Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 214
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 158
  • Total: 159
  • Leon

Eurovision 2009: υποψήφια τραγούδια της ελληνικής συμμετοχής

Ξεκίνησε από black_velvet, Φεβρουαρίου 14, 2009, 11:25:13 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

black_velvet

Παρουσιάστηκαν προχθές τα τρία υποψήφια τραγούδια για την συμμετοχή της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision 2009 που θα πραγματοποιηθεί στη Μόσχα στις 16 Μαΐου. Η τελική επιλογή του τραγουδιού θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου στο "Αθηνών Αρένα".

Τα τραγούδια είναι όλα σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου με αγγλικούς στίχους, ερμηνευτή τον Σάκη Ρουβά και είναι τα εξής][highlight=#FFFFAA]Fu69sdF0lkg[/youtube][/align]

[align=center][highlight=#FFFFAA]CxMLJOBnPTQ[/youtube][/align]

[align=center][highlight=#FFFFAA]AT9nYjH5g3E[/youtube][/align]

Λοιπόν; τι λέτε; ποιο θα ταξιδέψει ως τη Μόσχα;

[/color]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Enia

Το τρίτο, το 'this is our night'. Για να καταλάβετε πόσο σίγουρη είμαι, δεν θα σκάσω κι αν δεν παρακολουθήσω την βραδιά επιλογής απευθείας.

CINDY

Θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα!το "this is our night" είναι συγκριτικά το καλύτερο!

rain

ααααααααααααχχχχχχχ χ κορίτσια ο Σαααααααααααάκης  :mryellow:

Michael_Design

kuria

[size=14]τωρα εμενα γιατι το ολο νταβαντουρι μου θυμιζει τις μοιρασιες του καραγκιοζη;
ενα για τον καραγκιοζη... ενα για τον καραγκιοζοπουλο... ενα για τον καραγκιοζαρεα...[/size]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Michael_Design

[quote user="kuria" post="310736"][size=14]τωρα εμενα γιατι το ολο νταβαντουρι μου θυμιζει τις μοιρασιες του καραγκιοζη;
ενα για τον καραγκιοζη... ενα για τον καραγκιοζοπουλο... ενα για τον καραγκιοζαρεα...[/size]
[/quote]

[size=14]Αρ γιού τόκιν του μει;;; [/size]

larus audouinii

:lol:

Πάντως στην εκδήλωση της ΕΡΤ, που  από σκηνές που είδα φάνηκε επιτέλους και μια αξιόλογη προσπάθεια , διέκρινε εύκολα κανείς και το επίπεδο γενικότερα μερίδας της κουλτουρας μας (προφανώς το σταρ συστεμ δεν είχε να προτείνει και κάτι καλύτερο )
Μάλλον θα είναι δύσκολος ο ανταγωνισμός ...ωραίες φωνές, παρουσίες και δουλειές ...θα εξαρτηθεί και από την όλη σκηνική παρουσία εκείνη την βραδιά...δεν τα έχω ακούσει όλα τα τραγούδια αλλά από την αρχή μου φάνηκε δυνατός αντιπαλος  η συμμετοχή της Νορβηγίας... σε ποπ ρυθμούς για το ύφος του διαγωνισμού
Καλή τύχη στην προβολή της Ελληνικής συμμετοχής

158 Επισκέπτες, 1 Χρήστης