Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Θέματα - CHRIS_FEMALE_

#1
α)Μήπως μπορείτε να μου απαντήσετε που πάνε οι Ψυχές που αυτοκτονούν? [πέρα από αυτά που γράφει η θρησκεία μας].

β)Υπάρχει περίπτωση να αποπειραθεί κάποιο άτομο την αυτοκτονία, και να γλιτώσει,μόνο και μόνο για αστείο..?!?[αυτή η Ψυχή που θα πάει?]


 
#2



 [smiley smilie=17 fontcolor=000000 shadowcolor=00BBFF shieldshadow=1]...PRODOSIA...xthes tin prosperasa...simera ti synantisa...ayrio tha me akolouthei empista kai mystika...[/smiley]
#3
Καλλιτεχνικός καφενές / Αδιέξοδα...
Ιουνίου 19, 2011, 10:38:42 ΜΜ
#4
ΥΛΙΚΑ:

1 πακέτο φακές χονδρές ή ψιλές(ανάλογα την προτίμησή σας)
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι(άν είναι και φυτρωμένο στη κορυφή του με τα πράσινα φυλλαράκια ακόμα καλύτερα,βάλτε και τα πράσινα του)
6 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
2 κουταλιές της σούπας κάπαρι
6 λιαστές αποξηραμένες ντομάτες (αυτές θα τις βρείτε χύμα σε καταστήματα μπαχαρικών)
2 κουταλιές της σούπας πελτέ ντομάτας
1 κουταλιά της σούπας ξύδι μπαλσάμικο
μισό φλυτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο ή αν αγαπάτε το λάδι ,γεμίστε το φλυτζάνι,εξάλλου
οι φακές απορροφούν υγρά.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Έχουμε μουλιάσει τις φακές μας απο το βράδυ σε λεκάνι με νεράκι.Πρίν τις μαγειρέψουμε κανονικά,τις ρίχνουμε σε σκέτο νερό που βράζει και τις αφήνουμε 10 λεπτά,κι έπειτα τις στραγγίζομε(αυτο το κάνουμε για να φύγει μια ποσότητα σιδήρου που έχουν οι φακές κι αυτο τις κάνει δύσπεπτες και αρκετά βαρύ σαν φαγητό).Μόλις τις στραγγίσετε ,ειναι έτοιμες για να τις μαγειρέψετε !
Εγώ χρησιμοποιώ χύτρα ταχύτητος σε 10-15 λεπτάκια είναι έτοιμες.Ρίχνω όλα τα υλικά μέσα,ότι χρειάζεται το ψιλοκόβω,ρίχνω το ανάλογο λαδάκι και νεράκι ώσπου να καλυφθούν ολα τα υλικά και μαγειρεύω πρώτα στο 3 μεχρι ν'ακουστεί το χαρακτηριστικό σφύριγμα της χύτρας κι έπειτα χαμηλώνω στο 1 με 1μιση.Μόλις περάσουν τα 10-15 λεπτά ,το σβήνω και το αποσύρω απο την εστία.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ !!!    :grin:
#6


♥─────▄█▀█▄──▄███▄────♥
♥────▐█░██████████▌──── ♥
♥─────██▒█████████───── ♥
♥──────▀████████▀────── ♥
♥─────────▀██▀─────────♥.