Ειδήσεις:

Το φτιάχνουμε ακόμα.. υπομονή ...

Main Menu

Συλλαλητήριο ΠΑΟΚ για διαγραφή χρεών

Ξεκίνησε από heinrich, Νοεμβρίου 25, 2007, 08:32:11 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

download

Παράθεση από: "Pappas10"Δεν είμαι εγώ ο φανατικός,  εσύ είσαι που δεν δέχεσαι ότι έκανες λάθος και πας να κρυφτείς πίσω από δήθεν απειλές που ουδέποτε έγραψα.

Αντί λοιπόν να μου το παίζεις και καλά θιγμένος, παραδέξου ότι δεν ξέρεις τίποτα από το τι σημαίνει ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ,  πέρα από τα στερεότυπα της άγνοας που αναμασάνε όσοι δεν ξέρουν.

quote]

Ναι ομολογώ ότι είμαι Φανατικά άσχετος για το πότε κατούρησαν όλοι παίχτες τους τρισμέγιστου Παναθηναϊκού σου
Το ίδιο Φανατικά άσχετος είμαι για τις ανάλογες σοβαρές έλλειψεις του τρισμέγιστου Ολυμπιακού, τρισμέγιστης ΑΕΚ τρισμέγιστου ΠΑΟΚ και όλες τις τρισμέγιστες ΠΑΕ.

Με εκπλήσσεις που εσύ δηλώνεις ότι δεν είσαι φανατικός?
Δηλαδή με όλα αυτά που γράφεις να σε κατατάξουμε στον υγιή φίλαθλο που θα δει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα καθαρά με φίλαθλο πνεύμα, και χωρίς κανέναν φανατισμό να κερδίσει η ομάδα του.

Πρόλαβα και διάβασα μερικά κείμενα σου πέραν των ποδοσφαιρικών και με εξέπληξες.
Περίμενα με βάση τα γραπτά σου εδώ στα ποδοσφαιρικά να είσαι άλλος ένας από τους γνωστούς κάφρους των γηπέδων και με την παιδεία που δείχνεις να έχεις σίγουρα δεν είσαι.
Αυτός είναι άλλος ένα σοβαρός λόγος ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ στις ΠΑΕ αν καταφέρνουν ανθρώπους σαν εσένα να τους φανατίζουν τόσο μα τόσο πολύ.
Λογικό είναι άτομα χωρίς την δική σου παιδεία να γίνονται τραμπούκοι και χουλιγκανοι.
Εσύ απλά δίνεις το θεωρητικό υπόβαθρο και βρίσκεις και τις (ανύπαρκτες) ηθικές άξιες για κάθε βανδαλισμό για κάθε φανατισμό

download

και μιας και αναφέρθηκες σε Γκεμπελ, θυμήσου ότι ο Γκεμπελ έβαζε την θεωρία και μάλιστα συχνά καλλωπισμένη, οι μελανοχιτώνες με το χαμηλό υπόβαθρο πήγαιναν και έκαναν πράξη σε όσα η θεωρία έδινε το πρόσχημα.

Για να μη μπερδεύεσαι και βλέπεις πάλι δάκτυλο του Ολυμπιακού στα γραπτά μου (σε κατατρέχει έντονα αυτό, όπως ο εβραϊκός ή κομμουνιστικός κίνδυνος κατά τον Γκεμπελ και ολες τις Φασιστικές νοοτροπίες ) τα ίδια που έγραψα αφορούν και ανάλογες φανατικές περιπτώσεις από το στρατόπεδο του Ολυμπιακού και όλων των ομάδων.

Pappas10

Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.

Πάμε λοιπόν.

ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ; ΟΧΙ


ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ; ΝΑΙ

Τέλος.

Από εκεί και πέρα, πουθενά δεν θεωρώ ότι υπάρχει "Ολυμπιτέτοιος δάκτυλος" στα κείμενα σου. Αυτό θα ήταν εύκολο να το αντιμετωπίσω. Ημιμάθεια και άγνοια υπάρχει και αυτό είναι χειρότερο.

Στην προκειμένη περίπτωση εσύ είσαι φανατικός αφού αρνείσαι να παραδεχτείς ότι κακώς συμπεριέλαβες τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ στις ομάδες που χρωστάνε.

Τέλος, ο ΦΑΝΑΤΙΜΟΣ είναι τελείως διαφορετικό πράγμα από τον ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ ή την ΚΑΦΡΙΛΑ.

ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μα μεν δεν με έκανε καμία ΠΑΕ. Η δημοσιογραφική παραπληροφόρηση σχετικά με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και το τι έχει προσφέρει στον Ελληνικό αθλητισμό και στην χώρα γενικότερα, αλλά πολύ περισσότερο το "τσουβάλιασμα" του με φαινόμενα τύπου ερυθρόλευκου εμετού, με έκαναν φανατικό. Γιατί γενικότερα, υποστηρίζω φανατικά την υγεία απέναντι στην αρρώστια, την αλήθεια απέναντι στο ψέμα και την άμιλλα απέναντι στον αθέμιτο ανταγωνισμό. Ειλικρινά, δεν αισθάνομαι υπόλογος για την φανατική μου υποστήριξη στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και σ' αυτά που ο Σύλλογος αντιπροσωπεύει.  

Ο Τραμπουκισμός και η καφρίλα δεν είναι υποστηρικτική θέση αλλά συμπεριφορά. Γι' αυτό και εντοπίζεται σ' όλους τους οπαδούς όλων των ομάδων. Η διαφορά που κάνει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ σε συνάρτηση με τους υπόλοιπους χαμερπείς συλλόγους και ΙΔΙΩΣ την ερυθρόλευκη απάτη είναι ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ ΩΣ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ ΤΙ-ΒΙ ΜΑΤΖΙΚ.

