Ειδήσεις:

Το φτιάχνουμε ακόμα.. υπομονή ...

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Θέματα - rain

#1


καλοτάξιδη
#2Αν μου πουν ότι για την κρίση φταίνε τα νεφελίμ και οι εξωγήινοι θα το πιστέψω κι αυτό.
Με τόσα σενάρια που παίζουν κάθε μέρα επί μήνες θα είναι κι αυτό αρκετά πιστευτό σε σχέση με όλα τα άλλα.[align=center]Το δημοψήφισμα θα είναι ενεργό 7 ημέρες. Μετά τις 7 ήμερες ή θα έχει υπογράψει ή θα πραγματοποιηθεί η προφητεία των Μάγια για την ολική καταστροφή της Γης το 2012.[/align]
#3
Cafe / Γυναίκες και ψάρεμα
Μάρτιος 28, 2011, 12:55:54 ΠΜ
Υπάρχει η γνωστή παροιμία που λέει αφού δεν που δεν, πάμε για ψάρεμα? :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:

Ας ξεκινήσουμε με φωτογραφίες από την ιστορία.

Φυλή ινδιάνοι. Εκεί ψάρευαν στα αλήθεια για ζήσουν κι όχι να καλαμπουρίσουν.
 Εδώ οι κυρίες του καλού κόσμου ρεμβάζουν σε λίμνη ρίχνουν και ένα αγκίστρι.
 
Εδώ αρχίζουν οι επαγγελματίες καθωσπρέπει να προωθούν την σωστή εικόνα που πρέπει να έχει μια γυναίκα στο ψάρεμα. Ακόμα και η υπηρέτρια βάψιμο δυο ώρες πριν καβαλήσει το καλάμι.
   Εδώ η γυναίκα ψαράς αποσπά την προσοχή των ευγενών κυριών ψαράδων με αποτέλεσμα να φάνε τσάμπα δόλωμα για λίγο τα ψάρια.
 Το ψάρεμα δεν έχει ρατσισμό για τις γυναίκες με χρήμα, αρκεί να υπάρχει σκάφος και παραδεισένια νησιά.
 
ρε σεις θα το ομολογήσω. Αυτά είδα και έψαχνα να βρω δικαιολογία για να τα ανεβάσω εδω.
 
ειδικά αυτό το θεικό.  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen: ψάρι
#4
Cafe / Τι μου αρέσει τώρα με την κρίση
Μάρτιος 12, 2011, 01:23:52 ΜΜ


 :arrow: Μʼαρέσει που η γειτονιά μου έχει μεταμορφωθεί σε σκηνικό από αμερικάνικη ταινία δράσης του ʼ80. Ζητιάνοι άστεγοι τρώνε από τα σκουπίδια, κοιμούνται κάτω από τις γέφυρες, σέρνουν καροτσια σουπερ μάρκετ που μέσα έχουν όλα τα υπάρχοντά τους. Περιπολικά,ασθενοφόρα και πυροσβεστικά περνούν κάθε 10 λεπτά με τη σειρήνα αναμμένη. Επιτέλους, έχουμε τσαιναταουν και μαύρα γκετα συμμοριών. Που τα είχατε δει αυτά ρε ? Ε ? Άσε που τώρα πια λες ότι μένεις στα κάτω πατήσια και βλέπεις τον άλλο να σε κοιτάει με δέος και περιέργεια μαζί.Είναι σαν να του είπες ότι μένεις στο Μπρονξ.


 :arrow: Μʼαρέσει επίσης που μου δίνεται η ευκαιρία να εξασκήσω το καράτε σαν αυτοάμυνα. Ποτέ παλιά δε μου είχαν επιτεθεί με μαχαίρι και ένιωθα ότι τοσα χρόνια σχολής είχαν πάει τζάμπα. Επίσης νιώθω ότι σύντομα, βάσει πιθανοτήτων θα μου δωθεί και μένα η ευκαιρία να κάνω μία ηρωική πράξη άξια προβολής από τον Αυτιά. Κάτι,να βρεθώ σε μια ληστεία σε φούρνο και να βάλω τρικλοποδιά στο ληστή,να σώσω κάποια γιαγια και τη σύνταξή της(ίσως πάρω και μπόνους).


