Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 179
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 178
  • Total: 179
  • Leon

H MAGKIA TIS TROXAIAS

Ξεκίνησε από SurvivoR, Μάρτιος 30, 2007, 02:22:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

rain

[quote user="jcdenton" post="360573"][quote user="Rakendytos" post="202459"]..εχετε δει ρε καλοπαιδα κανενα μπατσο με ζωνη ασφαλειας?
Απορια..[/quote]

Ναι... τον πατέρα μου. Εσύ δεν έχεις δει;;;  :evil:  :evil:  :evil:[/quote]
το είπες και το 09 βρε!! :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:
jcdenton Thursday, 12 March 2009, 08]

saliara

Άσε το παιδί καλέ να πεί για τον πατέρα του!! :mrviolet: (Αστυνομικός είναι?Να σε προσέχουμε..) 8)
Πάντως εγώ ξέρω ότι δεν φοράνε γιατί αν γίνει το οτιδήποτε άντε να πεταχτούν έξω απ'το αμάξι!!
Σε αυτό συμφωνώ...
Στο ότι ορισμένοι βέβαια χρησιμοποιούν παντού και πάντα την εξουσία τους επειδή απλά μπορούν εεεε ας μην σχολιάσω!!
Βέβαια για' μενα υπάρχουν οι αστυνομικοί και οι μπάτσοι. Μη τα ισοπεδώνουμε όλα...

rain

Σιγά μη τα ισοπεδώσουμε όλα, υπάρχουν λόφοι και πεδιάδες.
Αλλά οι μπάτσοι κουβαλάνε το απωθημένο της μισής εξουσίας. Κάτι σαν την μαλακία χωρίς οργασμό στο τέλος.
Η αλήθεια είναι ότι τραβανε μεγάλο λούκι στην δουλειά τους οι πιο ντόμπροι, οι άλλοι βάζουν άλλους να τραβάνε το λούκι.

saliara

Για' μενα αυτοί που κάνουν καταπληκτικοί δουλειά, είναι ΜΟΝΟ τα παιδιά της ΔΙΑΣ. Οι οποίοι τραβάνε όλο το λούκι και όσες φορές τους έχω δεί είναι άψογοι. Οι υπόλοιποι είναι ή βολεμένοι ή βλαμμένοι (ΜΑΤ) ή απλά στον κόσμο τους... 8)
Όπως τα λες όμως.. βάζουν τους υπόλοιπους να τραβάνε το λούκι..
Αλλά αυτό δεν γίνεται μόνο στην αστυνομία!! :wink:

Πάντως για να πώ και για τους τροχονόμους
!!!!
Ναι φίλε!! Εγώ πέτυχα έναν τέτοιον το κέντρο και πραγματικά μου έφτιαξε τη μέρα!!!
Είναι να το' χεις!! :mrgreen:

178 Επισκέπτες, 1 Χρήστης