Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 194
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 199
  • Total: 200
  • Leon

Θέλω να παντρευτώ.....

Ξεκίνησε από Alths, Απριλίου 01, 2008, 02:07:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

lucretia

:shock:

Kαι σου βάζουν εικοσάευρα στο σλιπάκι;;;;;;

Σε παντρεύομαι τώρα!!!!!!!

Ludwig

Παράθεση από: "lucretia":shock:

Kαι σου βάζουν εικοσάευρα στο σλιπάκι;;;;;;

Σε παντρεύομαι τώρα!!!!!!!

Μπορω να φανταστώ το διάλογο όταν η Λουκρητία θα βάζει το χέρι της στο σλιπάκι σου....

- Ωωωω, μωρό μου, θέλεις κολπάκια?
- 20 ευρώ για να αγοράσω τυρί ρύζι καφέ γάλα καμπά.

lucretia

Οχι μπρε! Oι άλλες θα του δίνουν λεφτά, εγώ θα τα παίρνω!
Όταν θα έρχεται σπίτι θα λέω, "καλώς τον κουβαλητή μου!"

Επίσης στο σεξ, μπορώ να του λέω "shake that money-maker!"

Ludwig

Alths- Ωωωω, μωρό μου, θέλεις κολπάκια?
Lucretia - 20 ευρώ για να αγοράσω τυρί ρύζι καφέ γάλα καμπά.[/quote]

catlia

Θέλω να παντρευτώ

[albumimg]7165[/albumimg]

tristana

Βρε, βρε τον 'Αλτη!  ]

Alths

Ξεκίνησα σαν ένα πρωταπριλιάτικο αστείο :D  :D  και τελικά γνώρισα την γυναίκα των ονείρων μου :smurfin:  σας ευχαριστώ όλους και ιδιαίτερα τον Α33.......... όταν κανονίσουμε ημερομηνία γάμου ........ :kremala: θα επανέλθω......... :hug2:  είσαστε όλοι καλεσμένοι .......... :moonwalk:

lucretia

Τι;;;;;
:shock:
Να ακυρώσω δηλαδή την παραγγελία για το νυφικό;

:(

Alths

tristana........   αν είσαι ι γνωστή.... ξέρεις πια λέω αυτή που έχω γνωρίσει κάποτε  (η κορμάρα που δεν ασχολήθηκε με το μόντελιγκ μόνο και μόνο επειδή δεν ήθελε να  την βλέπουν μόνο σαν κορμί ) σε θέλω για κουμπάρα  :53:

Alths

lucretia.......Μα εσύ καλέ έχεις άλλες τρεις προτάσεις γάμου  ε διάλεξε πρώτα  :arguement: ΕΓΩ πάντως ευνούχος δεν είμαι  :arguement: :moonwalk:

Alths

catlia........ :velo: Είσαι μικρό ακόμα.......... βρε κέντα την προίκα σου  :sonstige: πρώτα

tristana

'Αλτη χεχεχεχεχεχεχεεχεχεχχεεχχεεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεε

Συγχαρητήρια, παλιέ συνοδοιπόρε! Όποια σε πήρε, είναι πολύ τυχερή.
Ξέρω ότι είσαι ωραίος και καλός άνθρωπος -εκτός πλάκας αυτό-. (Από πρώτο χέρι, ξέρεις εσύ)

Περιμένω προσκλητήρΓιο!!!!  Να ειδοποιήσω τον οίκο Λακρουά για εκείνη
την ντουαλέτα που είχα βάλει στο μάτι τον περασμένο μήνα (πήγαινε με το ένα γαλανό μου μάτι βλέπεις χεχεχεχε με το άλλο το σκούρο μπλε
, όχι!)

Alths

Σε ευχαριστώ τρις για τα καλά σου τα λόγια............ αλλά ξέρεις ? :( ακυρώνετε ο γάμος μου :roll: ............ κουβάλησε τον μπαμπά της την μαμά της. τα τέσσερα αδέλφια της ,τα τρία παιδία της, έναν θειο της μαζί με τα παιδία του και την γυναίκα του φυσικά ,τον πρώην άντρα της....... μου είπε ότι είναι από την Αλβανία ...... :shock:   και κάνανε κατάληψη στο εξοχικό τις Μυκόνου...... :rendeer: ...... τώρα άσε ..... αν τους ρωτάς από πού είναι... βόρεια Μύκονο σου λένε......... πρέπει να βάλω τα ματ για να ηρεμίσω :bowdown: ................... (βρε συ το τιγράκι καλά είναι?)........:)

tristana

'Αλτη, καλά που ειδοποίησες εγκαίρως!!!!

('Εχει έρθει Ελλάδα, αλλά έχουμε χαθεί.)

κώστας

...Η κακία θα σου μείνει (και το μαύρο μάτι).
eLe

199 Επισκέπτες, 1 Χρήστης