 :arrow: Μʼαρέσει που όταν λέω για αύξηση στο αφεντικό μου δε με αγριοκοιτάζει αλλά γαμιέται στα γέλια. Άσε που έδιωξε κανα δυο που δε μου άρεσε η μούρη τους


 :arrow: Μʼαρέσει που πολλοί φίλοι μου μετανάστευσαν για καλύτερο μέλλον,γιατί θα έχω extra προορισμούς διακοπών στο εξωτερικό. Άσε που όλο και κάτι θα στέλνουν τις γιορτές.


 :arrow: Μʼαρεσει που ακρίβηνε η βενζίνη και είναι απλησίαστη ,και κουνάω λιγότερο το αμάξι γιατί αυτό σημαίνει ότι θα το έχω για περισσότερα χρόνια,κάνω καλό στην καρδιά μου και είμαι και πολύ μούρη όταν προτείνω σε φίλους να πάμε τσάρκα με το αμάξι στην εθνική. Ασε που όταν πάμε για μπάνιο το καλοκαίρι τσοντάρουν πια όλοι για βενζίνη ενώ παλιά κάναν τον κινέζο.


 :arrow: Μαρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά. Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον.


 :arrow: Μαρέσει που οι σερβιτόροι άρχισαν να λένε πάλι ευχαριστώ όσα λίγα και να είναι τα τιπς και αν τους δώσουν.


 :arrow: Μʼαρέσει που όταν βαριέσαι να κάνεις σεξ με τη γκόμενα μπορείς να προφασιστείς ότι τα προφυλακτικά είναι απλησίαστα,και χωρίς προφυλακτικό μπορεί να οδηγηθείτε σε οικονομική καταστροφή. Επιπλέον για τις γκόμενες ,είσαι σίγουρος πια 100% ότι δε σε θέλει για τα λεφτά σου.


 :arrow: Μʼαρέσει που ο κουλουρτζής έξω από τα μπουζούκια έχει πιο πολύ δουλειά από τη λουλουδού μέσα στα μπουζουκια.


 :arrow: Μʼαρέσει ο καφές που κερδίζω στο τάβλι με φιλαράκια αποτελεί το 2%του μισθού μου που σημαίνει ότι σε 50 παρτίδες έχω βγάλει ένα μισθό.


 :arrow: Μʼαρέσει που θα κόψουν τα επιδόματα. Δεν άντεχα να περιμένω σε ουρές όρθιος.


 :arrow: Μʼαρέσει που το μέλλον της χώρας είναι αβέβαιο, γιατί σε όλους μας έλειπε λίγο πολύ η περιπέτεια στη ζωή μας.


 :arrow: Μʼαρέσει που μπορώ να έχω κατάθλιψη ελεύθερα. Παλιά μου τα είχαν πρήξει όλοι “Τι σου λείπει ρε μαλάκα? Τη δουλειά σου την έχεις,το αμαξάκι σου,τι άλλο θες?”


 :arrow: Μʼαρέσει που στο σούπερ μάρκετ σπάνια περιμένεις πια τον μπροστά να χτυπήσει 2 καρότσια ψώνια,και αν πέσεις σε τέτοιον,του λες να σε καλέσει και σένα στο πάρτυ. Μʼαρέσει που βλέπω αυτούς που αποταμιεύαν τόσα χρόνια ,να χάνουν τα λεφτά τους,γιατί νιώθω καλύτερα που εγώ τα χάλαγα πάντα μέχρι τελευταίο ευρώ και τώρα από ʽσπάταλοςʼ έγινα ʽπρονοητικόςʼγιατί τουλάχιστον  πρόλαβα και τα χάρηκα. Μʼαρέσει που γίνονται πιο πολλοί πολιτικοί γάμοι, γιατί σε αυτούς τουλάχιστον δε χρεώνουν για τους πολυέλαιους.


 :arrow: Μʼαρέσει που την έχουν δει ξαφνικά όλοι οικολόγοι, και καλά ότι κάνουν οικονομία γιατί προστατεύουν το περιβάλλον.


