Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 379
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 241
  • Total: 242
  • Leon

Τι θα γίνει τελικά το 2012;

Ξεκίνησε από Bijoux, Ιανουαρίου 04, 2006, 09:15:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Θεός

Παράθεση από: "TaKs|D|_PoLyTaRaXo"re seis eiste exete piei mou fainetai kai den kserete ti lete.sovareytite kyrioi kai agapites despoinides.to telos tou kosmou[size=18] to kserei mono o theos[/size]! an einai dynaton ti kathomai kai diavazw!
....."

ψιτ
μη το πεις κι αλλου αλλα μεταξύ μας ούτε εγώ ξέρω ποτε είναι το τέλος του κόσμου
Όταν βαρεθώ ίσως τότε ναι, αλλα έχουν τόσο πλακα τα ανθρωπάκια και με διασκεδάζουν αφάνταστα
μια από τις καλύτερες διασκεδάσεις μου είναι ότι όλοι σχεδόν οι λαοί και έθνη, νομίζουν ότι με έχουν κολλητάρι τους περισσότερο από τους άλλους και ειδικά από τους γείτονες τους

energizer

...συγνωμη ΥΠΑΤΕ...αλλα ως ανωτατη οντοτητα & διαχειριστης των παντων...
...που ακριβως ειμαστε διασκεδαστικοι  :?:
...ειναι αστεια τα εγκληματα μας στο υπολοιπο δημιουργημα Σου  :?:
...ειναι τραγελαφικα τα οσα διαδραματιζονται μεταξυ ομοειδων οντων (ημων)  :?:
...ειναι ισως γραφικα τα οσα διαπραττουμε εναντιων των εαυτων μας  :?:

...θα πρεπει ΚΥΡΙΕ να βαριεστε αφανταστα στον παραδεισο...
 :evil:
...αληθεια ειναι τελικα "ωφελιμο" να εισελθουμε σε τουτον τον κηπο  :?:
 :wink:

...αν ειναι να συνεχισουμε ετσι...
...δεν κανετε ενα ζαπινγκ...
...στον διπλανο η παραδιπλανο γαλαξια  :?:
...ευχαριστω ΠΑΝΑΓΙΟΤΑΤΕ...
 :roll:

KiSSeS

Καλημερα και καλη χρονια κι απο μενα παιδια!!! :)

Διαβασα αυτα που ειπατε παραπανω, δεν θεωρω τπτ απιθανο σε αυτη τη ζωη, αλλα νομιζω οτι θα συμφωνησω με τον φιλτατο GB μας.

Το οτι τελειωνει μια χρονικη περιοδος, συμφωνα με τους Μαγια, δεν σημαινει απαραιτητα και την συντελεια του κοσμου. Μπορει να σημαινει το τελος μιας σειρας γεγονοτων ισως τα οποια ταλαιπορησαν ή ανακουφισαν τον πλανητη μας απο κατι αλλο. Υποθεσεις μεν, αλλα δεν εχουμε πολλα περιθωρια για πιο σιγουρα πραγματα προς το παρον. Μπιζουξ μου, σε οτι αφορα τα "μετάπτωση" και "εκλειπτική" δεν μπορω να πω οτι καταλαβα το τι εννοει.... Δεν θα ζητησω διευκρινησεις γιατι παλι δε θα καταλαβω... Αστρονομος δεν ειμαι και δεν εχω ιδεα απο θεσεις πλανητων κλπ.. Ομως την γενικη ιδεα την επιασα... :wink:

Ταξιδι Πολυταραχο, θεωρεις οτι τετοιες θεωριες απο πολιτισμους πολυ πιο ανεπτυγμενους απο τους πολιτισμους που γνωριζουμε σημερα, ειναι λανθασμενες ή αβασιμες? Οπως ειπε και η Ενια νομιζω, οι πιθανοτητες σωστου - λαθους ειναι 50-50. Το θεμα μας δεν ειναι να τρομοκρατηθει κανενας αλλα να μπορεσουμε να καταλαβουμε το τι θα συμβει και να ειμαστε οσο το δυνατον πιο προετοιμασμενοι.

