Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 160
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 237
  • Total: 237

Covers, Διασκευές, Τracks (πχ μουσική από παιχνίδια) και άλλα "περίεργα" ακούσματα

Ξεκίνησε από Nikos Apomakros, Νοεμβρίου 09, 2011, 10:23:00 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fortune

[quote user="pixie" post="357123"]Νομίζω πως εδώ αναφέρεσαι fortune... Πολύ σκληρή ιστορία! :sad:

Αλλά τι ταλέντο!!! Μπράβο στο παληκάρι αυτό για τη δύναμη, την αυθεντικότητα και το πάθος του!
Συγκινητική η προσπάθειά του...

[/quote]

:roll:  :roll:

Ναι Pixie σε αυτο αναφερομουν!
Σε ευχαριστω για το κατεβασμα του βιντεο.

f.

Nikos Apomakros

[quote user="fortune" post="357150"]

Ναι Pixie σε αυτο αναφερομουν!
Σε ευχαριστω για το κατεβασμα του βιντεο.

f.[/quote]

Φόρτσουν, δεν είναι ανάγκη να κατεβάσεις βίντεο για να το ανεβάσεις στο φόρουμ. Μπορείς
με πολύ πιο γρήγορο τρόπο να το μοιραστείς με άλλους, κάνοντας το εξής:

Ανοίγεις το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς για να επισκέπτεσαι ιστοσελίδες, πχ Internet Explorer
και μπαίνεις στο Youtube για να βρεις το βίντεο που θες να βάλεις στο φόρουμ.

Το μόνο που χρειάζεσαι τώρα είναι να κάνεις "αντιγραφή" την διεύθυνση που έχει το συγκεκριμένο βίντεο.
Ο πιο εύκολος τρόπος είναι με δεξί κλικ στο βίντεο (καθώς παίζει, όχι στην προεπισκόπησή του) και επιλογή
του "Αντιγραφή διεύθυνσης (url)" ή του "Αντιγραφή συνδέσμου (link)" ή κάτι παρόμοιο με αυτά, ανάλογα
με το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς.

Κατόπιν μπαίνεις στο φόρουμ κι επιλέγεις ή "Απαντήστε" ή "Παράθεση" στη θεματική ενότητα που σε ενδιαφέρει.
Δηλαδή όχι "Γρήγορη Απάντηση" ή "Γρήγορη Παράθεση". Κάποιο από τα κουμπιά πάνω από το πλαίσιο στο οποίο
γράφουμε το κείμενό μας, έχει το λογότυπο του Youtube. Αν το πατήσεις βγαίνει ένα παραθυράκι που σου ζητάει
το ID του βίντεο. Σβήνεις αυτό που είναι γραμμένο στο παραθυράκι και κάνεις επικόλληση την διεύθυνση του βίντεο.
Κατόπιν πατάς ΟΚ και είσαι έτοιμος.

Στο κείμενο θα εμφανιστεί μια σειρά που θα μοιάζει περίπου έτσι:  
[ youtube ] http://www.youtube.com/watch?v=B2aAYl8I2CA [ /youtube ]

Αν και δεν της φαίνεται... αν κάνεις προεπισκόπηση ή υποβολή θα δεις ότι ως εκ θαύματος θα "μεταμορφωθεί"
στο βίντεο που διάλεξες. Τα βίντεο που αναρτούμε παίζουν κατευθείαν μέσω youtube. Δεν τα στέλνουμε οι ίδιοι
στο φόρουμ.

fortune

fortune

Kατι δεν πηγε καλα...
Παντως Σε ευχαριστω Απομακρε ηταν πολυ κατατοπιστικο το ποστακι σου για το Υου tube.

pixie

Παιδιά, επειδή βλέπω πως αρκετοί έχουν αντιμετωπίσει δυσκολίες κατά καιρούς στην τοποθέτηση video, ας τα ξαναπούμε και μαζί. Πάμε στο Youtube και επιλέγουμε το video που θέλουμε να βάλουμε στο forum. Πατάμε Αποστολή [στο Youtube πάντα] και μας βγάζει το σχετικό link, π.χ. αυτό που έβαλε ο Νίκος.

http://youtu.be/B2aAYl8I2CA

Κάνουμε Αντιγραφή του συγκεκριμένου link και Eπικόλληση στο ειδικό παραθυράκι YouTube του forum [βρίσκεται επάνω ψηλά].

