Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 187
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 263
  • Total: 264
  • Leon

Eίστε YΠEP ή KATA των καταλήψεων??????????????????

Ξεκίνησε από forest48, Νοεμβρίου 06, 2007, 06:07:29 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

snoopy

Παράθεση από: "Pappas10"Κατά τη γνώμη μου υπάρχουν πολύ καλύτεροι τρόποι αντίδρασης της Νεολαίας από τις καταλήψεις.

Αν είναι η παιδεία το αίτημα τους, τότε ας καταθέσουν απόψεις για τα βιβλία και για το τι θέλουν από το σχολείο. Η "σφαγή" πάντως για το βιβλίο της ιστορίας και τους "συνοστισμούς" του... δεν ξεκίνησε από μαθητές και δεν πήραν θέση οι μαθητές.

Το να ακούω μαθητές να μου διαμαρτυρονται για το 5% μου "βρωμάει" εξωσχολική καθοδήγηση.

Ξέρουν τι είναι προϋπολογισμός και πως συντάσεται και τι αντιπροσωπεύει το 5%????

Αμφιβάλω.. ειλικρινά.

Από εκεί και πέρα...

ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααα

Sumfwnw!!! sun tis allis .. o ka8igitis ti rolo exei; mipws prepei na mbei mia ierarxia; mipws o ka8igitis prepei na apaitei kaluteres sun8ikes gia na didaksei; mipws o ka8igitis kai o dieu8intis kai o pritanis klp klp exei xasei ton rolo tou;

Athinoula

Παράθεση από: "Nasia9"Τη προηγούμενη βδομάδα...το σχολείο του αδερφού μου..είχε κατάληψη..

κάποια στιγμή που ρώτησα τον μικρό,για ποιο λόγο κάνουν ''κατάληψη''...

μου είπε το εξής]

:D exeis dikio ..alla oi ka8hghtes ftaine!

Athinoula

Παράθεση από: "KostasD33"Νομίζω πως αν κάνουμε ένα λάθος είναι που κρίνουμε μια γενιά με τα δικά μας σημερινά μέτρα και σταθμά
(..)

Monsieur kosta edo diafono kai milao prosopika sta 27 mou den m e8eoro toso megali fia ma mhn eimai pia mesa sta sxolika 8emata toso konda aplos merikes fores kapia atoma apo thn neolaia mas 8eoroun tous eautous tous adikimenous..eno den einai etsi kai einai krima na to lene...

Oi ka8hghtes gia mena ftaine..8a eprepe na einai ligo pio austiroi.

snoopy

Παράθεση από: "KostasD33"Νομίζω πως αν κάνουμε ένα λάθος είναι που κρίνουμε μια γενιά με τα δικά μας σημερινά μέτρα και σταθμά
Ναι συμφωνώ και εγώ ότι τα αιτήματα (αν μπορούμε να ενοποιήσουμε αιτήματα) μπορεί να είναι χαζά, ....
........ σε θέματα που θέλουν να γράψουν τουλάχιστον ας μη μας το λένε κατάμουτρα πόσο υποτιμούν ότι έχει γραφτεί κι ας μένουμε απλά με την εντύπωση ότι πάλι είναι εκτός τόπου και χρόνου

Kwsta, den tous krinoume opws les..
alla as paroume gia paradeigma emena pou eimai 27...ksereis ti exw deis sta 5xronia pou doulevw;;; metraei i proupiresia, to ti xartia exeis(kai oxi aparaitita na eisai me master h PHd) kai to poso sou kovei. Einai auto pou elega prin...eimai 27 me idi 5xronia proupiresia, me ena kalo mualo gia na min me peite kai pswnio. Poios loipon exei perissoteres pi8anotites ston xwro ergasias; egw h enas pou teleiwse apo soudes kai srato sta 26 kai 27;
emena ola auta mou fainontai xazomares - gia na min pw kati allo. opoios 8elei na diavasei, 8a diavasei, opoios 8elei na ma8ei , 8a ma8ei. opoios 8elei na prokopsei 8a prokopei. opoios 8elei na paei mbrosta 8a paei.
twra, ola ta alla .......

Athinoula

Παράθεση από: "KostasD33"

Υ.Γ.
Όσοι και όσες βαριούνται να διαβάσουν σε θέματα που θέλουν να γράψουν τουλάχιστον ας μη μας το λένε κατάμουτρα πόσο υποτιμούν ότι έχει γραφτεί κι ας μένουμε απλά με την εντύπωση ότι πάλι είναι εκτός τόπου και χρόνου

den mionoume kanena monsieur kosta ...ego eipa to 8ema mou gia tis katalipseis kai tipota parapano ex allou einai poli asteio na 8es na mioseis kapion-a pou 8eti ena toso oreo 8ema kai sovaro ..

edo ginane poli xeirotera pragmata kai den peirate meros auto peiraxe?..

euxaristoume gia tous xaraktirismous.

me ektimisei

athina

[size=18]( an 8eorei o xrhstis pou evale to 8ema miomenos apo thn dikia mou simberifora tou zhtao-ths zhtao den xero an einai andras i gynaika signomi prosopika kai pistevo na me sinxoresei den eixa kamia tetoia pro8esu)[/size]

Athinoula

Παράθεση από: "snoopy"
Ναι συμφωνώ και εγώ ότι τα αιτήματα (αν μπορούμε να ενοποιήσουμε αιτήματα) μπορεί να είναι χαζά, ....
........ σε θέματα που θέλουν να γράψουν τουλάχιστον ας μη μας το λένε κατάμουτρα πόσο υποτιμούν ότι έχει γραφτεί κι ας μένουμε απλά με την εντύπωση ότι πάλι είναι εκτός τόπου και χρόνου

