Ειδήσεις:

Το φτιάχνουμε ακόμα.. υπομονή ...

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Μηνύματα - KiSSeS

#31
Καλησπερα σας!!

Τι μου κανετε? Ευχομαι ολα καλα! Εχω παρα πολυ καιρο να κανω post εδω κι ελπιζω να με συγχωρεσετε! :P

Ψαχνω να βρω, οσο περιεργο κι αν σας φανει, παλιες θαυμαστριες των ΤΑΚΕ ΤΗΑΤ, οι οποιες παρ'ολα τα 10 χρονια που εχουν περασει απο την διαλυση του συγκροτηματος, να αγαπουν ακομα την μουσικη τους.

Ο λογος του θεματος μου ερχεται βασικα απο την επανασυνδεση του γκρουπ, η οποια δεν εχει γινει τοσο γνωστη εδω στην Ελλαδα (κι εγω εντελως τυχαια το εμαθα μεσω Internet) και την κυκλοφορια 2 νεων dvd κι ενος cd, τα οποια βεβαια ουτε καν εχουν κυκλοφορησει εδω. Το γκρουπ εκανε περιοδια σε Αγγλια, Γερμανια και Ιρλανδια, με αρκετες εμφανισεις απο τον Απριλιο μεχρι τον Ιουνιο. Ουτε οι ιδιοι δεν περιμεναν οτι θα υπαρχουν ακομα θαυμαστριες που θα τρεξουν να τους δουν (ακομα και με τις οικογενειες τους τωρα πια). Νιωθω τυχερη που καταφερα να τους δω Live, για πρωτη φορα, εστω και μετα απο τοσα χρονια, μεσα σε εναν χωρο με 60.000 περιπου ατομα στο Milton Keynes της Αγγλιας. Η αισθηση του ενθουσιασμου και η διαθεση του κοσμου ηταν εκπληκτικα!!! Και το καλυτερο ειναι οτι συμφωνα και με δηλωσεις των TAKE THAT, θα κυκλοφορησουν νεο album και ακομα ενα dvd απο την Ultimate Tour που εκαναν.

Για αυτο λοιπον, εαν καπου εδω τριγυρω, υπαρχουν ατομα που ακουγαν την μουσικη τους, μεγαλωσαν με αυτην οπως κι εγω, την αγαπουν ακομα και ενδιαφερονται να μαθαινουν νεα του γκρουπ, παρακαλω επικοινωνηστε μαζι μου. Θα χαρω πολυ να σας γνωρισω!

Φιλικα,

KiSSeS


[img]http]


[size=18]'Cause we... NeVeR FoRGeT!!!![/size]
#32
Χιούμορ /
Ιουλίου 17, 2006, 01:14:40 ΜΜ
Παράθεση από: "KiSSeS"
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΝΟΣ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ]
#33
Χιούμορ /
Ιουλίου 17, 2006, 12:26:26 ΜΜ
Παράθεση από: "KiSSeS"ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΣΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΕΣ....
 
 
Ε]

Α: Προφανώς ο αντρας σας δεν μπορει να σας χορτασει. Ξεροντας πως σαν και σας ειναι μονο μια στον κοσμο, αρκείται στην ερωτικη συντροφια της καλυτερης σας φιλης. Ενα υπεροχο πραγμα που θα σας φερει ακομη πο κοντα. Γιατι λοιπον να μην φερετε στο κρεββατι σας και ολες τις παλιοτερες καλυτερες σας φιλες? Εαν ειστε αναποφασιστες, αφηστε τον στο κρεββατι με τις φιλες σας , χωρις να συμμετεχετε. Αν μετα απο αυτο εχετε ακομη αμφιβολιες, τοτε καντε του στοματικο ερωτα και μαγειρεψτε του ενα καλο γευμα, οσο το σκεφτεστε.

 

Ε: Ο αντρας μου, μου ζηταει συνεχως να του κανω στοματικο ερωτα.