Δεν ξερω το τι θα γινει το 2012, ή ποτε θα ερθει η συντελεια του κοσμου... Το μονο που ξερω ειναι οτι η Γη μας αλλαζει. Ο κοσμος αλλαζει. Για παραδειγμα, ο καιρος που εχει τρελλαθει σε ολοκληρο τον πλανητη.. Για να μη πω για τους σεισμους που ειναι πιο αισθητοι (κατα τη γνωμη μου παντα) απο οτι παλιοτερα και πιο συχνοι. Τα τελευταια χρονια τουλαχιστον μια φορα τον χρονο μας κουναει αισθητα... Απο την αλλη, Μαρτιο μηνα, αντι να φοραμε το σχοινακι στο χερι μας για τον ηλιο που ελεγαν και οι παλιοι, εμεις κυκλοφορουμε με γαντια, και πολλες φορες εχουμε χιονια.... Μακαρι να ηταν μονο η ιδεα μου, αλλα εχω εντονη την αισθηση οτι κατι αλλαζει.... Ισως και να εχει σχεση με αυτο που συζηταμε εδω... Και μια που λεμε για προφητειες παλιων και υποθεσεις νεωτερων, σας ανεφερα κι εγω την υποθεση την δικη μου....

Φιλικα

TaKs|D|_PoLyTaRaXo

Agaphth kisses symfwnw mazi sto oti kati allazei......
eksalou einai gnwsti pia ayti i istoria me tous pagous se voreio k notio polo pou liwnoun kai einai ypeythinoi gia tis allages tou kairou......ktl ktl.
(an kai ypeythinoim den einai vasika oi pagoi alla emeis......ayto omws den einai tou parontos).......
Ekei pou tha diafwnisw einai ayta pou mou eipes....... peri    "proetoimasias"!
Ayto pou ithela na perasw se osous diavasoun ti diki mou gnwmi pio panw..... (mazi kai sena)    den einai oti osa lene oi palioteroi politismoi den alitheyoun ki oti einai lanthasmena i avasima!pros theou .....egw tha to krinw ayto?  mallon den katalaves loipon (isws to diavases grigora kai aprosexta) pws ayto pou lew einai oti emeis den einai tou xeriou mas na allaksoume kati.kai adikws sygxizomaste (oi misoi) kai tromokratoumaste (oi alloi misoi)!oxi mono apo edw mesa.....genikws milw.ki efera kai san paradeigma to 2000 pou osoi pistepsan se kati thewries opws akrivws aytes pou lexthikan parapanw pigan kai aytoktonisan ki ayto einai gegonos den einai katholou thewria.
Allo loipon opws katalavaineis to an oi Magia en prokeimenis exoun dikio i oxi.....kai allo to an prepei emeis na assxolithoume me kati tetoio.egw milisaa kathara gia to deytero thema ki oxi gia to prwto.apo kei k pera proswpiki mou gnwmi fisyika.....einai pws oute oi magia oute kaneis allos ektws apo ton Theo den kserei kai den mporei na kathorisei ti sinetleia tou kosmou.ayti einai gnwmi diki mou den zitw se kammia periptwsi na tis aspasteite ki eseis.opote ekei pou kataligw einai na zoume to simera....kai na afisoume mono ton Theo na kserei pote tha ginei to Thelima Tou! sou thymizw to....."pisteye kai mi ereyna"
egw loipon pisteyw oti nai........i deytera parousia tha erthei  (allo i sinteleia ki allo i deytera parousia)........   omws apo kei k pera den "proetoimazomai" opws esy aneferes.
Na proetoimastw gia ti pragma glikia mou?kai pws?? na valw ta kala mou diladi? xaxa..... :P
alimono an mporousame na proetoimastoume me opoiondipote tropo gia kati tetoio.
ayta eixa na pw kai nomizw kapou edw payw na asxoloumai pia me ena tetoio thema giati me xalaei na ksipnaw na milaw gia katastrofes kai sinetleies  :wink:  :wink:    aplws eprepe na apantisw sti glikia mou kisses pou thelei na "proetoimastei" prwta.   (filiko peiragma  :wink: )
   filakia se olous kai na ste panta kala kai panw ap'ola xwris fovo....
   o fovos einai xeiroteros ki apton exthro mas.     :)

energizer

...o καθενας ημων εχει το δικαιωμα της αποψης του...
...σεβαστη ειτε διαφωνουμε ειτε διαφοροποιουμαστε...ειτε μας παραξενευει  :!:
 :twisted:
1 διορθωση...(υποκειμενικοτατη)  :!:
...ΠΙΣΤΕΥΕ & ΜΗ , ΕΡΕΥΝΑ...
...εγινε & η Αγια Γραφη ωσαν τους χρησμους της Πυθιας...
 :lol:
....καπου παλαιοτερα ειχε γραφει (& το αναπαραγω) ο (εξ)ευτελισμος της πληροφοριας...
 :evil:
...τιποτα προσωπικο...με κανεναν...
 :salut:

Bijoux

energizer
ακριβώς πίστευε και  μη , ερεύνα
συμφωνούμε και σε κάτι..
όσο για τον ΘΕΟ
άστον στην τρέλα του χεχεχεχε

Κις, εκλειπτική και μεταπτώσεις και γενικά τα άστρα
από τα αγαπημένα μου διαβάσματα
είναι δύσκολα προς κατανόηση
αν δεν δείξω σχήματα
αλλά βαριέμαι να ανασύρω το σκάνερ από τα υπόγεια

το τσουνάμι πχ προκλήθηκε από την μετατόπιση των αξόνων της γης

ταξίδι αν έκανες και μια προσπάθεια ελληνικής γραφής
θα σε διάβαζα και καλύτερα.. :) Από τα όσα διάβασα, στα πεταχτά,
πιστεύεις την ύπαρξη του θεού; { και δεν εννοώ τον θεό χρήστη :P }

το θέμα των μάγιας
ο πολιτισμός τους, για την εποχή τους ήταν χρόνια μπροστά..
φυσικά τα όσα μετέφρασαν από τον κώδικα της δρέσδης
αρκετοί τα παρέφρασαν και τα μετέφρασαν όπως ήθελαν
καταστροφολάγνοι και συνομοσιολάγνοι ανά τον κόσμο

θυμάστε τι είχε συμβεί κατά το μιλένιουμ;

έχω και μια λογική κατ εμέ εξήγηση για το 12
στην συντέλεια του κόσμου όχι δεν πιστεύω
συντέλεια του χρόνου όμως ναι..

sonia

katse na zoume mexri to 2012....pote den ksereis ti sou ksymerwnei...

Bijoux

Παράθεση από: "sonia"katse na zoume mexri to 2012....pote den ksereis ti sou ksymerwnei...

πειράζει που δεν θέλω να κάτσω; 8)

TaKs|D|_PoLyTaRaXo

O Xristos kai i Panagia!!!
An pisteyw ston Theo???
An den pisteyw ston Theo pou na pisteyw?ma ti kathomai kai apantw kan?
Glikia mou epeidi opws eipes diavases sta petaxta.......
giayto sou proteinw prin ksanaprosvalleis kapoion   ( dioti gia mena einai prosvoli estw i erwtisi pou ekanes........)  koita na xeis diavasei prwta tis apopseis tou KALA!
Grafw 3 paragrafous eksigontas oti monon O Theos mporei na kserei gia to thema to opoio exete thiksei gia na rtheis esy na me rwtiseis an pisteyw se Ayton! eleos nixtiatika    (ki exw kai vardia ws to ksimerwma :P  :P )xaxaxax
Gelaw  :)   giati an to parw sta sovara tha trelathw  :P
kalimera se olous kai eyxomai kali dinami se olous osous agwnizonte gia ......"nixtokamato"    :D

aiollus

Καλημερα παπι και καλη βαρδια!!!Αλλα μην προσβαλεσε βρε παιδι!!!
Ενταξι φορουμ ειναι και δεν ξερης πως το ειπε!!!!

TaKs|D|_PoLyTaRaXo

Na sai kala aiolous  :)
Den egine kai tipota :)
Apla otan grafw 3 dimosieyseis apo 3-4 paragrafous i kathemia....kai mesa apo aytes tis dimosieyseis to noima pou pernaw einai san na lew "pisteyete mono ston Theo kai se tipote allo.....oute Magia oute ola ayta ta astrologika pou lene"   kai meta apo ola ayta mou leei   "den ta diavasa ola osa egrapses omws telika pisteyeis pws yparxei Theos??"
e.......kapou ekei vgaineis apo ta rouxa sou.....
anyway......
exeis dikio forum einai.....den ksereis ti skeftetai o allos otan grafei.....
giayto kai den krataw kakies
monaxa apantaw sta plaisia tou sevasmou kai themitou.
na eisai kai pali kala  :)  
(ante 3 writses akomi na ksimerwsei kai na paw gia ypnako :D)
kalimeres all!!!!!  :D  :D

KostasD33

Έχουν βγει και υπάρχουν χιλιάδες προφητείες που αφορούν την συντέλεια (ή συνταρακτικές αλλαγές) του κόσμο.

