Ειδήσεις:

Το φτιάχνουμε ακόμα.. υπομονή ...

Main Menu

Dj Fun

Ξεκίνησε από Dj Fun, Ιουλίου 10, 2008, 12:10:52 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Dj Fun[align=center]<Γιά να συνδεθείς με το ράδιο α33 πατάς εδώ !! >[/align]τα σκράτς νόμιζε οτι κόρναρε ο μπαμπάς με το αμάξι του. Στο δημοτικό έπαιζα τύμπανα με δύο στυλούς στα χέρια, στο γυμνάσιο έπαιζα τύμπανα με το κεφάλι του μπροστινού μου,στο λύκειο τα ίδια.      
Στη Τρίτη λυκείου άρχισα να σκρατσάρο τους πρώτους μου δίσκους σε διάφορα πάρτυ,τότε κατάλαβα οτι έχω μεγάλη τρέλα
με την μουσική,και ειδικά με τα πικάπ. Απο κει ξεκίνησε μια τρελή πορεία στη μουσική. Το 1989 τελείωσα το λύκειο, και πήγα φαντάρος το 1992 εκεί σκράτσαρα πολλούς δίσκους φαγητού όμως. Απο τότε και πέρα όλα κύλησαν ρολόι έπαιξα σε πολλά πάρτυ και σε διάφορα μαγαζία, αλλα ποτέ σε ραδιοφωνικό σταθμό, βέβαια έκανα μια προσπάθεια και έκανα δικό μου σταθμό στο ίντερνετ, αλλα ήταν μόνο για τους φίλους μου, μέχρι.... μέχρι.... μέχρι!!!!!!! (ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΒΡΟΝΤΕΣ) βρέθηκε μπροστά μου ο Κώστας, ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος, ένας αψεγάδιαστος χαρακτήρας, ένας καταπλήκτικος τύπος (είναι το αφεντικό) και μου έδωσε ένα σέρβερ να παίζω.
Οπότε απο εδώ και πέρα θα σας ταξιδεύω στους ρυθμούς του rock του pop και του pop corn, μαλλί της γριας εχει αλλου.[/font][align=center]
και κάθε Σάββατο από τις 14.00 έως και 16.00[/color]
[/align]


 

[align=center]
[/align]


[align=center]<Γιά να συνδεθείς με το ράδιο α33 πατάς εδώ !! >[/align]