Ειδήσεις:

Το φτιάχνουμε ακόμα.. υπομονή ...

Main Menu

Τι μου αρέσει τώρα με την κρίση

Ξεκίνησε από rain, Μάρτιος 12, 2011, 01:23:52 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

rain :arrow: Μʼαρέσει που η γειτονιά μου έχει μεταμορφωθεί σε σκηνικό από αμερικάνικη ταινία δράσης του ʼ80. Ζητιάνοι άστεγοι τρώνε από τα σκουπίδια, κοιμούνται κάτω από τις γέφυρες, σέρνουν καροτσια σουπερ μάρκετ που μέσα έχουν όλα τα υπάρχοντά τους. Περιπολικά,ασθενοφόρα και πυροσβεστικά περνούν κάθε 10 λεπτά με τη σειρήνα αναμμένη. Επιτέλους, έχουμε τσαιναταουν και μαύρα γκετα συμμοριών. Που τα είχατε δει αυτά ρε ? Ε ? Άσε που τώρα πια λες ότι μένεις στα κάτω πατήσια και βλέπεις τον άλλο να σε κοιτάει με δέος και περιέργεια μαζί.Είναι σαν να του είπες ότι μένεις στο Μπρονξ.


 :arrow: Μʼαρέσει επίσης που μου δίνεται η ευκαιρία να εξασκήσω το καράτε σαν αυτοάμυνα. Ποτέ παλιά δε μου είχαν επιτεθεί με μαχαίρι και ένιωθα ότι τοσα χρόνια σχολής είχαν πάει τζάμπα. Επίσης νιώθω ότι σύντομα, βάσει πιθανοτήτων θα μου δωθεί και μένα η ευκαιρία να κάνω μία ηρωική πράξη άξια προβολής από τον Αυτιά. Κάτι,να βρεθώ σε μια ληστεία σε φούρνο και να βάλω τρικλοποδιά στο ληστή,να σώσω κάποια γιαγια και τη σύνταξή της(ίσως πάρω και μπόνους).


 :arrow: Μʼαρέσει που όταν λέω για αύξηση στο αφεντικό μου δε με αγριοκοιτάζει αλλά γαμιέται στα γέλια. Άσε που έδιωξε κανα δυο που δε μου άρεσε η μούρη τους


 :arrow: Μʼαρέσει που πολλοί φίλοι μου μετανάστευσαν για καλύτερο μέλλον,γιατί θα έχω extra προορισμούς διακοπών στο εξωτερικό. Άσε που όλο και κάτι θα στέλνουν τις γιορτές.


 :arrow: Μʼαρεσει που ακρίβηνε η βενζίνη και είναι απλησίαστη ,και κουνάω λιγότερο το αμάξι γιατί αυτό σημαίνει ότι θα το έχω για περισσότερα χρόνια,κάνω καλό στην καρδιά μου και είμαι και πολύ μούρη όταν προτείνω σε φίλους να πάμε τσάρκα με το αμάξι στην εθνική. Ασε που όταν πάμε για μπάνιο το καλοκαίρι τσοντάρουν πια όλοι για βενζίνη ενώ παλιά κάναν τον κινέζο.


 :arrow: Μαρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά. Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον.


 :arrow: Μαρέσει που οι σερβιτόροι άρχισαν να λένε πάλι ευχαριστώ όσα λίγα και να είναι τα τιπς και αν τους δώσουν.


 :arrow: Μʼαρέσει που όταν βαριέσαι να κάνεις σεξ με τη γκόμενα μπορείς να προφασιστείς ότι τα προφυλακτικά είναι απλησίαστα,και χωρίς προφυλακτικό μπορεί να οδηγηθείτε σε οικονομική καταστροφή. Επιπλέον για τις γκόμενες ,είσαι σίγουρος πια 100% ότι δε σε θέλει για τα λεφτά σου.


 :arrow: Μʼαρέσει που ο κουλουρτζής έξω από τα μπουζούκια έχει πιο πολύ δουλειά από τη λουλουδού μέσα στα μπουζουκια.


 :arrow: Μʼαρέσει ο καφές που κερδίζω στο τάβλι με φιλαράκια αποτελεί το 2%του μισθού μου που σημαίνει ότι σε 50 παρτίδες έχω βγάλει ένα μισθό.


 :arrow: Μʼαρέσει που θα κόψουν τα επιδόματα. Δεν άντεχα να περιμένω σε ουρές όρθιος.


 :arrow: Μʼαρέσει που το μέλλον της χώρας είναι αβέβαιο, γιατί σε όλους μας έλειπε λίγο πολύ η περιπέτεια στη ζωή μας.


 :arrow: Μʼαρέσει που μπορώ να έχω κατάθλιψη ελεύθερα. Παλιά μου τα είχαν πρήξει όλοι “Τι σου λείπει ρε μαλάκα? Τη δουλειά σου την έχεις,το αμαξάκι σου,τι άλλο θες?”


 :arrow: Μʼαρέσει που στο σούπερ μάρκετ σπάνια περιμένεις πια τον μπροστά να χτυπήσει 2 καρότσια ψώνια,και αν πέσεις σε τέτοιον,του λες να σε καλέσει και σένα στο πάρτυ. Μʼαρέσει που βλέπω αυτούς που αποταμιεύαν τόσα χρόνια ,να χάνουν τα λεφτά τους,γιατί νιώθω καλύτερα που εγώ τα χάλαγα πάντα μέχρι τελευταίο ευρώ και τώρα από ʽσπάταλοςʼ έγινα ʽπρονοητικόςʼγιατί τουλάχιστον  πρόλαβα και τα χάρηκα. Μʼαρέσει που γίνονται πιο πολλοί πολιτικοί γάμοι, γιατί σε αυτούς τουλάχιστον δε χρεώνουν για τους πολυέλαιους.