 :arrow: Μʼαρέσει που λένε ότι θα ξαναγυρίσουμε στη δραχμή, γιατί επιτέλους θα ξοδέψω τις δραχμές που είχα φυλάξει για ενθύμιο και μου έσπαγαν τα νεύρα όταν δεν είχα μία και υπολόγιζα ότι αντιστοιχούν σε 60-70 ευρώ αλλά δεν τις άλλαζε πια η τράπεζα.


 :arrow: Μʼαρέσει που αν πω ότι δουλέυω 2 φορές τη βδομάδα με κοιτούν με συμπάθεια και μου λένε κουράγιο, ενώ πιο παλιά σκεφτόντουσαν “Ρε τον τεμπέλη”..


 :arrow: Μʼαρέσει που θα έχω και γω μία ιστορία πόνου και δυστυχίας να λέω στις επόμενες γενιές για το παρελθόν της χώρας,όπως εμείς ακούγαμε για χούντα και 2ο παγκόσμιο. Αλλιώς θα με πέρναγαν για πολύ φλώρο..

του Σωτήρη Θεοδωράτου. Δεν τον ξέρω αλλά τον πάω. :mrorange:  :mrorange:  :mrorange:
#5
Cafe / Φτύσε, κτίσε, κλέψε αλλά μη καπνίζεις
Ιανουαρίου 27, 2011, 02:14:32 ΠΜ
Ελλάδα ρε
Φτύνεις όπου θες όπως θες όποτε θες και δεν απαγορεύεται ούτε έχει πρόστιμο

Κτίσε όπου θες όπως θες όποτε θες και όσα μέτρα θες απαγορεύεται μεν αλλά όλο και θα βγει κάποιος νόμος να το κάνεις νόμιμο το αυθερετακι σου να βολευτείς εσύ και όλο σου το σόι.
εδω κοτζάμ Περικλής έφτιαξε στο καλύτερο οικόπεδο τον Παρθενώνα χωρίς πολεοδομική άδεια εμένα θα πιάσουν.
Χεστικαμε αν έχουμε πόλεις με το λιγότερο πράσινο σε όλο τον κόσμο. Εδώ είναι Ελλάδα έχουμε πολιτισμό από αρχαιότητα δεν θα μας μάθουν οι άλλοι τι να κάνουμε.

Κλέψε εφορία, κλέψε φιπια, κλέψε στα λεωφορεία ακόμα και τα εισιτήρια σιγά τα αυγά.
Θα βγει κάποιος νόμος περαίωσης που θα τα βολέψεις.
Δώσε μίζα να κάνεις την δαυλιά σου. Πάρε μίζα μη σε λένε κορόιδο οι άλλοι στη δαυλιά σου. Μαύρα ξεμαύρα κάπου θα βολευτούν στο τέλος. Χρήμα να παίζει και θα την βολέψεις. Η αφραγκεία θα μένει αβόλευτη όπως πάντα.
Θα το παίζεις επαναστάτης  και μάγκας που δεν χτυπάς εισιτήριο. Ας απολύσουν κι άλλους αφού δεν θα έχουν να τους πληρώσουν. Ας κάνουν διαδήλωση να κλάσουν ρέγκες οι πολιτικοί και οι χρόνιοι συνδικάλες να βρεθεί κάποια λύση πάλι.

Αλλά, όλα κι όλα
Να γίνουμε ευρωπεοι να μη καπνίζουμε. (οι άλλοι έχουν το ευρώ στο χέρι εμείς το πέος  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen: )
Κομμένο το κάπνισμα.
Πρόστιμο παντού και σε όλους.
Πρέπει να ρεφάρουμε απ όλα τα άλλα.
Εδώ είναι Ελλάδα δεν είναι παίξε γέλασε. Κρατάμε τους νόμους και απαγορέψαμε αυστηρά το κάπνισμα.
Δεν βοηθάει τους ποδηλάτες από τα κυριλέ προάστια στην υγιεινή αναπνοή τους.
Γίνονται παθητικοί καπνιστές και θα πεθάνουν πριν της ώρας τους.
Ας πεθαίνουμε όλοι οι άλλοι κάθε μέρα στη μιζέρια που φτιάχνουν.
 Επιτέλους μια απαγόρευση με νόημα που θέλουν να την εφαρμόζουν. Κομμένο το κάπνισμα.
Τον μόνο φυσικό καρκίνο που τον διαλέγαμε μόνοι μας. Όχι κύριε δεν μπορείς να διαλέγεις εσύ πως θα πεθάνεις και να μας ταλαίπωρες πολλά χρόνια με αβέβαια αποτελέσματα.
Θα σου πούμε εμείς πως θα πεθαίνεις σίγουρα και απλά να το εκτιμήσουν και οι αγορές ότι έχουμε πυγμή.