Α: Καντε το! Το σπερματικο υγρο θα σας βοηθησει να χασετε βαρος και θα δωσει μια απιστευτη λαμψη στο προσωπο σας. Αναμφιβολα οι αντρες το γνωριζουν αυτο. Η προσφορα του να σας επιτρεψει να του κανετε στοματικο ερωτα ειναι εντελως ανιδιοτελης. Αυτο δειχνει οτι σας αγαπαει. Το  καλυτερο πραγμα που μπορειτε να κανετε ειναι να τον ευχαριστησετε κανοντας του στοματικο ερωτα ΔΥΟ φορες τη μερα. Μετα μαγειρεψτε του ενα καλο γευμα.
 


Ε: Ο αντρας μου βγαινει πολυ συχνα εξω με τους φιλους του.

Α: Αυτη ειναι μια απολυτα φυσιολογικη συμπεριφορα και θα πρεπει να ενθαρρυνεται. Ο αντρας ειναι κυνηγος και χρειαζεται να αποδειξει την γενναιοτητα του στους αλλους αντρες. Μια βραδυα εξω, κυνηγωντας ελευθερες νεαρες κοπελες, ειναι το καλυτερο γιατρικο για το καθημερινο στρες και  τον βοηθα να επιστρεφει στο ζεστο οικογενειακο περιβαλλον, ηρεμος, ξεγνοιαστος και ηπιος. Να θυμαστε πως τιποτα δεν ειναι πιο ευργετικο για τη σχεση σας απο ενα διημερο του αντρα σας μακρυα απο το σπιτι (Ειναι υπεροχη ευκαιρια να καθαρισετε και το σπιτι!). Απλα κοιταξτε ποσο συναισθηματικος και ευτυχισμενος ειναι οταν επιστρεφει στη θαλπωρη της αγκαλιας σας. Το καλυτερο που μπορειτε να πραξετε, μολις γυρισει, ειναι εσεις και η καλυτερη σας φιλη να του κανετε στοματικο ερωτα. Μετα μαγειρεψτε του ενα καλο γευμα.

 

Ε: Ο αντρας μου δεν γνωριζει που βρισκεται η κλειτορις μου.

Α: Η κλειτορις σας ειναι αδιαφορη στον αντρα σας. Αν ασχολειστε μαζι της, καντε το στον ελευθερο σας χρονο και επισης ζητηστε απο την καλυτερη σας φιλη να σας βοηθησει. Κατοπιν, βιντεοσκοπηστε το γεγονος και καντε μια ευχαριστη εκπληξη στον αντρα σας χαριζοντας του την κασετα ως δωρο γενεθλιων. Για να απαλλαχτειτε απο τις τυψεις που σας κυριευουν, καντε του στοματικο ερωτα και μαγειρεψτε του ενα ωραιο γευμα.

 

Ε: Ο αντρας μου δεν ενδιαφερεται για προκαταρκτικα παιχνιδια στο ΣΕΞ.

Α: Ειστε απαραδεκτη και μονο που φερνετε ενα τετοιο θεμα στην επιφανεια και θα πρεπει να αναζητησετε μαθηματα καλης συμπεριφορας και ευαισθησιας. Τα προκαταρκτικα παιχνιδια ειναι υπερβολικα αγχωτικα και χρονοβορα για τον αντρα σας. Το ΣΕΞ θα πρεπει να διατιθεται στον αντρα σας οποτε το επιθυμησει, ΧΩΡΙΣ ενοχλητικες και παραλογες απαιτησεις για προκαταρκτικα παιχνιδια. Η συμπεριφορα σας δειχνει πως δεν αγαπατε αρκετα τον αντρα  σας. Σταματηστε να ειστε μια προκλητικη εγωιστρια!! Ισως να μπορεσετε να  λαβετε συγχωρεση αν του κανετε στοματικο ερωτα και του μαγειρεψετε ενα ωραιο γευμα.



Ε: Ο αντρας μου φτανει παντα σε οργασμο, μετα τον παιρνει ο υπνος και δεν μου προσφερει εμενα εναν.

Α: Δεν ειμαι σιγουρος πως καταλαβαινω το προβλημα. Ισως ξεχασατε να του μαγειρεψετε ενα καλο γευμα.
 
