Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 187
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 264
  • Total: 265
  • Leon

Eίστε YΠEP ή KATA των καταλήψεων??????????????????

Ξεκίνησε από forest48, Νοεμβρίου 06, 2007, 06:07:29 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Rakendytos

Παράθεση από: "kuria"
Παράθεση από: "Rakendytos":24:
..με αφοπλισε η Κυρια φιλε
 Τα επιχειρηματα της ηταν τετοια που η θανατικη ποινη ειναι μονοδρομος.. :D
Να παραδειγματιστουνε και τα νεογεννητα..

να προσθετεις και το εκαστοτε νικ και οχι σκετο κυρια... αντε γιατι θα μου βγει ο υπολανθανων σταλινισμος μου και θα σε τσακισω!!!

:oops:

Rakendytos

..τα παιδια ..δεν κατευθυνονται απο κανεναν.. δεν εχουν κανενα κερδος..
Οι γονεις ειναι αυτοι που κατευθυνονται αυτοι εχουν πολιτικες εμονες και συμφεροντα..
Τα παιδια ειναι αφθορμητα και ελευθερα!

snoopy

egw ena exw na pw
sumfwnw oti i paideia exei provlima kai oti pasxei ti elliniko kratos ekei.
alla to 8ema prepei na ksekinisei apo psila.
        ti prepei na kanei kurie o daskalos; Leitourgima
        ti prepei na kanei o papas; leitourgima
na vriskei to dikio tou loipon o ka8e ellinas pou o ka8e papas tou zitaei xrimata kai o ka8e daskalos - ka8igitis didaskei men, alla krataei kai kait gia ta idaietera.
na dikaiologountai loipon oi apodeikseis apo ta idiaitera. Gia na doume, otan i eforia sfazei .... 8a zitane apodeiksh ti 8a kanoun....
diastavrwsh ...poios einai kai daskalos kai idiaiterakias; na iparxei megauterh eforia kapws. ena paradeimga eipa...den kserw..kati en pasi peritpwsi
to provlima loipon ksanalew einai apo psila. Ekeinoi prepei na 8esoun pali kapoies aksies. kai to diakiwma na katagelloun oi polites.

Kai mou ir8e kai to allo twra... Wraia oi daskaloi- ka8igites kanoun ta misa sta sxoleia gia na kanoun ta alla sta idiaitera... oi goneis pou einai;
Ola ta paidia xrizoun anagis idiaiterwn; pou xwris auta den pernane tin taksi; ftiane kai oi goneis loipon pou enw vlepoun den asxolountai.
to na ginontai loipon katalipseis den kerdizoun tipota oi ma8ites. dne 8a paroun pio grigora apofasi oi piopanw na veltiwsoun katastaseis. alla 8a sunexizoun na xanoun ma8imata ktl ktl ktl

Anonymous

Το χαρτι τουαλετας ειμαι υποχρεωμενη δηλαδη να το δινω εγω στο 15χρονο γιο μου?
Το σχολειο που βρωμαει.....πρεπει να πληρωνω εγω καθαριστρια να το καθαρισει?
Για τα κακογραμμενα βιβλια ...πρεπει να τον στελνω φροντιστηριο?
...........κ τοσα αλλα που λειπουν απο τα σχολεια και τα γνωριζουν τα παιδια........(εχουν αναφερθει απο αλλους)

Χανουν λεει μαθηματα.........ειτε πανε ειτε δεν πανε...σχολειο .... τα φροντιστηρια ...να ΄ναι καλα.
Καπου διαβασα δεν ειναι λυση η καταληψη......για να διεκδικησουν......τι θα πρεπε να κανουν δηλαδη? Αποχη ? με απουσιες η χωρις? Τι??

Οχι στο γιο μου δεν δινω χαστουκι , γιατι κανει καταληψη....ουτε του λεω αν πρεπει η δεν πρεπει......πιστευω οτι ξερει καλυτερα....απο μενα τι κανει....δεν του βαζω το κουστουμακι που θελω εγω....τον αφηνω ελευθερο.