υγ
Συγχύστηκα, πάω να καπνίσω,
Στο παρόν θέμα Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος στους αντικαπνιστές. Να πάνε αλλού να μη πάθουν τίποτα και μου ζητιάνε τα ρέστα. Άμα μπουν είναι με δική τους ευθύνη. Μηνύσεις και καρφώματα δεν γίνονται δεκτά.
Επιτρέπεται η είσοδος σε όσους δεν καπνίζουν αλλά δεν είναι αντικαπνιστές. Ας είναι και κλέφτες και ας κλέβουν την εφορία.
Μη το ξεχάσω.
Απαγορεύεται σε όσους φτύνουν. Δεν τους γουστάρω.
#6
Χιούμορ / πας στοίχημα?
Ιουλίου 24, 2010, 03:48:09 ΠΜ
Ένας τύπος πηγαίνει κάθε Παρασκευή στην Εθνική Τράπεζα και κάνει κατάθεση 1 έως 2 εκατομμύρια! Μια Παρασκευή τον φωνάζει ο διευθυντής και τον ρωτάει
- Συγνώμη κύριε μου, χωρίς να θέλω να γίνω αδιάκριτος, τι δουλειά κάνετε και έχετε τόσες καταθέσεις;
- A, κύριε διευθυντά μου, να σας πω ευχαρίστως. Βάζω στοιχήματα, χοντρά στοιχήματα και συνήθως τα κερδίζω! Θέλετε να βάλουμε μαζί ένα;
- Τι στοίχημα; ρωτάει ο διευθυντής περίεργος.
- 100,000 ότι θα έρθω τη Δευτέρα το πρωί εδώ και θα χω κόψει τα αρχ@@ μου!
- Πάει! του λέει ο διευθυντής, που δεν πίστευε να φτάσει σε τέτοια ακρότητα.

Τη Δευτέρα το πρωί μπαίνει ο τύπος στην τράπεζα και πηγαίνει χαμογελαστός στον διευθυντή.
- Τι έγινε, έχασα ή κέρδισα; τον ρωτάει με σιγουριά ο διευθυντής.
- Bαλε το χέρι σου και πιάσε να δεις μόνος σου, του απαντάει ο άλλος.  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Bαζει ο διευθυντής το χέρι του και τα αρχ@@ ήταν στη θέση τους!
- Mα καλά, μόλις έχασες 100,000 και συνεχίζεις να γελάς;
- Βλέπεις τον φρουρό στην είσοδο που κλαίει;
Μπαίνοντας προηγουμένως έβαλα στοίχημα μαζί του 500,000 ότι σε 5 λεπτά ο διευθυντής θα μου πιάνει τα αρχ@@  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
#7
Είναι πιο σέξι οι μελαχρινές ας το πάρουν απόφαση οι ξανθές
[align=center]


 


  [/align]
#8
Αποκλειστικό, βγάζω σε δημοπρασία το τυχερό μπουκάλι. Αποτέλεσμα εγγυημένο. Με τον φελλό και χωρίς τον φελλό. Προτεινόμενη θερμοκρασία δωματίου. Δίνω δώρο και το γοβάκι ποτήρι αν κάποιος εκτός από πήδημα θέλει να πιει κιόλας.
Καλύτεροι πελάτες μας οι μικροτσούτσουνοι.  
Όσο και να τον έχετε μη σας απασχολεί πια. Το μπουκάλι θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους
Τιμή έναρξης 200 ευρώ. Η τιμή δεν περιλαμβάνει την Τζούλια.
Κόβω και αποδείξεις και Τιμολόγιο σε επαγγελματίες
Πληροφορίες ενταύθα
#9
Αθλητικό πνεύμα αθάνατο μας ανεβάζεις για τα καλά.
[align=center] [/align]