 
#34
Καλλιτεχνικός καφενές /
Ιουνίου 01, 2006, 07:23:25 ΜΜ
Υ.Γ.: Το ΟΜΕΝ βγηκε? Στα προσεχως το εχω δει.....  :roll:
#35
Καλλιτεχνικός καφενές /
Ιουνίου 01, 2006, 07:21:31 ΜΜ
?? :shock: ??

Ποιο ειναι βασισμενο σε αληθινη ιστορια καλε?



Οσο για τον Κωδικα, ομολογω οτι το βιβλιο δεν το εχω διαβασει (ακομη τουλαχιστον) αλλα ξετρελλαθηκα με την ταινια. Δεν ξερω τι εννοειτε για το οτι η ταινια δεν ηταν αντιστοιχια του βιβλιου... Παντως ευχαριστως θα την εβλεπα 2η φορα στον κινηματογραφο... :P Και παρεπιπτοντως, καμια σχεση με ολα αυτα τα "αντι-χριστιανικα" που εβλεπα τοσο καιρο στην τηλεοραση. Προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι μια ταινια/βιβλιο δε μπορει να σε κανει να πιστεψεις η οχι καπου. Απλα ενημερωνεσαι και επειτα κρινεις μονος σου.


Φιλουνια!!!!!
#36
Καλλιτεχνικός καφενές /
Μαΐου 24, 2006, 07:47:22 ΠΜ
είναι καλό?? όπως το έχω δει στις διαφημίσεις δε μου γέμισε το μάτι....  :roll:
#37
Υλικά
8 μέτρια κρεμμύδια
200 γρ λουκάνικα (με πράσα)
300 γρ σπανάκι κατεψυγμένο ή 500 γρ φρέσκο
1 φλιτζάνι γιαούρτι στραγγιστό
4 φέτες ψωμί του τοστ
½ μάτσο μαϊντανό
1/3 κουταλάκι γλυκού μοσχοκάρυδο
½ κουταλάκι γλυκού δενδρολίβανο
4 κουταλιές σούπας βούτυρο
αλάτι & πιπέρι


Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε προσεκτικά τα κρεμμύδια προσέχοντας να μη κόψουμε τις άκρες τους και τα βράζουμε σε άφθονο αλατισμένο νερό μισή ώρα περίπου. Τα στραγγίζουμε καλά και τα κόβουμε στη μέση. Αφαιρούμε με ένα κουταλάκι το εσωτερικό τους και το κρατάμε για τη γέμιση.

Ψιλοκόβουμε τα λουκάνικα και τα σωτάρουμε στο βούτυρο, προσθέτουμε το σπανάκι καλά στραγγισμένο και το εσωτερικό των κρεμμυδιών που ήδη έχουμε αφαιρέσει.

Αφήνουμε το μείγμα σε μέτρια φωτιά 10-15 λεπτά μέχρι να στεγνώσει από τα πολλά υγρά, προσθέτουμε το γιαούρτι, το μοσχοκάρυδο, το δενδρολίβανο και αλατοπιπερώνουμε.

Τρίβουμε το ψωμί στο μπλέντερ μέχρι να γίνει ψίχουλα και προσθέτουμε το μισό στο μείγμα με τα λουκάνικα και το σπανάκι. Γεμίζουμε τα κρεμμύδια και τα πασπαλίζουμε με τα υπόλοιπα ψίχουλα.

Ψήνουμε τα κρεμμύδια στους 180º C 15 – 20 λεπτά περίπου και τα σερβίρουμε ζεστά ή κρύα με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
#38
Υλικά
8 μέτριες μακρόστενες μελιτζάνες
3 μέτρια κρεμμύδια
5 αυγά
1 ντομάτα (προαιρετικά)
2 φλιτζάνια του τσαγιού μυζήθρα τριμμένη
μπόλικος μαϊντανός
αλάτι, πιπέρι, 1 κύβος
1 κοφτή κουταλιά του γλυκού ζάχαρη
1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
λίγο ελαιόλαδο για να λαδώσουμε το ταψί


