Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 246
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 245
  • Total: 246
  • Leon

Τηλεφωνικό σεξ!!!

Ξεκίνησε από titica, Φεβρουαρίου 22, 2010, 10:33:39 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

pixie

Με λένε Τζωρτζέλλα και είμαι από Λευκορωσία! :mryellow: :razz:  

Θέτε να παίξουμε όλοι μαζί τηλεφωνικά Λάουρα και Περικλή [εκ του πήρε κλήση]? :roll:  :oops:

Crazy

καλή Τζωρτζέλλα μου (έλα μου .. έλα μου !!! )
έχω βολευτεί εδώ στο σαλονάκι ...
ανοίγω βίντεοκλήση .. μου πάει το πράσινο λες ???

pixie

Χαχαχαχα! :grin:

Το αρκουδάκι, όλα τα λεφτά!

Ο Περικλής είναι? :mricy:  :razz:

Βρε Περικλέα? Τι έγινε με την ξούρα, νυχτώσαμε!!! :cool:

pixie

Τι τηλεφωνικό sex, ξεπερασμένα πράγματα... Στη Μ. Βρετανία, απόλυτα εξελιγμένοι αυτοί, συνέλαβαν την ιδέα του toothing! :mrblue:  :mricy:

Το toothing αναφέρεται σε όσους θέλουν να ζήσουν μια συγκλονιστική εμπειρία αχαλίνωτου πάθους με άτομα εντελώς άγνωστα σ' αυτούς, τα οποία εντοπίζουν με την γνωστή σε όλους μας τεχνολογία bluetooth!

Και ας πάμε στη διαδικασία: Ο πονηρούλης tooth-ας [αδόκιμος όρος] εννοείται πως θα χρησιμοποιεί κάποιο palmtop ή ένα κινητό τηλέφωνο τέλος πάντων, ώστε να μπορεί να εντοπίζει άλλες παρόμοιες συσκευές με ανοιχτό το bluetooth σε ένα κοντινό εύρος περιοχής από το σημείο που στέκεται. Θα μπορούσε να το κάνει αυτό μέσα σε κάποιο λεωφορείο ή τρένο, σε αίθουσες σεμιναρίων, σε νυχτερινό μαγαζί, γενικά όπου έχει πολύ κόσμο.
Στέλνει στη συνέχεια ένα σχετικό μήνυμα με το κωδικό σύνθημα Είσαι για "Toothing?"

Ύστερα από αυτό, δυο τινά μπορούν να συμβούν: 'Η τον αγνοούν και ενίοτε τον βρίζουν - οι άσχετοι - μέσω κινητού... ή πιάνει το κόλπο σε κάποιους υποψιασμένους οπότε ορίζεται μια ''βολική'' συνάντηση κάπου εκεί κοντά! Η χρησιμότητα του τηλεφώνου στο μεγαλείο της...

Προσοχή, το Toothing αναφέρεται σε ανθρώπους έτοιμους για όλα!

larus audouinii

Τι μαθαίνει κανείς
Υπάρχουν και γραμμές toothing! της τεχνολογίας, λόγω της καλωδιακής σύνδεσης  στα κεντρικά κουτιά τους  
Η γειτόνισσα, ο γείτονας, το αστυνομικό τμήμα κλπ όλοι μαζί μιλάνε σε μια γραμμη παρέα
Όχι και σεξ φον στην γειτονά μου πλζ

kapoia_za

...υποψιάζομαι πότε ενδείκνυται το bluetoothing

Crazy

πότε ???

γιατί σίγουρα στην δική μου περίπτωση (αυτή της γυναικός με την χείριστη σχέση με την τεχνολογία...) σίγουρα αντενδείκνεται ...

kapoia_za

άτυχο χιούμορ.. :razz:

Το (σκέτο)τούθινγκ πάντως, ίσως να προτείνεται σε όσους βαριούνται ή φοβούνται το φλερτ..
Ή εξιτάρονται  στα διάφορα απρόβλεπτα (αν τα πω ‘τυχαία’ τους στερώ μυστήριο..;)

kapoia_za

kapoia_za

katinaki

pixie

[quote user="larus audouinii" post="341686"]Η γειτόνισσα, ο γείτονας, το αστυνομικό τμήμα κλπ όλοι μαζί μιλάνε σε μια γραμμη παρέα
Όχι και σεξ φον στην γειτονά μου πλζ[/quote]

Σε ποιά γειτονιά αναφέρεσαι larus? Να 'ρθούμε να τακτοποιήσουμε το θέμα... ;-) :lol:  
Θα μπορούσε, λες, να γίνονται όλα αυτά?

larus audouinii

Πρόλαβαν τεχνικοί του οτε από κοινού με τεχνικούς ιδιωτικής εταιρίας
Από ότι κατάλαβα είχε πρόβλημα η καλωδίαση σε κάποιο κεντρικό κουτί του οτε Δυο μήνες πήρε μέχρι να λυθεί το πρόβλημα Άστα να πάνε
Την επόμενη φορά που το  τηλέφωνο του σπιτιού μου θα είναι ανοιχτής ακρόασης σαν φορητός ασύρματος να θυμηθώ να ενημερώσω πάλι
Τυχερά είναι αυτά ... :lol:  :razz:

skou70

oxi re gmt de to ksera pio prin na parw ta patatakia kai to hands free :P

larus audouinii

σκθου  :grin:
και που να ήξερες σε ποια γειτονιά είμαι τώρα χεχε

245 Επισκέπτες, 1 Χρήστης