 :arrow: Μʼαρέσει που την έχουν δει ξαφνικά όλοι οικολόγοι, και καλά ότι κάνουν οικονομία γιατί προστατεύουν το περιβάλλον.


 :arrow: Μʼαρέσει που λένε ότι θα ξαναγυρίσουμε στη δραχμή, γιατί επιτέλους θα ξοδέψω τις δραχμές που είχα φυλάξει για ενθύμιο και μου έσπαγαν τα νεύρα όταν δεν είχα μία και υπολόγιζα ότι αντιστοιχούν σε 60-70 ευρώ αλλά δεν τις άλλαζε πια η τράπεζα.


 :arrow: Μʼαρέσει που αν πω ότι δουλέυω 2 φορές τη βδομάδα με κοιτούν με συμπάθεια και μου λένε κουράγιο, ενώ πιο παλιά σκεφτόντουσαν “Ρε τον τεμπέλη”..


 :arrow: Μʼαρέσει που θα έχω και γω μία ιστορία πόνου και δυστυχίας να λέω στις επόμενες γενιές για το παρελθόν της χώρας,όπως εμείς ακούγαμε για χούντα και 2ο παγκόσμιο. Αλλιώς θα με πέρναγαν για πολύ φλώρο..

του Σωτήρη Θεοδωράτου. Δεν τον ξέρω αλλά τον πάω. :mrorange:  :mrorange:  :mrorange:

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

KostasD33

[quote user="rain"]

 :arrow: Μαρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά. Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον.


...
...
  :arrow: Μʼαρέσει που όταν βαριέσαι να κάνεις σεξ με τη γκόμενα μπορείς να προφασιστείς ότι τα προφυλακτικά είναι απλησίαστα,και χωρίς προφυλακτικό μπορεί να οδηγηθείτε σε οικονομική καταστροφή. Επιπλέον για τις γκόμενες ,είσαι σίγουρος πια 100% ότι δε σε θέλει για τα λεφτά σου.


 ....
 :arrow: Μʼαρέσει που το μέλλον της χώρας είναι αβέβαιο, γιατί σε όλους μας έλειπε λίγο πολύ η περιπέτεια στη ζωή μας.


...[/quote]

Απ τις καλύτερες ατάκες θα έλεγα  ....Και ένα άλλο που άκουσα

Τι λέει ένας άνεργος διπλωματούχος του ΕΜΠ σε έναν εργαζόμενο διπλωματούχο του ΕΜΠ?

[spoiler]-Δυο τσίσμπερκερ και μια πατάτες παρακαλώ[/spoiler]

Michael_Design

[quote user="KostasD33" post="345772"]

Τι λέει ένας άνεργος διπλωματούχος του ΕΜΠ σε έναν εργαζόμενο διπλωματούχο του ΕΜΠ?

-Δυο τσίσμπερκερ και μια πατάτες παρακαλώ[/quote]

:shock: Πω, πω χλίδα το καπιταλόσκυλο...

rain

Δεν είστε σοβαροί ρε, έβαλα κι εγώ ένα σοβαρό θέμα και κάνετε πλάκα.  :x  :x  :x

KostasD33

το κακό είναι ότι δεν λέει να τελειώσει ακόμα αυτή η πλάκα .....

saliara

[quote user="rain" post="345764"]
 :arrow: Μʼαρέσει που θα έχω και γω μία ιστορία πόνου και δυστυχίας να λέω στις επόμενες γενιές για το παρελθόν της χώρας,όπως εμείς ακούγαμε για χούντα και 2ο παγκόσμιο. Αλλιώς θα με πέρναγαν για πολύ φλώρο..[/quote]

Και τι ιστορία!!!

eloy

Να σκέφτομαι πως αν είχα λεφτά,θ'αγόραζα 5-6 διαμερίσματα να τα βλέπω άδεια...
Μίνιμαλ σκέψεις για μάξιμουμ μυαλό!

saliara

Που βγαίνει στη φόρα πόσο εγωιστές και παρτάκηδες είναι ορισμένοι!!!

pixie

[quote user="saliara" post="375407"]Που βγαίνει στη φόρα πόσο εγωιστές και παρτάκηδες είναι ορισμένοι!!![/quote]
Και πόσο ρηχοί, ανεύθυνοι και ανάλγητοι... :sad:

Nikos Apomakros

Μ' αρέσει που συμπάθεια και έχθρα αυξάνονται ταυτόχρονα.
Μ' αρέσει που λεπτές ισορροπίες, οι οποίες πάντα υπήρχαν, από ανεπαίσθητες γίνονται πλέον αισθητές.
Όχι. Δε μου αρέσει η ίδια η ένταση. Μ' αρέσει όταν αυτή τελειώνει.
Γιατί τότε ακούς τα πάντα διαφορετικά.
Λες και πλέον αφουγκράζεσαι, χωρίς καν να χρειάζεται να το κάνεις.

papadia

....εμπαιιδωσα τη λαϊκη ρηση "τιποτα δεν ειναι δεδομενο"

κ οτι τα δεδομενα μπορει να γινουν κ ζητουμενα...
...οσο μπορω...οταν μπορω...

Μαρία

Μεταξυ σοβαρου και αστειου καταθλιψη μου εφερε το ποστ...