Εκτέλεση
Κόβουμε τις μελιτζάνες στη μέση κατά μήκος και τις βράζουμε (χωρίς όμως να τις αφήσουμε να λιώσουν) σε μια κατσαρόλα με μπόλικο νερό. Τις αφήνουμε για λίγη ώρα να κρυώσουν και αδειάζουμε με ένα κουταλάκι το εσωτερικό τους (την ψίχα τους) προσέχοντας να μην κόψουμε το φλοιό τους. Φυλάμε την ψίχα σε μια λεκάνη και λαδώνουμε καλά ένα ταψί. Πολτοποιούμε μια ντομάτα και τη ρίχνουμε μέσα στο ταψί αφού προσθέσουμε αλάτι, ζάχαρη και πιπέρι. Τοποθετούμε από πάνω τις άδειες μελιτζάνες, τις γεμίζουμε με τη γέμιση που περιγράφουμε παρακάτω και τις πασπαλίζουμε από πάνω με τριμμένη μυζήθρα. Ψήνουμε σε ένα προθερμασμένο φούρνο (200°C) για περίπου μισή ώρα.

Γέμιση: Αφαιρούμε τα πιο πολλά σπόρια από την ψίχα της μελιτζάνας και την κόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια με το μαχαίρι. Ζεσταίνουμε σε ένα βαθύ τηγάνι ελαιόλαδο (δεν πρέπει να κάψει) και σοτάρουμε ελαφρά τα κρεμμύδια που τα έχουμε πριν πολτοποιήσει.
Προσθέτουμε την ψίχα της μελιτζάνας και τον κύβο, τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να τηγανιστούν μέχρι να πιουν όλο το νερό τους. Βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά, χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά, προσθέτουμε 1,5 φλιτζάνι του τσαγιού τυρί (το υπόλοιπο το φυλάμε στην άκρη για να πασπαλίσουμε τις μελιτζάνες αφού τις γεμίσουμε) και το μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Προσθέτουμε αυτό το μείγμα στο τηγάνι, ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε λίγο αλάτι, ζάχαρη, πιπέρι και γεμίζουμε με αυτό τις μελιτζάνες
#39
Λαδερά - Σούπες / Μπάμιες Λαδερές
Μαΐου 13, 2006, 07:12:41 ΜΜ
Υλικά
3/4 φλιτζανιού (180 ml) ελαιόλαδο
1 κιλό μπάμιες
2 μεγάλες πατάτες κομμένες στα τέσσερα
3 φλιτζάνια νερό
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 μεγάλες ώριμες τομάτες σε κυβάκια
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός
χυμός ενός λεμονιού
αλάτι και πιπέρι


Εκτέλεση

Καθαρίζετε και ξεπλένετε καλά τις μπάμιες. Αν είναι μεγάλες, τις κόβετε στη μέση κατά μήκος. Τσιγαρίζετε σε μια μεγάλη κατσαρόλα το κρεμμύδι, αφού έχετε ζεστάνει το λάδι μέχρι να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα. Προσθέτετε τις πατάτες μαζί με 2 φλιτζάνια νερό. Σιγοβράζετε το φαγητό για 25 λεπτά. Ρίχνετε και 1 φλιτζάνι νερό, μπάμιες, μαϊντανό και τομάτες. Τις μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά για άλλα 15 λεπτά.

Δυναμώνετε τη φωτιά και αφήνετε το φαγητό να γίνει για άλλα 15-20 λεπτά. Πέντε λεπτά πριν σβήσετε το μάτι, προσθέτετε το χυμό του λεμονιού. Κουνάτε το τσουκάλι, χωρίς όμως να χρησιμοποιήσετε κουτάλι. Αφήνετε το φαγητό να "ξεκουραστεί" για 8 λεπτά πριν το σερβίρετε. Αν θέλετε να το σερβίρετε κρύο, πρέπει να το βάλετε προηγουμένως στο ψυγείο.
#40
Υλικά
1 συκωταριά αρνίσια
1 κεφαλάκι
1 κιλό κρεμμύδια φρέσκα
4 σκόρδα φρέσκα
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
λίγο δυόσμο
1/2 κιλό λάχανα ή σπανάκι ή 7-8 μαρούλια
200 γρ. βούτυρο
3 φέτες ψωμί
αλάτι & πιπέρι
1/2 κιλό κρασί άσπρο Ζίτσας ή κόκκινο Μετσόβου



Εκτέλεση
Βράζετε το κεφαλάκι και κρατάτε το ζωμό. Ζεματάτε τη συκωταριά και την κόβετε σε κομματάκια. Ψιλοκόβετε τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο.