Από όλες αυτές τις χιλιάδες προφητείες λοιπόν εγώ έχω την απόλυτη βεβαιότητα ότι μια συγκεκριμένη είναι αληθινή.

Αυτή που θα πραγματοποιηθεί

Έχουμε δεκάδες εκατοντάδες προφητείες για συντέλειες από πού να πρωτοξεκινήσω
Από τους μάρτυρες του Ιεχωβα που κάθε 7 με δεκα χρονια προφιτευουν ότι οι γραφες λενε για τα επομενα χρόνια (με ακριβέστατες ημερομηνίες κι άλας) και συνέχεια δεν γίνονται
Είχαμε προφητείες για το έτος 1000 για το 2000 ένα μουρλός που άκουγα πριν λίγες μέρες στο χαζοκούτι έκανε και αυτός τον προφήτη (δεν θυμάμαι με βάση ποια κοσμοθεωρία) ότι το καλοκαίρι Ιούλη μάλλον του 2006 είναι πάλι η συντέλεια του κόσμου.
Δεκάδες άλλοι από Μανσον μέχρι και διάφορους Γκουρού σχιστομάτιδες (είναι πιο ΙΝ να είσαι Γκρούρου και να είσαι ασιάτης) στήνουν ολόκληρες οργανώσεις με μέλη και συχνά δημιουργηθούν μεγάλους οικονομικούς πόρους με σημείο ενοποίησης κάποια προφητεία για συντέλεια του κόσμου.
Ακόμα και οι αιγύπτιοι με βάση αρκετά βιβλία που έχουν γράψει διάφοροι ʽεπιστήμονεςʽ και ¨ερευνητέςʽ  (τα εισαγωγικά δεν είναι κατά λάθος) προέβλεπαν διάφορες συντέλειες διαμέσου των χρονικών μεγεθών της πυραμίδας του Χέοπα και φυσικά καμία δεν βγήκε αληθινή μέχρι τώρα. (όλες οι προφητείες σχετικά με βάση τα βιβλία που έχουν γραφτεί έληγαν το 2000)
Ε ναι κάποια μέρα δεν μπορεί θα έρθει αυτή η ρημάδα συντέλεια του κόσμου
Από κομήτη θα παμε, από φτέρνισμα του ήλιου μας, από λόξιγκα της Γης (με σεισμό 10-11 Ρίχτερ γινόμαστε εμείς δορυφόρος της Σελήνης).
Με τις δικές μας οικολογικές ανισορροπίες που δημιουργούμε στο οικοσύστημα,  ε από κάτι θα παμε στο τέλος
Μπορεί να συμβεί και αύριο
Μπορεί και σε δέκα η χίλια χρόνια
Όπως μπορεί και σε 1,000,000 χρόνια

Οι αλλαγές που αναφέρεσαι κισσακι είναι ένα τίποτα. Έβρεξε λίγο παραπάνω ή χιόνισε λίγο παραπάνω ή είχε πιο πολλούς σεισμούς.
Μη ξεχνάμε ότι η Γη έχει κάποιους κύκλους από παγετώνες. Αν θυμάμαι καλά, ας μη ξεσκονίζω τώρα βιβλιογραφίες, η Γη έχει έναν κύκλο από παγετώνες κάθε 20,000 περίπου χρονάκια (τον ελαφρύ) και άλλον έναν κάθε 50,000 χρονάκια περίπου. Εκεί να δεις αλλαγές. Και για να έχεις μια εικόνα του παγετώνα φαντάσου όλη την Ευρώπη και οι πεδιάδες με δηλαδή πάγους για μερικές χιλιάδες χρονάκια ύψους 10 μέτρα μόνιμα.

Άρα αυτές οι αλλαγές είναι φυσιολογικές για την ισορροπία που υπάρχει στη Γη και στον Ήλιο.

Και τίποτα δεν έχει αλλάξει σε αυτό και με βάση την υπάρχουσα τεχνολογική εξέλιξη μας τίποτα δεν μπορούμε να κάνουμε.