[img align=left]http://www.a33.gr/files/images/5902/de_sexy.jpg[/img]  [img align=right]http://www.a33.gr/files/images/5902/sp_sexy.jpg[/img]


[align=center] [/align]

[align=center] :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen: [/align]
#10
Χιούμορ / Ερωτήσεις στο Playboy
Φεβρουαρίου 13, 2010, 12:27:45 ΜΜ
Ερώτηση: Πόσα άτομα πρέπει να το κάνουν για να θεωρηθεί όργιο?

Απάντηση: Κοίτα, πολλοί λένε ότι χρειάζεται 3 άτομα. Αλλά αυτό δε λέγεται
όργιο λέγεται τρίο. Άλλοι λένε 4, αλλά αυτό είναι δύο ζευγάρια. Άλλοι λένε
5, αλλά αυτό είναι ένα τρίο και ένα ζευγάρι! Άλοι 6 αλλά αυτό είναι 2 τρίο
ή 3 ζευγάρια κ.ο.κ. Ε, όταν χάσεις το μέτρημα τότε λέγεται όργιο!
Ερώτηση: Είμαι αρραβωνιασμένος με μία 37άρα και είναι πολύ σέξυ. Το
κάνουμε όλη τη μέρα αλλά είτε στοματικά, είτε από πίσω... Δε με αφήνει να
το κάνουμε κανονικά γιατί λέει το φυλάει για το γάμο! Δε με αφήνει ούτε να
το δω, και όποτε πλησιάζω εκεί κάτω με διώχνει και νευριάζει! Όταν το
κάνουμε δε γδύνεται αλλά απλά σηκώνει το φόρεμα... Τί να κάνω! Πρέπει
επειγόντως να επιτύχω κολπική διείσδυση!


Απάντηση: Θα στο θέσω όσο πιο εκλεπτυσμένα γίνεται... Για να υπάρξει
κολπική διείσδυση πρέπει να υπάρχει και κόλπος...
Ερώτηση: Γειά σας. Έχω τα εξής προβλήματα: α) Φοβάμαι τα ερωτικώς
μεταδιδόμενα νοσήματα, β) Εκσπερματώνω πρόορα, γ) Έχω μικρό πέος.


Απάντηση: α) Βάλε ένα προφυλακτικό, β) Βάλε δύο προφυλακτικά, γ) Βάλε τρία
προφυλακτικα!
#11
Τι έγινε ρε βαζέλια
Μουλωχτό πρωτάθλημα πάτε να πάρετε? Μούγκα στη στρούγκα σαν να το παίρνατε εδω χρόνια?
Τόσο μεγαλοπρέπεια σας έπιασε ρε σεις? Ή δεν πιστεύεται και σεις οι ίδιοι ότι θα το πάρετε φέτος?
#12
Cafe / Κάντε Sex
Ιανουαρίου 21, 2010, 09:29:44 ΜΜ
Κάντε sex
Όχι πόλεμο !!!

κλασική ατάκα
Για να δω κι άλλες ατάκες
αρχίζω

Κάντε σεξ
 :arrow: Όχι μπλόκια στην Εθνική
#13
Λέμε που λέμε μερικές αρλούμπες ας βάλουμε και το μυαλό μας να εξασκηθεί

