Ειδήσεις:

Το φτιάχνουμε ακόμα.. υπομονή ...

Main Menu

Ποια ειναι η ωραιοτερη ωρα της ημερας;;;;

Ξεκίνησε από various, Οκτωβρίου 08, 2005, 06:00:41 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

various

Ποια ειναι η ωραιοτερη ωρα της ημερας;;;;

ASSOS

η ώρα του σεξ και η ώρα του ύπνου !!!

pingo

Η ώρα του  πρωινού ξυπνήματος τα σαββατοκύριακα...

chriastina

η ώρα του τσιγάρου πριν.....και του τσιγάρου μετά

minoraki

Παράθεση από: "chriastina"η ώρα του τσιγάρου πριν.....και του τσιγάρου μετά
:shock:  :shock: κρις! καπνιζεις πολυ! και θα πρεπει να κοψεις λιγο το τσιγαρο.....χμχμ γκουχου γκουχου  :oops:  :oops:  :oops:

chriastina

λες?
μπαααααααααα
και τι θα κάνω πριν....και τι μετά?

minoraki

ο,τι κανω και εγω..... :D  :D  :D  :D  :idea:  :idea:  :idea:

chriastina

junkie

Το βράδυ που πέφτω για ύπνο και κάτι χειωνιάτικα απογεύματα χουχουλιασμένη μέ μια ζεστή κούπα σοκολάτα....

minoraki

Παράθεση από: "chriastina":?:  :?:  :?:  :?:  :?:
σωστα....δεν σου διευκρινισα......αναλογως την ωρα.....ή πινω ουισκακι (βλαβερο οσο και το καπνισμα) ή πινω καφεδακι (οχι και τοσο βλαβερο) ή παω τον ερμη βολτα κ.ο.κ. ξενερωτα εεεεεεεεεε??????? :roll:  :roll:

minoraki

η ωραιοτερη ωρα της ημερας για μενα ειναι η ωρα του δειλινου....η ωρα του απολυτου ρηλαξ.....της ηρεμιας....της ησυχιας....η ωρα που καπου καπου βρισκω λιγα λεπτα για να βρεθω με τον εαυτο μου.....με ενα ποτο στο χερι.....με τα αναμμενα κερακια.....με το αγαπημενο cd να παιζει το τραγουδι μας!

Labrokratis

Η καλύτερη ώρα της ημέρας, ειναι η στιγμή που χτυπάς κάρτα φεύγοντας από την δουλειά και κατεβαίνεις με το ασανσερ να ξεκινήσεις την ημέρα σου...

Argiro

Όταν πηγαίνω στη δουλειά. Δεν μπορώ, κάτι παθαίνω όταν δεν δουλεύω... Είναι φυσιολογικό αυτό ή μήπως κάτι συμβαίνει με εμένα;

chriastina

να πας στον γιατρό.......γρήγορα!

minoraki

Παράθεση από: "Αργυρώ"Όταν πηγαίνω στη δουλειά. Δεν μπορώ, κάτι παθαίνω όταν δεν δουλεύω... Είναι φυσιολογικό αυτό ή μήπως κάτι συμβαίνει με εμένα;
νομιζω αργυρουλα μου οτι η κατασταση σου ειναι σοβαροτατη....στην εντατικη γρηγορααααααα.....πωπω τι επαθε η φιλεναδα μας..... :shock:  :shock:  :roll:  :roll:  :(  :(  :(