Γι' αυτό ακριβώς αντιδρώ όπως αντιδρώ όταν βλέπω ανθρώπους να βάζουν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ στην ίδια ΗΘΙΚΗ θέση με τα υπόλοιπα σωματεία.

ΠαράθεσηΕσύ απλά δίνεις το θεωρητικό υπόβαθρο και βρίσκεις και τις (ανύπαρκτες) ηθικές άξιες για κάθε βανδαλισμό για κάθε φανατισμό

Αυτό το θεωρώ απίστευτη ύβρι. ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΘΙΚΗ ΑΞΙΑ και σε προκαλώ να βρεις έστω και ένα δημοσίευμα μου που να παρέχει ηθική ή άλλη κάλυψη σε βανδάλους.

Και δεν δίνω κανένα θεωρητικό υπόβαθρο μα μεν. Απλά παρουσιάζω την δική μου θέση σε συνάρτηση με την ομάδα που υποστηρίζω αλλά και τους λόγους τους οποίους την υποστηρίζω με τόσο πάθος.

Τέλος, δεν σε κατηγόρησα πουθενά για γκαιμπελική προπαγάνδα εσένα αν δεν κάνω λάθος. Τους "παπαγάλους" της " πλήρους αποπληρωμής των χρεών" του ερυθρόλευκου απατεώνα κατηγορώ ώς τέτοιους.

Όσο για τον Γκαίμπελς αυτόν καθεαυτόν,  ουδέποτε προέτρεψα κανέναν να κάνει κάτι. Και πολύ περισσότερο, ουδέποτε ξιφούλκησα λεκτικά εναντίων σε κάποια άλλη ομάδα χωρίς στοιχεία. Εν ολίγοις, ουδέποτε λασπολόγησα.

Διότι λάσπη δεν είναι η κατάθεση μιας επιθετικής θέσης. Λάσπη είναι η απόδοση χαρακτρισμού σε κάποιον ή κάτι χωρίς ανταπόκριση. Όπως για παράδειγμα το να χαρακτηρίζεις τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ οφειλέτη του δημοσίου... ενώ δεν χρωστάει.

Ελπίζω να έγινα αντιληπτός.

Μιχάλης ή κατά διαδίκτυο Παππάς10.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

LoLboY


Athinoula

ΟΛΕΕ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  

[size=24]ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ [/size]

ΟΛΕ
ΟΛΕ
ΟΛΕ
ΟΛΕ
ΟΛΕ
ΟΛΕ
ΟΛΕ

Sotis

Παράθεση από: "Panos031"ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΣΑΝ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ
ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 44
ΟΠΩΣ ΟΣΦΠ ΑΕΚ ΑΡΗΣ ΟΦΗ  ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
   Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ....

φιλε     πανο     αν  δεν   κανω   λαθος,....στο    αρθρο..44..δεν    μπηκε    ποτε   ο     οσφπ...τα   πληρωσε   ολα   μεχρι   μια...ουτε   τοκοι..δεν..χαριστικαν..

Pappas10

Παράθεση από: "Sotis"
Παράθεση από: "Panos031"ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΣΑΝ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ
ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 44
ΟΠΩΣ ΟΣΦΠ ΑΕΚ ΑΡΗΣ ΟΦΗ  ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
   Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ....

φιλε     πανο     αν  δεν   κανω   λαθος,....στο    αρθρο..44..δεν    μπηκε    ποτε   ο     οσφπ...τα   πληρωσε   ολα   μεχρι   μια...ουτε   τοκοι..δεν..χαριστικαν..

Ούτε το 1/10 δεν πλήρωσε αν έχεις διάθεση να διαβάσεις λίγο παραπάνω.

Δεν υπάρχει λόγος να αναμασάτε τα ψεύδη των δημοσιογράφων παπαγάλων.

Άντε γιατί καλό το παραμύθι της "αποπληρωμής του Ολυμπιακού" αλλά δεν έχει δράκο.

Και ένα θέμα το οποίο ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΙΞΕΙ είναι πως διάολο ο γάβρος έκανε διαδοχικές αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ενώ η διοίκηση ήταν διορισμένη από το δημόσιο και η ομάδα σε καθεστός εκαθάρισης και χωρίς την παρουσία της πλειοψηφίας των μετόχων. Και φυσικά αναπάντητο παραμένει το ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

Αφήστε το ρε παιδιά... ακόμα το κράτος σας πληρώνει και μιλάτε κι όλας;

Αυτά να τα λέτε μεταξύ σας. Έξω από την γυάλα που σας έχει βάλει η δημοσιογρφική μυαλοπώληση ισχύουν άλλοι κανόνες... sorry to bust your bubble.

Παππάς10.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

jcdenton

[quote user="Pappas10" post="269481"]
Παράθεση από: downloadΠΑΟΚ σας ο ΠΑΟ σας ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σας

Ψιτ φίλε,

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι Η ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΧΡΕΗ (Νομίζω μαζί με την Ξάνθη).

[/quote]

Ψιτ Pappas,

ούτε στον ΠΑΟΚ έχουν χαριστεί χρέη. Επίσης, λόγω χρεών, ο ΠΑΟΚ (2005) και η ΑΕΚ(2012) έχουν αποκλειστεί από Ευρωπαϊκές δοργανώσεις. O Παναθηναϊκός γιατί δεν αποκλείστηκε; Πότε θα ξεπληρώσει τα χρέη του;
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

rain

Σήμερα αν δεν χρωστάς δεν μετράς. :D  :D  :D