Τα τσιγαρίζετε όλα μαζί με το βούτυρο και τα σβήνετε με το κρασί. Στη συνέχεια ρίχνετε το ζωμό από το κεφαλάκι και 3 κουταλιές βούτυρο και, στα μισά, χονδροκομμένα τα χορταρικά.

Όταν βράσουν και μείνει λίγος ζωμός, ξεψαχνίζετε το κεφαλάκι, ρίχνετε το κρέας του στο σύνολο και κόβετε, αν θέλετε με αυγολέμονο. Αλλά και σκέτος ο μεζές είναι εξαιρετικός.
#41
Κρεατικά / Κεφτεδάκια
Μαΐου 12, 2006, 12:32:26 ΠΜ
Υλικά
700 γρ κιμά
2 φλιτζάνια ψίχα ψωμί
2-3 κρεμμύδια μέτρια
3-4 κουταλιές μαϊντανό
Λίγο δυόσμο
2-3 κουταλιές γαλέτα ψιλή
2-3 κουταλιές αλεύρι


Εκτέλεση
Βάζουμε σε μια λεκάνη τον κιμά και τον ανακατεύουμε με τα υλικά που αναφέρουμε πιο πάνω. Ετοιμάζουμε τον κιμά με τον γνωστό κλασικό τρόπο.

Το μυστικό για τους σμυρναίικους κεφτέδες είναι ο κιμάς να είναι κομμένος δύο φορές από την ειδική μηχανή.

Αφού ετοιμάσουμε τη ζύμη μας, πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα ψήνουμε. Κατόπιν τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα και τα σερβίρουμε
#42
Λαδερά - Σούπες / Κολοκυθοκεφτέδες
Απριλίου 11, 2007, 09:43:22 ΠΜ
Υλικά
1300 γρ. κολοκυθάκια
2-3 κρεμμύδια μέτρια
1 φλιτζάνι γαλέτα ψιλή
μισό φλιτζάνι τυρί τριμμένο
αλάτι, πιπέρι, αλεύρι


Εκτέλεση
Αφού ξύσουμε πρώτα τα κολοκυθάκια και αφαιρέσουμε το περισσότερο εξωτερικό μέρος τους τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό και ανάλογο αλάτι και τα αφήνουμε να βράσουν.

Στη συνέχεια τα στραγγίζουμε και τα τοποθετούμε σε μια λεκάνη όπου και τα ζυμώνουμε μέχρι να γίνουν πουρές. Προσθέτουμε τα αυγά, την γαλέτα, το τυρί, το αλάτι, το πιπέρι και το κρεμμύδι (αφού πρώτα το έχουμε τσιγαρίσει με λίγο βούτυρο).

Αφού ανακατέψουμε πολύ καλά όλα τα υλικά μαζί, αλευρώνουμε το μίγμα και το πλάθουμε όπως κάνουμε με τους κεφτέδες.


Τip
Τους τηγανίζουμε με βούτυρο και αυτό είναι που τους κάνει να ξεχωρίζουν
#43
Ορεκτικά - Σαλάτες / Beurre de fromage de chevre
Μαΐου 12, 2006, 12:27:02 ΠΜ
Υλικά
100 γρ. ψιλό τρίμμα φέτας
150 γρ. γιαούρτι ή ελαφρύ τυρί "κότατζ" 100 γρ. κόκκινες πιπεριές (φλασκιές ή Φλωρίνης) που έχετε βράσει, ξεφλουδίσει και καθαρίσει από τους σπόρους τους (αν θέλετε, μπορείτε να τις βρείτε και έτοιμες στο εμπόριο)
μια πρέζα καυτερό κόκκινο πιπέρι


