Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 187
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 128
  • Total: 129
  • Leon

ο σεβασμος στην κομματικη ηγεσια , αλλιως η περιπτωση Τατσοπουλου

Ξεκίνησε από sevenseas, Ιανουαρίου 10, 2014, 09:53:05 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

sevenseas

ενα απο τα θεματα που παντα ταλανιζαν την πολιιτικη ζωη της χωρας ειναι η σχεση βουλευτων με την κομματικη τους ηγεσια, η ανεξαρτησια τους, το αθηκος απεναντι στους ψηφοφορους τους , κι η υπακοη στην κομματικης γραμμη.
Κ ιενω περιμεναμςε ενα νεο ηθος απο τον ΣΥΡΙΖΑ , μαλλον περιμεναν , γιατι εγω εδω και χρονια εχω παποκαλυψει την ρολο του, ερχεται η περιπτωση Τατσοπολου να δειξει, οτι τετοιο ηθος στν ΣΥΡΙΖΑ ειναι ναυπαρκτο
παραθετω ενα αρορο του Γιωργου Τσακνια , σχετικο με το θεμα

Ως λόγος προβάλλεται η έλλειψη σεβασμού του Τατσόπουλου προς τον ΣΥΡΙΖΑ, και προς τεκμηρίωση απαριθμούνται τα αμαρτήματα του Τατσόπουλου: «ο άκρατος σεξισμός του διαγκωνισμού των σεξουαλικών του επιδόσεων, το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με ΝΔ, η κυβέρνηση συνεργασίας με όλους πλην Χ.Α., τα κλεισίματα του ματιού στον Βενιζέλο και την "κεντροαριστερά", οι αήθεις επιθέσεις στην Αυγή, είναι όλα φαινόμενα εκτός του αξιακού πλαισίου της αριστεράς και του πολιτικού πλαισίου του ΣΥΡΙΖΑ».

Αφήνω κατά μέρος την κουτοπονηριά με την οποία αφενός συναριθμούνται ανόμοια πράγματα, αφετέρου εμφανίζονται ως αυτονόητες επικεφαλίδες άλλα πράγματα, που μπορεί να μην είναι κι έτσι (π.χ., μήπως —λέμε τώρα— η Αυγή ξεκίνησε πρώτη τις «αήθεις επιθέσεις» εναντίον του Τατσόπουλου και όχι το αντίθετο;). Προφανώς, δεν σκοπεύω να λάβω μέρος στο κομματικό δικαστήριο στην υπόθεση «ΣΥΡΙΖΑ vs Τατσόπουλος» από καμία πλευρά. Βεβαίως όμως και θα σχολιάσω το «κατηγορητήριο» από πλευράς δημόσιου πολιτικού λόγου: αυτό που με συγκίνησε ιδιαίτερα είναι η επίκληση της έννοιας του «σεβασμού», η οποία απαντάται δις στο κείμενο του Ηλία Χρονόπουλου: «Είναι σαφές ότι δε μας σέβεται...» και «Είναι μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ (του κόμματος έχει αρνηθεί να είναι) και δεν δείχνει να σέβεται τον ΣΥΡΙΖΑ καθόλου».

κώστας

[size=13]Από την άλλη έχουμε ένα ολόκληρο σύστημα προσκυνημένων, δωσίλογων και απατεώνων οι οποίοι κάνουν την τρίχα τριχιά σε ό,τι αφορά στον ΣΥΡΙΖΑ και την τριχιά τρίχα σε πλείστα θέματα εθνικής σημασίας.[/size]
eLe

sevenseas

κώστας

eLe

sevenseas

pixie

[quote user="sevenseas" post="374686"]πραγμετι ο ΣΥΡΙΖΑ προσφερεται για καζουρα[/quote]
Ενώ... οι υπόλοιποι?  :razz:

sevenseas

papadia

καλημεραααα

θελω να αγιασω κ δε με αφηνουν!!!!! :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
...οσο μπορω...οταν μπορω...

sevenseas

sevenseas

papadia

[quote user="sevenseas" post="374729"]η ως ανω φωτο ανερτηθη ηδη στον λογαρασμο μου στο facebook[/quote]

...κιεγω την εχω αναρτησει στο δικο μου fb γτ μου αρεσε πολυ

τη βρηκα πολυ εξυπνη κ πνευματωδη :lol:  :lol:  :lol:
...οσο μπορω...οταν μπορω...

128 Επισκέπτες, 1 Χρήστης