Kwsta, den tous krinoume opws les..
alla as paroume gia paradeigma emena pou eimai 27...ksereis ti exw deis sta 5xronia pou doulevw;;; metraei i proupiresia, to ti xartia exeis(kai oxi aparaitita na eisai me master h PHd) kai to poso sou kovei. Einai auto pou elega prin...eimai 27 me idi 5xronia proupiresia, me ena kalo mualo gia na min me peite kai pswnio. Poios loipon exei perissoteres pi8anotites ston xwro ergasias; egw h enas pou teleiwse apo soudes kai srato sta 26 kai 27;
emena ola auta mou fainontai xazomares - gia na min pw kati allo. opoios 8elei na diavasei, 8a diavasei, opoios 8elei na ma8ei , 8a ma8ei. opoios 8elei na prokopsei 8a prokopei. opoios 8elei na paei mbrosta 8a paei.
twra, ola ta alla .......

simfono apolita snnopino...auto metraei ...sthn ellada giati se alles xores metraei ti pragmatika exeis kanei sthn zoh sou , spoudes...giati otan kapios ximerovradiazete pano se vivlia sto exoteriko andamivete sthn elladitsa mas oxi omos.. :cry: dustuxos

snoopy

lilaki sumfwnw  :blobs16: :blobs16:

kuria

Παράθεση από: "Rakendytos":24:
..με αφοπλισε η Κυρια φιλε
 Τα επιχειρηματα της ηταν τετοια που η θανατικη ποινη ειναι μονοδρομος.. :D
Να παραδειγματιστουνε και τα νεογεννητα..

να προσθετεις και το εκαστοτε νικ και οχι σκετο κυρια... αντε γιατι θα μου βγει ο υπολανθανων σταλινισμος μου και θα σε τσακισω!!!
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Athinoula

Παράθεση από: "snoopy"lilaki sumfwnw  :blobs16: :blobs16:

eimai pligomeni... :cry:

freak

και τελικα που καταληγουμε; εχουν τα παιδια δικαιωμα σε αιτηματα; εχουν αιτηματα; και με ποιον τροπο μπορουν να τα διεκδικησουν αποτελεσματικα;

purple

eimai kata twn katalipsewn pou ginontai twra kai pou aposkopoun mono sto na xanontai ta mathimata...

black_velvet

Παράθεση από: "freak"...
εχουν αιτηματα;

Για τις φετινές καταλήψεις, αυτήν ακριβώς την απορία έχω κι εγώ!!!  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

purple

siga ta aitimata...pou lene oti den exoun biblia gia na kanoun mathima???siga tous epiase i oreksi gia diabasma...

krino

το τσιγαρο στο προαυλιο δεν ειναι λοιπον δικαιο αιτημα, σωστο αυτο.
Ουτε τα θρανια κλπ κλπ...

Λοιπον? τι μενει?

ποια ειναι τα δικαια αιτηματα?
Μπορουμε να τα φανταστουμε???
να τα καταγραψουμε εαν υποθεσουμε οτι υπαρχουν??

Η τελικα ολα ειναι τελεια σε αυτον θαυμασιο καινουριο κοσμο?
Μηπως κατι μου διαφευγει???

Οσο για τα παιδια,
οσο ξυπναει μεσα τους μια τετοια φλογα εχουμε ελπιδες για μια ζωντανη κοινωνια.
Το προβλημα ειναι αυτη η φλογα συντομα σβηνει....

junkie

Είμαι κατά των καταλήψεων. Όταν βέβαια πήγαινα σχολείο ήμουν υπέρ γιατι δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος μαθητής που να μην του αρέσει να κάθεται όχι αναγκαστικά μεσα στην κατάληψη αλλα σπίτι του..

Προχθές μιλούσα με έναν πιτσιρικά στο μαγαζί που το σχολείο του έχει κατάληψη. Και τον ρώτησα τί κάνουν μέσα στο σχολείο όταν το έχουν υπο κατάληψη. (Γιατί όταν εμείς κάναμε κατάληψη το μόνο που κάναμε είναι να παίζουμε χαρτιά ή τάβλι,να τραγουδάμε και να συζητάμε ...δεν κάναμε αυτά που κάνουν σήμερα.Και θα καταλάβαιτε παρακάτω τι εννοώ....)
Ε να μου λέει τι κάνουμε δεν κάνουμε και τίποτα. Καταρχάς έχουμε πάρει κουβέρτες και μαξιλάρια τα οποία τα χουμε στρώσει πάνω σε ενωμένα θρανία για να κοιμόμαστε. Καλά μέχρι τώρα(Τί καλα αλλα λεμε..)
Ε το πρωί πίνουμε λεει την φραπεδιά μας κάνουμε τα τσιγαράκια μας και ξερεις λεει δεν κάνουμε μόνο κανονικά τσιγάρα εχω λεει ενα κολληταρι που μας προμηθευει με τσιγαράκια..χαχααχα(γέλασε...) εγώ τον κοιτούσα σαν χαζή ..και μετά του λέω .. ε το μεσημέρι παραγγέλνουμε σουβλάκια και τρωμε πινουμε λεει τα μπιρονια μας ,παιζουμε κανα ταβλι,πεφτουν βεβαια και στοιχηματα πολλα λεφτα... να λεει εποχθες πλακωθηκαν γιατι δεν εδινε καποιος τα λεφτα... Ε αλλα το καλυτερο ειναι το βραδακι που φτιαχνοντε οι γκομενιτσες και τα βλεπουμε ολα... δηλαδη του λεω τι ΟΛΑ??? Ε να μωρε τι νομιζεις εσύ...? Ε δεν ξερω του λέω .. Ε  βγαζουν τα ρουχα τους.. ]

263 Επισκέπτες, 1 Χρήστης