelatr21

μη βιαζεσαι να αποφασισεις ειμαι και εγω εδω. εγω θα σου στειλω ολοσωμη φωτογραφια.

katinaki

Παράθεση από: "Alths"Αααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!τι άλλο να ζητήσει κανείς όταν βλέπει ένα τέτοιο σέξι πόδι!!!!!!!!!!!!!   σε παντρεύομε:)

καλά σου λέει ντε... περίμενε να δεις πρώτα όλες τις προσφορές! άντε έτσιι... επίσης για ανέβασε καμιά δική σου ολόσωμη πριν πουμε και το ΟΡΙΣΤΙΚΟ ναι  :D  :D

Kastoras

Εμενα με παιρνει να δηλωσω υποψηφιοτητα ? για νυφη φυσικα.....
αντε γιατι βαριεμαι

angelatr21

κώστας

Με τριώροφο κι εξοχικό στη μύκονο...στο τσακ είμαι να στείλω κι εγώ φωτογραφία...
...θες σέξυ πόζα ή "επιμελώς ατημέλητη";
eLe

angelatr21

δεν βλεπω ανταποκριση.  μαλλον ολες γνωριζουν την παροιμια . οταν ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι/

Alths

Εντάξει βρε παιδία......ένα αθώο άντε....δύο...άντε τρία ψεματάκια είπαμε   :oops: έτσι για να στηρίξουμε το έθιμο :P  πρωταπριλιά ήτανε,πως κάνετε έτσι ????  πάντως λέω και μιαν αλήθεια . 8)  :D

katinaki

τι? έχεις όλα τα δόντια σου?  :D

Alths

Πάντως τώρα που αρχίζω να το σκέφτομαι......είναι ευκαιρία τώρα που ψηφίστηκε η συμβολαιογραφική συμβίωση............κάστορα αρχίζω να σκέφτομαι την πρόταση σου ,... όσο για σένα Κώστα  σε φοβάμαι πάντως αν αποφασίσω να παντρευτώ  μόνο στο κατινάκι θα έκανα πρόταση γάμου (είμαι ποδολάγνος) :D  :P  :P  :P  :D  :twisted:

Alths

Όχι βρε αυτό είναι το ένα ψέμα  :oops:   :oops:  :oops:  :oops:

katinaki

ευχαριστώ για την προτίμηση κυρ Φαφούτη  :lol:

θα προτιμήσω τη μοναξιά μου. Την έχω συνηθίσει εξάλλου

Alths

Καλέ ένα δόντι μου λείπει το μέσα μέσα.......... :shock:  :cry:

125 Επισκέπτες, 1 Χρήστης