Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 164
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 169
  • Total: 170
  • Leon

MOVIE~ALTER EGO~

Ξεκίνησε από Anonymous, Μαΐου 15, 2007, 06:35:04 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Σκηνοθεσία]ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ , ΔΑΝΑΗ ΣΚΙΑΔΗ , ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΑΛΗΣ , ΚΩΣΤΗΣ ΚΑΛΛΙΒΡΕΤΑΚΗΣ , ΛΑΕΡΤΗΣ ΜΑΛΚΟΤΣΗΣ , ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΤΑΤΗΡΗ , ΜΑΙΡΗ ΛΟΥΣΗ
Διάρκεια: 99 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 10 Μαΐου 2007
Χρονολογία παραγωγής: 2007
Είδος ταινίας: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ
Χώρα παραγωγής: ΕΛΛΑΔΑ

Περίληψη

ALTER EGO…ένα επιτυχημένο ελληνικό ροκ συγκρότημα με εκατοντάδες φαν να παραληρούν σε κάθε τους συναυλία, σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση. Ο Στέφανος, ο κιθαρίστας του γκρουπ, και ο Φίλιππος, που παίζει πλήκτρα, φίλοι από μικροί, ζουν με το όνειρο να κατακτήσουν τον κόσμο με τη μουσική τους. Η Νεφέλη, η όμορφη και μοιραία τραγουδίστρια του γκρουπ, φαντάζεται μία ζωή δίπλα στον Στέφανο. Ο Ανδρέας, ο μπασίστας, προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα σε δύο ζωές, μία συμβατική οικογενειακή ζωή και μία ξέφρενη που του προσφέρει ο κόσμος της μουσικής. Ο Τίμος, ο ντράμερ, χαίρεται τη ζωή στο έπακρο, χωρίς ηθικές αναστολές και περιορισμούς. Ο Αργύρης, ο μάνατζερ και "φύλακας-άγγελος" των Alter Ego, μαζί με την Νάντια, την αγχωτική και συχνά καταπιεστική manager του συγκροτήματος, τους υπενθυμίζουν συνεχώς το σκληρό τίμημα της showbiz.
Και τότε μπαίνει στην ιστορία η Αριάδνη, μία νέα κοπέλα που βρίσκεται τυχαία στο δρόμο (κυριολεκτικά!) των ALTER EGO και ανατρέπει όλα τα δεδομένα και τις μέχρι τότε εύθραυστες ισορροπίες, παίζοντας καταλυτικό ρόλο στη ζωή του Στέφανου. Η είσοδος της Αριάδνης, αλλά κυρίως ένα τραγικό γεγονός, θα τους συνταράξει όλους, θα φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές τους και θα τους αναγκάσει να κοιτάξουν κατάματα την πραγματικότητα και να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον τους.

EXTRA!

ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΑΡΓΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...
ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...
ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...
ΙΣΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠʼ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ...
ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

Τα φώτα ανάβουν και το συγκρότημα ανεβαίνει στη σκηνή. Ο κόσμος ζητωκραυγάζει... Το συγκρότημα αποθεώνεται... Ο Στέφανος, στο κέντρο της σκηνής, φαίνεται να τα έχει όλα. Όλα όσα θέλει κάποιος από τη ζωή του και μοιάζουν να είναι σημαντικά]

Anonymous

Σήμερα την είδα και ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!
Μας εκπλήσσει ο Σάκης με τις υποκριτικές του ικανότητες και σίγουρα τον βλέπουμε με άλλο μάτι.

Κάπου όμως πήρε το δικό μου το ματάκι να έχει γράψει η Λιλού μας ότι δείχνει και κω_ _ _ _ κι του Σάκη. ]

anzelina

Κουκλίτσα δεν την έχω δει ακόμα.... :( για εμάς εδώ τούς ανθρώπους τις επαρχίας να πω αυτό είναι ένα βασικό πρόβλημα ότι ποτέ δεν μπορούμε να δούμε αυτό που θέλουμε την στιγμη που μόλις έχει κυκλοφορήσει.Η θα πρέπει να πάμε σε μια άλλοι πόλη λίγο ποιο μακριά από τον τόπο που ζούμε, η όταν καταφέρουμε να ανεβούμε στην Αθήνα να πάμε να το δούμε η να περιμένουμε αφού πρώτα έχουμε κλείσει ένα μηνά πριν στο μαγαζί που νοικιάζει τα DVD και βασικά έχει κυκλοφορήσει και εκεί ώσπου να το δούμε.Τώρα πλέον έχω και την άλλοι λύση το να περιμένω λίγο και να το κατεβάσω εγώ η ίδια από το internet στο pc μου για να το δω και να το έχω για πάντα...Πριν κάνα μηνά περίπου μπορεί να είναι και παράπονο κατέβασα το Straight Story 2006 (sorry που το αναφέρω αυτό στο post)ομολογούμενος μπορώ να πω ότι γέλασα αρκετά.....αλλά όπως και να έχει δεν είναι το ίδιο....είναι αλλιώς  να πας να δεις ένα έργο στο σινεμά με την ανάλογη παρέα η είτε μονός και άλλοι το να το δεις στο σπίτι στην οθόνη του υπολογιστή σου... :)έχει άλλοι έστισει και μαγεία να πω αυτή της μεγάλη οθόνη....καλή σου μέρα    :)  :)

Anonymous

Είναι γεγονός πως η Αθήνα προσφέρεται για κάτι τέτοια. Σε λίγο καιρό κι εγώ κάπως έτσι θα είμαι καλή μου όπως κι εσύ, σε επαρχία θα μείνω και μάλιστα ο καλός μου δεν πάει ποτέ σινεμά... άρα, θα το βλέπουμε μόλις βγει σε DVD κι αμάν αμάν που λένε, εκτός κι αν έχω την ευκαιρία και κατεβαίνω Αθήνα μαζί με τους δικούς μου να δω και καμιά ταινιούλα.. ]

Enia

Να το πω ότι κι εγώ συμπάσχω εκ των προτέρων?  :)

Περιμένω όμως πως θα υπάρχουν τόσα άλλα καλά, που σκασίλα μου για το σινεμά... Έτσι κι αλλιώς δεν είμαι η τρελή σινεφίλ... Μία στις τόσες είμαι σίγουρη πως θα βρίσκεται η διέξοδος. Και για το σινεμά, και για τα μπουζούκια, και για τα ψώνια, και για το μπάνιο κλπ κλπ... Καλή θέληση να υπάρχει. :wink:

lucretia

Εγω παλι δεν καταλαβα, πως ξεκινησαν απο Αθηνα για Θεσσαλονικη οδικως και περασαν απο τα Αγραφα. Ασε που αντι να   περασουν απο την γεφυρα του Αλιακμονα, εκαναν λαθος και περασαν απο την γεφυρα Πολυφυτου στα Σερβια Κοζανης. Το ποταμι βεβαια το πετυχαν.
 :roll:

heinrich

θριάμβευσε η ταινία?

169 Επισκέπτες, 1 Χρήστης