Ο μπάρμπα Μήτσος καταλαβαίνει  ότι έρχεται το τέλος του. Έχει 3 γιους και  θέλει να τους μοιράσει, όπως αυτός πιστεύει δίκαια, την περιούσια του.
Η περιούσια του είναι μόνο 19 πρόβατα.
Στον πρώτο του γιο που είναι  και ο πρωτότοκος θέλει να του  αφήσει το 1/2 των πρόβατων.
Στον δεύτερο το 1/4 των πρόβατων.
Στο τρίτο και πιό μικρό το 1/5.
Δεν θέλει σε καμία περίπτωση οι γιοι του να χωρίσουν τα πρόβατα κόβοντας τα σε κομμάτια, σκοτώνοντας τα.
Αγαπάει τα πρόβατα του σαν παιδιά του.
Τι πρέπει να κάνουν????
#14
Ψυχολογία / οι ανόητοι άνθρωποι έχουν ....
Νοεμβρίου 01, 2009, 04:52:40 ΜΜ
το μεγάλο προτέρημα
να πιστεύουν πάντοτε σ αυτά που σκέπτονται
σ΄ αυτά που λένε
και σ΄ αυτά που γράφουν
#15
Επιτέλους ο Κωστάκης ξύπνησε και αποφάσισε να το παίξει Πρωθυπουργός [align=right] [/align]
και γεμάτος αισιοδοξία θα μας αναγγείλει σήμερα αύριο ότι πάμε για εκλογές

[align=right]Κεντρκό σύνθημα η εικόνα του που είναι εύγλωττη από μόνη της[/align]
#16
Παραφράζοντας το “Στα σαγόνια ενός γυναικείου μονόλογου”  το δικό μου το μυαλό πήγε στον γυναικείο οργασμό
χρειαζόμαστε τα φώτα σας κορίτσια για τον οργασμό σας
περιγράφτε τον σαν σε μονόλογο
κολπικός - κλειτοριδικός - σύμμεικτος - υστερικός κλπ
ρίχτε φως στα σκοτάδια μας μπας και ρίξουμε φως στο μυστήριο αυτό
#17
Cafe / που είναι η Crazy
Μαΐου 06, 2009, 11:16:59 ΠΜ
που είναι η τρέλα
δεν πάει στα βουνά
δεν πάει στα λαγκάδια
εδώ γύρο τριγυρνα
να μας χαϊδεύεει τα αυτιά
πολλοί τον τρελό μίσησαν την τρέλα όμως ουδείς
(είπα κι εγώ μια αμπελοσοφία μπας και μειωθεί η μαμακία)
#18
Χιούμορ / Ανέκδοτα από Email
Μάρτιος 27, 2009, 12:48:03 ΜΜ
"Σας παρουσιάζω αναλυτικά τους 10 λόγους που άλλαξαν τη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο
με αποτέλεσμα να έχω χεστεί στο χρήμα λόγω της πολύ καλής οικονομικής κρίσης
που με ανάγκασε να εξοικονομήσω χρήματα...


Οι 10 λόγοι:
1. Έκοψα το τσιγάρο (έκανα 2 πακέτα την ημέρα..)
2. Έκοψα το φαγητό απ' έξω (Goody's σε πακέτο κάθε μέρα)
3. Έκοψα το αυτοκίνητο (χρησιμοποίησα τις γαμάτες μεταφορές με ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ)
4. Πούλησα το αυτοκίνητο (εξοικονόμησα 4.000 ευρώ από την πώληση)
5. Έκοψα τις εξόδους (ήθελα 50 ευρώ κάθε Παρασκευή για clubing)
6. Έκοψα τη σύνδεση του κινητού (έχω κάρτα και κάνω αναπάντητες)
7. Έκοψα τις άμεσες επαφές με φίλους (και το chat καλό είναι.)
8. Σταμάτησα να αγοράζω ρούχα
9. Σταμάτησα να κάνω και δώρα (εννοείται)
10. Με έκοψε η γκόμενα (λογικό)


Αναλυτικά σε €:

 
1. Τσιγάρο: 6 ευρώ Χ 365 μέρες = 2.190 ευρώ
2. Goody's: 5 ευρώ Χ 365 μέρες= 1.825 ευρώ
3. Βενζίνη: 50 ευρώ Χ 52 εβδομάδες= 2.600 ευρώ
4. Πώληση αυτοκινήτου: 4.000 ευρώ
5. Clubing: 50 ευρώ Χ 52 εβδομάδες= 2.600 ευρώ
6. Σύνδεση κινητού: 40 ευρώ Χ 12 μήνες= 480 ευρώ
7. Φίλοι: 52 καφέδες Χ 4 ευρώ= 208 ευρώ
8. Ρούχα: 500 ευρώ
9. Δώρα: 500 ευρώ
10. Γκόμενα - Χωρισμός: Αξία ανεκτίμητη
 
 
Αποτέλεσμα...:
Δεκατέσσερις χιλιάδες εννιακόσια τρία ευρώ και με αριθμούς 14.303 € !!!!
 
