Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 401
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 242
  • Total: 243
  • cuba

ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ...

Ξεκίνησε από kuria, Δεκεμβρίου 31, 2005, 05:23:43 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

αυτον τον καιρο μου λειπει η ηρεμια... εσενα;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

minoraki

εμενα η ηρεμια ειναι ενα στοιχειο που λειπει μονιμα απο την ζωη μου.....αλλά ευχομαι, πιστευω και ελπιζω οτι καπου θα αλλαξει η τυχη και η μοιρα μου.....
 :arrow: τωρα αυτο τον καιρο μου λειπει το παιδι μου.....και ως εκ τουτου και η χαρα μου....... :(  :(

black_velvet

ο μπαμπάς μου...
είναι οι πρώτες γιορτές χωρίς να τον έχουμε κοντά μας.
ελπίζω να είναι καλά εκεί πάνω...

Κι εύχομαι να είστε όλοι ακόμη καλύτερα εδώ κάτω!

Καλή χρονιά!

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

xhmeia

μου λειπεις   :wink:
καλη χρονια καρδουλα μου

papi

μου λειπει ο πατερας μου .....
black_velvet κανει παρεουλα με τον δικο μπαμπα ο μπαμπας σου και ειναι καλα εκει πανω και μας βλεπουνε και μας αγαπανε οπως τους αγαπαμε και εμεις....

Καλη χρονια σε ολους με υγεια

Pappas10

Αν ήξερα τι θέλω αυτόν τον καιρό.... θα ήξερα και τι μου λείπει.

Ευτυχισμένο το 2006.... άντε γιατί το 2005 ήταν "κάπως".

Με... ναι.

Παππάς10.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

sonia

mou leipei.... o mpampas mou kai
                    enas palios kalos filos

apol

νομιζω οτι παντα θα υπαρχει κατι η καποιος που θα λειπει αλλοτε λιγωτερο αλλοτε περισσοτερο....

black_velvet

Παράθεση από: "papi"μου λειπει ο πατερας μου .....
black_velvet κανει παρεουλα με τον δικο μπαμπα ο μπαμπας σου και ειναι καλα εκει πανω και μας βλεπουνε και μας αγαπανε οπως τους αγαπαμε και εμεις....

Λες, ε; Μακάρι... ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

papi

Παράθεση από: "black_velvet"
Παράθεση από: "papi"μου λειπει ο πατερας μου .....

Λες, ε; Μακάρι... ]

εμ ετσι ειναι...μας βλεπουνε απο τον ουρανο και ειναι καλα...μην στεναχωριεσε ψυχουλα μου... :roll:

...σε ευχαριστω πολυ για τα χρονια πολλα και εσυ οτι ποθεις να σου φερει το 2006 και παν απολα υγεια :53:

Nikos28

Εμένα, δόξα τω Θεώ, δε μου λείπει κάτι ούτε στον επαγγελματικό ούτε στον αισθηματικό τομέα (ειδικά εκεί, ότι βρέξει ας κατεβάσει!)
Πιο πολύ μου λείπει μια ξεκάθαρη αίσθηση προσανατολισμού, μια ακριβής πορεία, ένα αίσθημα σαφούς ''πεπρωμένου'', για να το πω έτσι...
Έχω, όμως, εμπιστοσύνη και στην τύχη και στις δυνάμεις μου. Και ξέρω ότι τα κατάλληλα ερεθίσματα θα μου δοθούν την κατάλληλη στιγμή, για να μάθω όλα όσα πρέπει να μάθω και να κάνω όλα όσα πρέπει να κάνω. Και ξέρω ότι όλα αυτά θα γίνουν χωρίς να χρειαστεί να κουνήσω το μικρό μου δαχτυλάκι...  :wink:

Anonymous

Το μόνο πράγμα που μου λείπει αυτή τη στιγμή είναι το γέλιο

το έχω πολύ ανάγκη

έχω καιρό να γελάσω με την ψυχή μου

χωρίς κάτι να σκιάζει τις σκέψεις μου....

έχω ανάγκη να κλάψω από τα γέλια!!!

apol

ευχομαι ο,τι μας λειπει να το φερει ο χρονος που μπηκε..........

Simone

παιδιά, έχω συγκινηθεί.. όταν είδα το θέμα η πρωτη σκέψη ήταν να πω ότι μου λείπει πάρα πολύ, ο μπαμπας μου που με άφησε μόνη πολύ νωρις. Μετα είπα, μην το χοντρύνω και γραψω κάτι τέτοιο. και μετά είδα ότι και άλλοι έιχαν σκεφτει το ίδιο... αχ ρε παιδια, πολλοί έχουμε χάσει αγαπημάνα πρόσωπα. δεν ξερω για εσας αλλα αυτες οι μερες οι γιορτινές. δεν κάνουν την έλλειψη πιο έντονη? .. τεσπα. μου λείπει ο μπαμπας μου λοιπόν, και μου λείπει και ένας άνθρωπος που ακόμα δεν τον έχω γνωρίσει. Ελπίζω να μην αργήσει πολύ ακόμα.

fmas

Μου λείπει η παρέα ορισμένων ατόμων..... Μακάρι να μπορούσα να ήμουν συνέχεια μαζί τους αλλά φταίει η ρημάδα η απόσταση..........

242 Επισκέπτες, 1 Χρήστης