Σε ένα μόνο βασικό σημείο έχει αλλάξει το όλο σύστημα με έναν νέο και καθοριστικό σιγά σιγά παράγοντα που μπορεί να φέρει μια συντέλεια απρόσμενη και μη φυσιολογικά αναμενόμενη.
Αυτός ο παράγοντας είμαστε εμείς ο άνθρωπος.
Έχουμε φτάσει (υγειά να έχουμε) τα 5 δισεκατομμύρια σ αυτόν τον πλανήτη και όσο παμε αυξανόμαστε με επιταχυνόμενους ρυθμούς.
Εμείς μπορεί να αλλάξουμε και να χαλάσουμε ισορροπίες που υπάρχουν εδώ και μερικά εκατομμύρια χρονάκια και ένα έχουμε εκπλήξεις απρόσμενες
Πχ Οικολογικές αλλαγές ή και να πατήσει κανένας μουρλός ένα κουμπάκι και αρχίζουν και πετάνε μερικές χιλιάδες πυρηνικές βόμβες πάνω από τα κεφάλια μας.
Σε σχέση με αυτό ναι πρέπει και μπορούμε να φροντίζουμε να κάνουμε πολλά
Όσο για τα αλλά ας έρθουν αφού είναι εκ της φύσεως αναμενόμενα να έρθουν και βλέπουμε τι θα γίνει. Και αν δεν δούμε εμείς θα το δουν οι κατσαρίδες που και σε αυτό θα επιβιώσουν.

Υ.Γ.
Αξίζει πιστεύω να συνεκτιμήσουμε για τις προφητείες περί συντέλειας (κ.λ.π) ότι όλες μα όλες δεν είναι πρωτογενώς γραμμένες ή διατυπωμένες από τους όποιους αναφέρονται αλλά από μεταγενέστερους συγγραφείς, μάντεις Γκουρου κ.λ.π που όλως τυχαίως στο τέλος αποχτούν όφελος οικονομικό η εξουσιαστικό.
Με λίγα λόγια πουλάει καλύτερα ένα βιβλίο που λεει οι αιγύπτιοι το είπαν, οι μάγια το είπαν ή ο τάδε αρχαίος πολιτισμός  παρά να πει εγώ ο Δημήτρης, Κώστας, Μπάμπης το λεω.
Όπως και γίνετε ευκολότερα κάποιος αρχηγός θρησκευτικής σέχτας αν λεει ότι ο τάδε Θεός το είπε η το τάδε σημάδι αυτό σημαίνει παρά να πει εγώ το λεω.

minoraki

Παράθεση από: "Bijoux"
Παράθεση από: "sonia"katse na zoume mexri to 2012....pote den ksereis ti sou ksymerwnei...

πειράζει που δεν θέλω να κάτσω; 8)
συμφωνω και με τις δυο σας!! και με την σονια που λεει "κατσε" και με την μπιζου που λεει "μη κατσε".....και αυτο γιατι και θελω να ζω μεχρι το 2012 και απο την αλλη θελω να ζω πλεον την καθε στιγμη της ζωης μου συνειδητα, χωρις να πολυσκοτιζομαι για το τι θα γινει μετα απο 6 χρονια!!!!
απλως ελπιζω και ευχομαι τιποτα απο αυτες τις προφητειες να μην ειναι αληθινες (που μαλλον δεν τις πολυπιστευω) γιατι απλως σκεπτομαι τους νεους ανθρωπους και ιδιως τα παιδια μου.....

sonia

apla pisteuw pws otan erthei h wra mas...tha ginei ena poufffffffff kai terma.
twra to poios to apofasizei kai giati pleon den me apasxolei.
exw dextei to gegonos pws mia mera den tha yparxoume.

Bijoux

Σιγά ταξίδι έθεσα μια ερώτηση και θίκτηκες;
εσύ δηλ που μας λες ΡΕ σου γκρίνιαξε κανείς;
Μην τα πέρνεις όλα τις μετρητοίς!!!

Διαφωνώ εντελώς σε αυτό που είπες

re seis eiste exete piei mou fainetai kai den kserete ti lete.sovareytite kyrioi kai agapites despoinides.to telos tou kosmou to kserei mono o theos!

Για αυτό ρώτησα.. το αναφέρεις συχνά αυτό!!

Άσε δε που έκατσα και διάβασα τα ποστ σου
και με ήρθε να σε ρωτήσω κάτι άλλο
αλλά ζεν το κάνω :P  :P

241 Επισκέπτες, 1 Χρήστης