ΔΕν του απαγορευω τιποτα......γιατι μ΄αρεσει να μοιραζομαι τις ανησυχιες του κ τους προβληματισμους του.
Δεν του βαζω ωραρια...γιατι........φροντισα.....να μην απαιτει ξενυχτι........μα αν το ζητησει εχω την υποχρεωση........να τον αφησω....αλλα κ να τον διαφυλλαξω.
Οτι αρνουμαστε στα παιδια...........ξερουν να το παιρνουν μονα τους....εχουν τον τροπο τους....κ το μονο που θα καταφερουμε.....ειναι να μας ξεγελασουν.
Διπλα στα παιδια μας λοιπον........μη τα υποτιμαμε.

Οσον αφορα τη γνωμη μου για τις καταληψεις.....συμφωνω με την αποψη του kostad

snoopy

Παράθεση από: "kerkiraia"Το χαρτι τουαλετας ειμαι υποχρεωμενη δηλαδη να το δινω εγω στο 15χρονο γιο μου?
Το σχολειο που βρωμαει.....πρεπει να πληρωνω εγω καθαριστρια να το καθαρισει?
Για τα κακογραμμενα βιβλια ...πρεπει να τον στελνω φροντιστηριο?
...........κ τοσα αλλα που λειπουν απο τα σχολεια και τα γνωριζουν τα παιδια........(εχουν αναφερθει απο αλλους)

Χανουν λεει μαθηματα.........ειτε πανε ειτε δεν πανε...σχολειο .... τα φροντιστηρια ...να ΄ναι καλα.
Καπου διαβασα δεν ειναι λυση η καταληψη......για να διεκδικησουν......τι θα πρεπε να κανουν δηλαδη? Αποχη ? με απουσιες η χωρις? Τι??

Οχι στο γιο μου δεν δινω χαστουκι , γιατι κανει καταληψη....ουτε του λεω αν πρεπει η δεν πρεπει......πιστευω οτι ξερει καλυτερα....απο μενα τι κανει....δεν του βαζω το κουστουμακι που θελω εγω....τον αφηνω ελευθερο.

ΔΕν του απαγορευω τιποτα......γιατι μ΄αρεσει να μοιραζομαι τις ανησυχιες του κ τους προβληματισμους του.
Δεν του βαζω ωραρια...γιατι........φροντισα.....να μην απαιτει ξενυχτι........μα αν το ζητησει εχω την υποχρεωση........να τον αφησω....αλλα κ να τον διαφυλλαξω.
Οτι αρνουμαστε στα παιδια...........ξερουν να το παιρνουν μονα τους....εχουν τον τροπο τους....κ το μονο που θα καταφερουμε.....ειναι να μας ξεγελασουν.
Διπλα στα παιδια μας λοιπον........μη τα υποτιμαμε.

Οσον αφορα τη γνωμη μου για τις καταληψεις.....συμφωνω με την αποψη του kostad

Marianna,

tipota den eisai ipoxrewmeni na tou plirwseis gia auto to stelneis se dimosio sxoleio kai oxi se idwtiko.
to 8ema den einai an paei h an den paei sxoleio to idio einai giati iparxoun ta frontistiria.
ekei einai to la8os twn gonewn. Oti den kanoun tipota, apla sumfwnoun giati iparxoun ta frontistiria.
To 8ema arxisei na lunetai apo tis kiverniseis.
Twra an kanoun h an den kanoun katalisph, den 8a tous kanei na to lisoun nwritera.
8a to lisoun otan 8elei h ka8e kivernisi. Eite kanoun eite den kanoun katalispi mono enantion tous einai.

kai oi ka8igites giati sumfwnoun; giati den einai kai autoi stin katalipsi;
Diafwnoun me tis kalalipseis gia auto den einai; h´an summetasxoun, 8a 8ewri8ei oti apergoun kai den 8a plitwnointai; telika poious exipiretei i katalipsi;
Tous ka8igites na min didaskoun kai na kanoun perissotera idiaitera kai na plironontai ka8ws den 8ewreitai oti apergoun;

o ka8igitis den 8a eprepe na niazetai perissotero na kanei swsta ti douleia tou ;;;