Δεν τοποθετούμε όλο το link όμως! Μόνο αυτό που βρίσκεται εδώ μετά το / [ή σε άλλες περιπτώσεις μετά το =] δλδ. αυτό που έχω με bold: B2aAYl8I2CA, τα υπόλοιπα τα διαγράφουμε. Επίσης διαγράφουμε και τα γράμματα ID και στη συνέχεια πατώντας ΟΚ το video εμφανίζεται στο θέμα μας άψογο!  :grin:

fortune

To 1968 ειχαν αρχισει εξεγερσεις στα πανεπιστημια των ΗΠΑ λογω Βιετναμ και το κινημα των παιδιων των λουλουδιων ηταν υπαρκτο!
Η ταινια <strawberry statement> ελλ τιτλος <φραουλες και αιμα>...ειναι μια απ τις καλυτερες ταινιες της εποχης των εξεγερσεων.
Μια ερωτικη ιστορια διαδραματιζεται με φοντο την εξεγερση των φοιτητων στο πανεπιστημιο Κολουμπια...Η Buffy Sainte -Marie τραγουδα το κομματι ,που ειναι και στο Trailer της ταινιας.Το ιδιο κομματι το εχει τραγουδησει και η Jonni Mitchel...Oποιος δεν εχει δει την ταινια μπορει να την κατεβασει και απ το you tube καθως βρισκεται και εκει...Την συνιστω ανεπιφυλακτα...Οταν την ειχα δει το 1985 , φοιτητης οντας ,με ειχε συγκινησει...Εκει βλεπουμε και τους φοιτητες εννωμενους σε σχημα κυκλου να τραγουδουν το <....Only what saying, is to give piece one chance...>

fortune

Παμε λοιπον να δουμε και το< give PEACE a chance>...ξεκινα με τον Λενον και μετα η ταινια δειχνει το τι εγινε οταν μπηκε ο στρατος και η αστυνομια  στο Κολουμπια και οι φοιτητες ειχαν ξεκινησει να τραγουδουν σε κυκλο...

fortune

Κατ εμε ο κυριος ,που ακολουθει σηκωνει υποκλιση.... :cool:
Ειναι ενας απ τους μεγαλυτερους συνθετες και  πιανιστες κλασικης και τζαζ μουσικης ,που <εβγαλε> ο πλανητης....
Απολαυστε τον σε ενα σολο...θα καταλαβετε οτι κανει οτι θελει με το πιανο... :cool:

fortune

:roll:  :roll:  :roll:

Aυτο  το συριγμα ,που ακουγεται ειναι η ανασα του...Ειναι πολυ μεγαλος!!!!!!!!Παμε και με το Summertime...

Keith το πιανο  και η πιστα δικα  σου!!!!!!...Καποιος θα ρωτησει εδω...Γιατι η πιστα?θα μας χορεψει κιολας...???Μα ναιιιιιι...ο Keith Jarrett...οταν παιζει πιανο,το πιανο γινεται η νταμα του...ΔΕΣ ΤΕ...

jcdenton

Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

jcdenton

Το θέμα (& πρώτο κομμάτι από το soundtrack) του video game "Deus Ex: Human Revolution"

Για όσους δεν με ξέρουν, το nickname μου αλλά & το avatar μου είναι από την τριλογία Deus Ex, της οποίας είμαι fan. Το "Deus Ex: Human Revolution" είναι το 3ο παιχνίδι τη σειράς και prequel των προηγούμενων 2. Ελπίζω να σας αρέσει!
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Nikos Apomakros

Πάρα πολύ καλό pixie. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι μου άρεσε περισσότερο η κάπως δυναμική
και "ανατολίτικη" απόδοσή του από τον Lambert στο American Idol. Δεν είμαι βέβαιος αν το
έχω παραθέσει ξανά στο φόρουμ, οπότε

Nikos Apomakros

Αυτό το παιδί... δεν ξέρω... μου δίνει την ίδια αίσθηση που μου έδινε ο Kurt Cobain στα live.
Ότι δηλαδή την στιγμή που τραγουδάει, χάνεται, βρίσκεται πια αλλού. Κι όταν κοιτάζει τριγύρω...
δεν ξέρεις τι ακριβώς συμβαίνει, ποιόν κόσμο βλέπει και σε ποιόν κόσμο ανήκει πλέον.

Ίσως δεν είναι εμφανές σ' αυτό το κλιπ. Παρακολουθώντας όμως κανείς όλο το Idol 2011, θα
συμφωνήσει. Νομίζω δλδ. Και ίσως και να συγκινηθεί. Είναι πάντως για μένα ο κορυφαίος όσων
περάσανε. Όχι για το εύρος, την καθαρότητα και την δύναμη της φωνής του, όσο για το συναίσθημα
ταυτόχρονα, με το οποίο την χρησιμοποίησε κάθε μα κάθε φορά.

Ελπίζω να "ανέβει" σύντομα στη σκηνή. Να ακουστεί. Με δικά του τραγούδια αυτή τη φορά, τραγούδια
αντάξια της φωνής, της αγάπης του γι' αυτό που κάνει και θα τολμήσω να πω... της ψυχής του.

237 Επισκέπτες, 0 Χρήστες