Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 261
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 216
  • Total: 217
  • Leon

Θέλω να παντρευτώ.....

Ξεκίνησε από Alths, Απριλίου 01, 2008, 02:07:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

katinaki

Παράθεση από: "Alths"Κατινακι αν με ερωτευτείς στο ένα πόδι θα με έχεις  :D   :D  :D  :D  :D  :D  :o

ΣΤΟ 1 πόδι θα στέκομαι εγώ βρε. Σούζα!!

Alths

Κάστορα  λαβε την απάντηση που έδωσα στον ρακένδυτο :):):):):):):)

Alths

Χαχαχαχαχα   κατινακι ας δω γυναίκα σούζα  :P   κι ας πεθάνω  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

lucretia

Παράθεση από: "Alths"lucretia Εσύ θα χάσεις  κάνω το τελειότερο μασάζ     8)   8)  :D  :)
Τώρα που πλησιάζει και ο καιρός και το θυμήθηκα, θα μου κάνεις και την δήλωση στην εφορία;

Alths

Lucretia............ δήλωση....... ?:shock:  :shock:  :shock:  τι δήλωση θες ?????????στην εφορεία, ?:D  η στο ηθών???????????? :oops:  :oops:  :oops:  :P  :P  :P

Alths

Πάντως εγώ θέλω να παντρευτώ παρθένα ............. :)  :)  :)  :)  :)

Ludwig

Παρθένος είναι ο Καραμανλής

lucretia

Έγραψα ξεκάθαρα την "δήλωση στην εφορία".
Αν θες κάτι να μας πεις για το επαγγελματικό σου μπακραουντ, μη πετας υποννοούμενα βρε κουτό.
 8)

Ludwig

Παράθεση από: "Alths"Πάντως εγώ θέλω να παντρευτώ παρθένα ............. :)  :)  :)  :)  :)

Παρθένα είναι και η Λουκρητία

lucretia

Η Λουκρητία του Αρκά, είναι παρθένα.

Και εγώ έχω γεννηθεί Σεπτέμβριο.

Alths

Α ............μια και δεν ανέφερα το επάγγελμα μου :?  :?  είμαι καλλιτέχνης χορευτής  :D  :D δεν είμαι λογιστής   :( πάντως   αν είναι αλήθευα αυτό που είπε ο  Ludwig σου κάνω επίσημα πρόταση γάμου  :D  :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53: :moonwalk:

lucretia

Είσαι ο τρίτος, στ' ορκίζομαι!!!!!

8)

lucretia

Να υποθέσω ότι ως χορευτής, το πολύφωτο για σένα θα είναι piece of cake...

Από κοιλιακούς-φέτες πως πάμε;

:roll:

Alths

Τουλάχιστον βαλε με στην λίστα των θαυμαστών σου :D  :knee:

Alths

Κάνω στριπτίζ ... βγαίνω από τούρτες σε πάρτι γενεθλίων ...  τέτοια :)  :)  :)  οπότε τι για κοιλιακούς μου λες ? :?:  :habbyb:

216 Επισκέπτες, 1 Χρήστης