snoopy

episis, an 8eloume na to pame kai pio makria to 8ema, einai to 8ema tou dimosiou.
Giati na kanei kalutera ti douleia tou o ka8e daskalos- ka8igitis; mipws kai parei kamia sumantiki auksisi; mipws ton apolusoun ama den kanei kala th douleia tou; pou dne 8a eprepe na to vlepei san douleia , alla ksanalew san leitourgima.
kai sto katw katw, afou eite doulepsei perissotero eite oxi...to idio kanei...
opote KALA KANEI.
egw 8a ksekinousa loipon, na min iparxei monimotita stous dimosious ipallilous. na iparxei ena ka8estws to opoio na min einai eukolo na se apolusoun, alla oxi kai auto to xali pou iparxei twra.
Poia kuvernisi omws 8a tolmisei; Kamia.
loipon, min mas ftaine mono ta sxoleia pou einai dimosia, alla genika oi dimosies ipiresies pou to service stis perissoteres einai ena xali mavro.

Athinoula

Παράθεση από: "snoopy"episis, an 8eloume na to pame kai pio makria to 8ema, einai to 8ema tou dimosiou.
Giati na kanei kalutera ti douleia tou o ka8e daskalos- ka8igitis; mipws kai parei kamia sumantiki auksisi; mipws ton apolusoun ama den kanei kala th douleia tou; pou dne 8a eprepe na to vlepei san douleia , alla ksanalew san leitourgima.
kai sto katw katw, afou eite doulepsei perissotero eite oxi...to idio kanei...
opote KALA KANEI.
egw 8a ksekinousa loipon, na min iparxei monimotita stous dimosious ipallilous. na iparxei ena ka8estws to opoio na min einai eukolo na se apolusoun, alla oxi kai auto to xali pou iparxei twra.
Poia kuvernisi omws 8a tolmisei; Kamia.
loipon, min mas ftaine mono ta sxoleia pou einai dimosia, alla genika oi dimosies ipiresies pou to service stis perissoteres einai ena xali mavro.

SIMFONO APOLITA

kakos shzhtame an kanoun kala ta paidia h oxi...to 8ema einai giati to kratos (opio kai na einai auto) den didaski opos prepi sta paidia gia na min xreiazondai na kanoun idiaitera pou SAFOS kai oloi oi goneis den exoun thn dinatothta(oikonomika) na thn prosferoun sta paidia tous ..

An ka8hsoun oi goneis na logariasoun ta xrhmata pou dinoun se idiatera gia ta paidia tous analogoun peripou san na ta pigenane se idiotika sxoleia pou ekei den kanoun idiatera.

To 8ema ths dorean ekpaidefseis sthn ellada den uparxei! kai auto einai ena poli sovaro 8ema..sou leei paei sxoleio dores aki an 8elei kanei idiatera ..ma einai upoxreomenoi oi goneis na ta steiloune afou sto sxoleio den tous didaskoun auta pou prepi..

An to paro ligo epi prosopikou ..exo kanei idiatera mono sta ma8hmatika (gia ena examino) hmoun apo tous tuxerous 8a mou peite pou pigena se idiotiko sxoleio nai hmoun..

Giati omos arxise auto to Ka8estos me ta idiatera giati kaka ta psemata kai oi ores didaskalias einai liges...px ena paidi se dhmosio sxoleio telionei 13h30...ena paidi se idiotiko telionei sths 17h00? einai dunaton na ma8ainoun akrivos ta idia pragmata?

Tora merikoi 8a eknevristite legondas oti prepi na paei se idiotiko sxoleio dhladi>>>Gia osous zoun sthn ellada nai...dustuxos oloi emeis goneis i mh vlepoume mia paidia pou drepomaste opos einai....to an pernoun liga xrhmata oi ka8hghtes i oxi auto einai 8ema tou dhmosiou ..oute oi goneis kerdizoun polla xrhmata auto den shmenei oti den kanoun kala thn douleia tous.

To 8ema einai poliploko kai dustuxos einai poli asxhmo giati to plironoun ta paidia mas..