 
Για να μην αναφέρω και... ότι  γλίτωσα από:
1. Καρκίνο πνευμόνων
2. Διαιτολόγο
3. Τροχαία
4. Εφορία
5. Αλκοτέστ
6. Φλυαρία
7. Παρεξηγήσεις
8. Κινέζικες απομιμήσεις
9. Υποχρεώσεις
10. Προφυλακτικά και ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ...
#19
Cafe / Κοτσάνες Πατάτες Βλακείες που είπαν
Νοεμβρίου 15, 2008, 10:20:40 ΜΜ
Κάνοντας βόλτες στο διαδίκτυο πέτυχα μερικές καλές κοτσάνες ή λόγια που αποδείχτηκαν από τον χρόνο μεγάλα λάθη ή ακόμα και απίστευτες βλακείες
Φυσικά υπάρχουν και οι καθημερινές κοτσάνες και βλακείες που ακούμε σε καθημερινή βάση.
Όλες καλοδεχούμενες αρκεί να είναι βλακείες ανθρώπων που εξ ορισμού δεν πρέπει να είναι βλάκες :arrow:
Δηλαδή, θα κάνετε ένα πλοίο να πλεύσει αντίθετα στον άνεμο και στα ρεύματα, ανάβοντας μια φωτιά κάτω από το κατάστρωμα;
Σας παρακαλώ, δεν θέλω να χάνω το χρόνο μου ακούγοντας τέτοιες ανοησίες.

Ναπολέων Βοναπάρτης, 1769-1821 Η πτήση μηχανών βαρύτερων από τον αέρα είναι αδύνατη.

Lord Kelvin, 1824-1907


Το ταξίδι με τρένο δεν είναι δυνατό, επειδή με τέτοιες ταχύτητες, ελλείψει αέρα, οι επιβάτες θα πέθαιναν από ασφυξία.

Βρετανός πανεπιστημιακός στο πρώτο μισό του 19ου αιώνα


Το τηλέφωνο είναι μια ενδιαφέρουσα εφεύρεση, αλλά ποιος θα 'θελε να το χρησιμοποιήσει;

Rutherford B. Hayes,1822-1893, Πρόεδρος ΗΠΑ (μετά την παρουσίαση της νέας εφεύρεσης του τηλεφώνου το 1876)Η τηλεόραση δεν έχει τη δυνατότητα να επιβιώσει σε καμιά αγορά πάνω από έξι μήνες. Οι άνθρωποι σύντομα θα βαρεθούν να κοιτούν ένα ξύλινο κουτί κάθε βράδυ.
Darryl Zanuck,1902-1979 (πρόβλεψη του 1946)


Αν δεν πετύχουμε, διατρέχουμε τον κίνδυνο να αποτύχουμε.
Ντον Κουέηλ, Αμερικανός αντιπρόεδροςΜπα, έχετε και εσείς μαύρους;
Τζώρτζ Μπους, γ.1946-  προς το Βραζιλιάνο πρόεδρο


Νομίζω πως όλοι συμφωνούμε ότι το παρελθόν έχει περάσει.
Τζώρτζ Μπους, γ.1946Νομίζω πως ο άνθρωπος και τα ψάρια μπορούν να συνυπάρξουν ειρηνικά.
Τζώρτζ Μπους, γ.1946
Δεν είναι ανάγκη να ενδιαφερόμαστε για το περιβάλλον επειδή η Δευτέρα Παρουσία έρχεται όπου να 'ναι.
James Watt, υπουργό Περιβάλλοντος του Ρήγκαν
#20
Το γέλιο κάνει καλό, οπότε γελάτε γιατί χανόμαστε


[align=center]
[/align]