Εκτέλεση
Χτυπάτε το γιαούρτι και τις πιπεριές στον πολυκόφτη, τα ανακατεύετε με το τρίμμα της φέτας και είναι έτοιμη να την δοκιμάσετε
#44
Θαλασσινά / Θαλασσινά με Σπαγγέτι
Μαΐου 12, 2006, 12:26:23 ΠΜ
Υλικά

100 ml ελαιόλαδο
300 γρ. καθαρισμένα καλαμαράκια, κομμένα σε ροδέλες, μαζί με τα πλοκάμια τους
350 γρ. αγγελόψαρο (ρίνα), σε κομματάκια
2 κομμένες σκελίδες σκόρδο
1 μεγάλη τομάτα αποφλοιωμένη και ψιλοκομμένη
μισό κουταλάκι του γλυκού πάπρικα ή κόκκινο πιπέρι
18 ωμές μεγάλες γαρίδες ωκεανού με το κέλυφός τους
300 γρ. σπαγγέτι, που έχετε σπάσει στη μέση
1,5 λίτρο ζεστός ζωμός ψαριού

Για την καρύκευση

2 καθαρισμένες σκελίδες σκόρδο
3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος φρέσκος μαϊντανός


Εκτέλεση

Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα τηγάνι για παέγια ή σε ένα ανάλογο, πλατύ σκεύος και τηγανίζετε τα καλαμαράκια και το αγγελόψαρο για 5 λεπτά. Ρίχνετε και το σκόρδο, την τομάτα, την πάπρικα και λίγο αλάτι και τα αφήνετε να σιγοψηθούν για άλλα 5 λεπτά. Προσθέτετε τις γαρίδες και τα μύδια και τα αφήνετε να γίνουν για ακόμη 3-4 λεπτά. Βάζετε στη συνέχεια και τα μακαρόνια μαζί με το ζεστό ζωμό και τα σιγοβράζετε, χωρίς το καπάκι, για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να γίνουν τα μακαρόνια, ενώ βγάζετε κι όσον αφρό έχει μαζευτεί με μια τρυπητή κουτάλα.

Εν τω μεταξύ, φτιάχνετε και το καρύκευμα με το σκόρδο και το μαϊντανό χτυπώντας τους στο γουδί. Αναμειγνύετε το καρύκευμα αυτό στο σκεύος της παέγια και ψήνετε το φαγητό για 5 λεπτά έτσι ώστε η επιφάνειά του να γίνει ελαφρώς τραγανιστή.[/quote]
#45
Υλικά

½ κιλό μανιτάρια φρέσκα μεγάλα
1 κρεμμύδι
½ φλιτζάνι κεφαλογραβιέρα
2 αυγά
3 κουταλιές γαλέτα
2 κουταλιές βούτυρο φρέσκο
4 κουταλιές κρασί σαμιώτικο
πιπέρι πράσινο


Εκτέλεση

Καθαρίζετε και πλένετε τα μανιτάρια. Τα στεγνώνετε με χαρτί κουζίνας και αφαιρείτε τα κοτσάνια. Μέσα σε ένα τηγάνι λιώνετε το βούτυρο και σωτάρετε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο για 2 λεπτά, ώσπου να μαραθεί.

Προσθέτετε τα κοτσάνια των μανιταριών επίσης ψιλοκομμένα και σωτάρετε για λίγα ακόμα λεπτά. Σε ένα μπολ ρίχνετε την τριμμένη κεφαλογραβιέρα, τα αυγά χτυπημένα, τη γαλέτα, τα σωταρισμένα κοτσάνια των μανιταριών, λίγο πιπέρι και ανακατεύετε καλά. Τοποθετείτε στη συνέχεια τα μανιτάρια γυρισμένα ανάποδα, σε βουτυρωμένο ταψί και τα γεμίζετε με το μείγμα.

Τα περιχύνετε με 4 κουταλιές βούτυρο λιωμένο μαζί με το κρασί και τα ψήνετε σε δυνατό φούρνο για 15-20 λεπτά περίπου.

Στη συνέχεια ανάβετε το γκριλ και τα αφήνετε για λίγα λεπτά να ροδίσουν. Σερβίρονται ζεστά.