(kai mhn monizete pos oloi oi ka8hghtes einai monimoi oi perissoteroi einai sumbasiouxoi kai pernoun liga xrhmata oromis8ioi klp klp)

(((kai an to travixoume kai pio poli ..ligoi politikoi stelnoun ta paidia tous se dhmosia sxoleia..auto shmenei oti xeroun to provlima aplos einai opos se polla 8emata den tous noiazei!!!)))

snoopy

Παράθεση από: "Athinoula"
Παράθεση από: "snoopy"episis, an 8eloume na to pame kai pio makria to 8ema, einai to 8ema tou dimosiou.
..................................................................
(kai mhn monizete pos oloi oi ka8hghtes einai monimoi oi perissoteroi einai sumbasiouxoi kai pernoun liga xrhmata oromis8ioi klp klp)

(((kai an to travixoume kai pio poli ..ligoi politikoi stelnoun ta paidia tous se dhmosia sxoleia..auto shmenei oti xeroun to provlima aplos einai opos se polla 8emata den tous noiazei!!!)))

I AGREE WITH YOU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! me simblirwneis a8inoula  :oops:

Athinoula

Παράθεση από: "snoopy"
Παράθεση από: "Athinoula"
..................................................................

I AGREE WITH YOU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! me simblirwneis
a8inoula  :oops:

:hug2: phra to sovaro mou me eides ..

snoopy

Παράθεση από: "Athinoula"I AGREE WITH YOU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! me simblirwneis
a8inoula  :oops:

:hug2: phra to sovaro mou me eides ..[/quote]

se eida se eida !!! :blobs16:

Pappas10

Νομίζω ότι το θέμα ξέφυγε επικίνδυνα. Όχι γιατί όλα τα θέματα τα οποία συζητάμε δεν σχετίζονται μεταξύ τους αλλά γιατί μέρος του προβλήματος της παιδείας είναι ΚΑΙ οι καταλήψεις και οι ώρες που χάνονται. Εξακολουθώ να είμαι κατά των καταλήψεων γιατί δεν έχουν αιτήματα. Ή έστω δεν βλέπω εγώ με την δική μου λογική το πως η κάθε έλειψη του εκπαιδευτικού μας συστήματος νομιμοποιεί την αυθαίρετη - έστω και πλειοψηφική - κατάργηση του.

Με άλλα λόγια, ακόμα και αν υποθέσουμε πως τα παιδιά δικαίως έχουν παράπονα από την ποιότητα της εκπαίδευσης, πως αυτό τους δίνει το δικαίομα να κλείνουν ένα σχολείο; Αν εμένα δεν μου αρέσει δηλαδή η φασολάδα, προφανώς νομιμοποιούμε να μαζέψω όλους όσους δεν γουστάρουν φασολάδα και να την πέσουμε στα μαγειρία που την φτιάχνουν απαγορεύοντας στους πελάτες τους να την φάνε. Για εμένα το θέμα του πόσο δικαιολογημένες είναι οι καταλήψεις λήγη με την απλή υπενθύμιση ότι το δικαίωμα κάποιου σταματά εκεί που αρχίζει το δικαίωμα κάποιου άλλου.

Αυτό και μόνο νομίζω είναι αρκετό για να απαντήσει στο γιατί είμαι κατά των καταλήψεων.

Για τα υπόλοιπα θέματα που τέθηκαν νομίζω ότι αρχικά θα πρέπει να κάνουμε έναν βασικό διαχωρισμό. Άλλο ΠΑΙΔΕΙΑ και άλλο ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ και να σκεφτούμε τι από τα δύο θα θέλαμε να μας δίνει το σχολείο ή έστω πόσο συνδυαστικά θα θέλαμε να μας τα προσφέρει. Θέλουμε λοιπόν ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ή ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΣ με την πραγματική έννοια του όρου και οι 2 λέξεις;

Απλά για να ξέρουμε για τι μιλάμε και κυρίως... τι είδους σχολείο θέλουμε.

Βαριέμαι αυτή την κουβέντα πάντως αλλά οι καταλήψεις είναι άλλο ένα πρόβλημα του εκπαιδευτικού ή παιδαγωγικού μας συστήματος και ελάχιστες λύσεις έχουν προσφέρει. Έως τώρα τουλάχιστον.

Προσωπικά ήμουν και είμαι υπέρ της αποχής... έχει μεγαλύτερη βαρύτητα ως πράξη. Και θέλει και μεγαλύτερα @@ γιατί εκεί κινδυνεύεις από απουσίες.

