Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 202
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 202
  • Total: 202

Ο ΕΜΕΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΞΑΝΑ.

Ξεκίνησε από Pappas10, Ιουλίου 03, 2009, 12:52:49 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

Κοίτα... μπικικίνια δεν φαίνεται διατεθειμένος να βάλει.

Νομίζω ότι θέλει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ για να εκβιάσει την Νόβα και να πάρει κάποιο μερίδιο - μέσω ΣΚΑΙ - από την πίτα της Ντίτζιταλ τηλεόρασης.

Μπορεί και να είναι "Βιτρίνα" κάποιου που θέλει να πάρει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ "καθαρό" κι έτσι να μας ρίξει κι εμάς όπως την ΑΕΚ.

Εγώ το μόνο που κάνω είναι πηγαίνω πλέον γήπεδο και να βλέπω την ομάδα... δεν παίζει άσχημα.

Αυτά.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

kuria

δεν προλαβαινω τωρα να απαντησω καταλληλα αλλα... επιφυλασσομαι να τα πουμε για τα... καλα...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

KostasD33

saliara

Τον φάγατε γαυράκια!!! Τον φάγατε τον άνθρωπο!!! :mrviolet:

KostasD33

Μα μόνος του τρώγεται με τα ρούχα του αυτός...

τα θέλει και ο (_(_) του.....

sevenseas

[quote user="KostasD33" post="319598"]Σε ξενύχτισε το μικρό υπέροχο Πειραιωτάκι βρε συ και ήθελες να ξεσπάσεις?
Γιατί δεν πας στην γειτονιά σου που έχει κάτι καλά κουτουκάκια με μεζεδάκια γαύρο.....
Τόσα χρόνια που μηρυκάζεις το τρίφυλλη θα είναι μια αλλαγή για εσένα και θα καταλάβεις γιατί οι ωραίοι όπως λέει και μια παροιμία έχουν χρέη....[/quote]

κοιτα τι περιεργο
ο ΠΑΠΑΣ πειραιωτης

κι εγω να μενω διπλα στην θυρα 13 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sevenseas

[quote user="KostasD33" post="319598"]Σε ξενύχτισε το μικρό υπέροχο Πειραιωτάκι βρε συ και ήθελες να ξεσπάσεις?
Γιατί δεν πας στην γειτονιά σου που έχει κάτι καλά κουτουκάκια με μεζεδάκια γαύρο.....
Τόσα χρόνια που μηρυκάζεις το τρίφυλλη θα είναι μια αλλαγή για εσένα και θα καταλάβεις γιατί οι ωραίοι όπως λέει και μια παροιμία έχουν χρέη....[/quote]

κοιτα τι περιεργο
ο ΠΑΠΑΣ πειραιωτης

κι εγω να μενω διπλα στην θυρα 13 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

203 Επισκέπτες, 0 Χρήστες