Η "Κατάληψη" είναι αντίδραση εκ του ασφαλούς και βοηθάει πολλούς να κρυφτούν πίσω από την - κακώς εννοούμενη - "συλλογική ευθύνη" και να μην αναλάβουν ποτέ την ευθύνη της απόφασης και πράξης τους.

Αυτή είναι η γνώμη μου.

Με εκτιμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Enia

Μα, Μιχάλη, το ίδιο δεν ισχύει και σε κάποιες απεργίες? Όταν δεν τολμάνε να πάνε να δουλέψουν για να μην τους κολλήσει η ρετσινιά του απεργοσπάστη...
Βολεύεσαι πίσω από την 'συλλογική ευθύνη' και αφήνεις τους άλλους να βγάλουν το φίδι απο την τρύπα... Ακόμα κι αν τα αιτήματα είναι δίκαια... Αν έχεις δυο χρόνια να πας διακοπές, αν οι φίλοι σου σε έχουν χάσει, αν ψάχνεις ευκαιρία να περάσεις λίγο δημιουργικό χρόνο με το παιδί σου, ε, δε θα σε χαλάσει μια 'απεργία'!

Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τα παιδιά που επιλέγουν το βόλεμα...

Δεν συμφωνώ με την κερκυραία όπως τα λέει... Ναι, να δίνουμε ελευθερίες και επιλογές στα παιδιά, όμως δεν θα μπορούσα να το αφήσω σε μια τέτοια μοίρα... Δεν είναι μόνο το ότι χάνουν τα μαθήματα, τα οποία άντε και συμπληρώσαμε με τα φροντιστήρια. Είναι -το σημαντικότερο για μένα- το πως αξιοποιείται ξαφνικά αυτός ο έξτρα ελεύθερος χρόνος, χρόνος που δεν μπορεί να επιτηρηθεί από τον εργαζόμενο γονέα. Καθώς και η άσχημη λογική που καλλιεργείται στα παιδιά της μεταβίβασης των ευθυνών... 'Φταίει το σύστημα, φταίει η κυβέρνηση, φταίει το σχολείο, φταίνε οι καθηγητές, φταίει η πλειοψηφία, φταίει το 15μελές'... ΕΣΥ τι κάνεις?!
Είμαι σίγουρη πως η συντρηπτική πλειοψηφία των παιδιών δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν, κι αργότερα -όταν θα είναι πολύ αργά- θα τα βρουν μπροστά τους...

Μπορούμε τουλάχιστον να σιγουρευτούμε ότι τα παιδιά γνωρίζουν την πραγματικότητα και καταλαβαίνουν τις επιλογές τους...

freak

Παράθεση από: "Rakendytos"..τα παιδια ..δεν κατευθυνονται απο κανεναν.. δεν εχουν κανενα κερδος..
Οι γονεις ειναι αυτοι που κατευθυνονται αυτοι εχουν πολιτικες εμονες και συμφεροντα..

κατευθυνονται και παρα-κατευθυνονται τα παιδια. σε σχολειο στη γειτονια μου το ΚΚΕ (μεσω εκπροσωπου του) τα εσπρωξε για να κανουν καταληψη... καταληψη, χωρις κανενα απολυτως αιτημα, περα της αποσυρσης των στρατευματων απο το ιρακ, κατι για τον νομο καποδιστρια, για το ασφαλιστικο, και τις συνταξεις... καταληψη με αιτηματα της π@$$$@ας... μονο και μονο για να χασουν μαθημα.

freak

το θεμα για εμενα ειναι αν αναγνωριζετε στα παιδια το δικαιωμα να διεκδικησουν τα οποια αιτηματα εχουν σχετικα με την καλυτερευση της εκπαιδευσης τους και με ποια μεσα...

συμφωνω με τον παππα10 πως η αποχη ειναι ενας τροπος... αποχη οχι μονο απο το σχολειο αλλα και απο το φροντιστηριο... αποχη απο μαθηματα, εξετασεις, κλπ... πεταμα βιβλιων... με ολους τους κινδυνους, λογικους ή μη (απο απουσιες μεχρι προβλημα με τους γονεις)...

αλλα το θεμα ειναι να εχεις απεναντι σου καποιον/α που δειχνει πως επιθυμει να σε ακουσει, να διαπραγματευτει μαζι σου. οταν λοιπον δεν σε παιρνει κανεις/μια στα σοβαρα (λογω του οτι εισαι παιδι) και υπαρχει η ευκολα αναμασομενη καραμελα (το κανουν μονο και μονο για να χασουν μαθημα), οταν σου δειχνουν οτι σε εχουν γραμμενο συντηρωντας τοσα χρονια την παραπαιδεια υποβαθμιζοντας ολο και περισσοτερο το σχολειο και αναβαθμιζοντας τα φροντιστηρια (και δεν αναφερομαι μονο στο κρατος αλλα και στους/τις καθηγητες/ριες, στους/τις μαθητες/ριες, στους γονεις, κλπ), οταν σε αυτη τη χωρα ολα λειτουργουν βασισμενα στο ορμεμφυτο και στην ταχυτητα αναπτυσομενη ηλιθιοτητα μας γιατι ψαχνουμε την πολιτικη ορθοτητα στα παιδια; μηπως προερχονται απο καποια αλλη κοινωνια που λειτουργει βαση λογικης; μηπως δεν ειναι καθρεφτης του οικου ανοχης (κατα κοσμον μπουρδελο) που ζουμε; γιατι λοιπον ολοι/ες εμεις εχουμε το δικαιωμα στο να κανουμε οτι θελουμε ενω τα παιδια οχι; γιατι μια 24ωρη απεργια δεν καταπιεζει οσους/ες επιθυμουν να εργαστουν εκεινη την ημερα (για τους οποιους λογους) ενω μια καταληψη καταπιεζει τα παιδια που θελουν να κανουν μαθημα (εννοειται εφοσον η καταληψη εχει αποφασισθει βαση δημοκρατικης ψηφοφοριας απο την πλειοψηφια των μαθητων και οχι απο 5 ατομα μονο); γιατι οι καταληψεις που γινονται στα πανεπιστημια και ειναι κομματικα κατευθυνομενες (και υστερα απο ψηφοφοριες 5-10 νοματεων) εχουν περισσοτερη εγκυροτητα απο τις αντιστοιχες "διαδικασιες" των μαθητων;

τα παιδια (ανεξαρτητου ηλικιας) στους δρομους ειναι η μονη μας ελπιδα... ιδιαιτερα οταν εχεις μια κοινωνια σε υπνωση και ενα κρατος που αρκειται στο να νομοθετει χωρις να ερχεται σε διαλογο με την κοινωνια.

Rakendytos

Παράθεση από: "freak"
Παράθεση από: "Rakendytos"..τα παιδια ..δεν κατευθυνονται απο κανεναν.. δεν εχουν κανενα κερδος..

κατευθυνονται και παρα-κατευθυνονται τα παιδια. σε σχολειο στη γειτονια μου το ΚΚΕ (μεσω εκπροσωπου του) τα εσπρωξε για να κανουν καταληψη... καταληψη, χωρις κανενα απολυτως αιτημα, περα της αποσυρσης των στρατευματων απο το ιρακ, κατι για τον νομο καποδιστρια, για το ασφαλιστικο, και τις συνταξεις... καταληψη με αιτηματα της π@$$$@ας... μονο και μονο για να χασουν μαθημα.

οπς καλως τον φιλο Φρικ.. :salut:
Νομιζω πως υπερβαλεις..Αιτηματα σιγουρα εχουν οσο κι αν διαφωνουμε η μας φαινονται της βουρτσας.. Ακομα και οι υπολοιποι προβληματισμοι εχουν αξια.. Εσυ δηλαδη ποιον περιμενες να δεις εξω απο το σχολειο..τον Λιαπη η τον Μπομπ Βουλγαρακη να τους μιλα..
Δεν υπερσπιζομαι φυσικα το ΚΚΕ..ειναι απαραδεκτοι οι τυποι.. ειναι διπλα στον εργατη..τον μαθητη τον σπουδαστη.. και κανει συγκετρωση χωρια.. μονο του το ΠΑΜΕ..

264 Επισκέπτες, 1 Χρήστης