Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 178
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 183
  • Total: 184
  • Leon

Απορίες για το a33 ενίοτε λυόμενες

Ξεκίνησε από KostasD33, Νοεμβρίου 10, 2009, 08:38:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KostasD33

Σε αυτό το θέμα η κάθε απορία που υπάρχει σχετικά με λειτουργίες στο α33. Απορίες νέες
 :arrow: απορίες παλιές
 :arrow: απορίες που μπορεί να νομίζεις πως μόνο εσύ τις έχεις
 :arrow: απορίες έξυπνες
 :arrow: απορίες και χαζές  

Παράκληση μη πλατειάζουμε εδώ για να μπορεί να γίνει θέμα χρήσιμο για όλες τις συχνά εμφανιζόμενες απορίες για όλους.
Δεν είναι χαζομάρα να υπάρχουν απορίες χαζομάρα είναι που στο a33.gr και σε κάθε site δεν είναι όλα τόσο εύκολα που να μη υπάρχουν απορίες

:arrow: Ότι ξεφεύγει από το θέμα θα πηγαίνει σε τόπους δροσερούς και χλοερούς (αν είχατε απορία επ αυτού) και θα έχει και τίτλο εκ των αποριών τα παρελκόμενα

:arrow: Δεύτερη απορία που θα λύσω πριν καν διατυπωθεί, είναι να μη ρωτάτε στη γύρα σε άλλα θέματα και άλλες ενότητες απορίες σχετικά με λειτουργίες του a33
Θα περνούν παγερά αδιάφορα

Υπόδειγμα διατύπωσης απορίας
 :arrow: Πατάω αυτό ή κάνω αυτό!! (συγκεκριμένα τι) και μου βγάζει αυτό (ή κείμενα ή link ή εικόνα)
 :arrow: Πως μπορώ να κάνω αυτό?

pixie

Καλησπέρα!

Η ερώτησή μου είναι η εξής:

'Οταν ποστάρουμε, ο μήνας δεν εμφανίζεται στο αρχικό Ποστ του θεματοθέτη ή στις μετέπειτα Απαντήσεις?  

Γράφει πχ. Κυριακή 08, 2009 και την ώρα, αλλά έτσι δεν διευκρινίζεται χρονικά επακριβώς το πότε...

black_velvet

Πού ακριβώς γράφει την ημέρα και την ημερομηνία αλλά όχι τον μήνα;

Εγώ βλέπω "Σήμερα", "Εχθές" ή πλήρη ημερομηνία!
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

KostasD33

[quote user="pixie"]
Γράφει πχ. Κυριακή 08, 2009 και την ώρα, αλλά έτσι δεν διευκρινίζεται χρονικά επακριβώς το πότε... [/quote]
Η μορφή παρουσίασης Ημερομηνίας και ώρας σε όλες τις λειτουργίες του α33 είναι στη δυνατότητα του κάθε χρήστη να την παραμετροποιήσει όπως την προτιμά από τις ρυθμίσεις του προφίλ του.

Συγκεκριμένα πας
 :arrow: Προφιλ
 :arrow: Site Setting
 :arrow: Μορφή ημερομηνίας:
Profile/Site Seting

εκεί έχεις ένα μενού με πολλές επιλογές για να διαλέξεις.
Αν πας εκεί και διαλέξεις το πρώτο φορμάτ στη σειρά θα τα βλέπεις όπως η black_velvet  τώρα

pixie

Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση D33!!!  :grin:  

Με κατατόπισες...   ;-)  

pixie

Δικαίωμα κι άλλης απορίας υπάρχει? :mryellow:

Τα Online Registered μέλη είναι πριβέ και δεν εμφανίζονται πλέον σε όποιον δεν κάνει εγγραφή ή σύνδεση?

'Η εγώ έχασα τα ματάκια μου και δεν πρόσεξα σωστά? :shock:  :mrblue:

Crazy

[quote user="black_velvet" post="329169"][quote user="Crazy" post="329167"]καλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
σε ουκ ολίγα σημεία ... μου γράφει ]
[/quote]

Ουφ... σε κάθε αναβάθμιση τα ίδια!

Τίποτα το ιδιαίτερο δεν εννοεί. Έναν έλεγχο πρέπει να κάνουμε...[/quote]

εμένα αυτό συνεχίζει να μου συμβαίνει ...  ]

Leon

[quote user="pixie"]δεν εμφανίζονται πλέον σε όποιον δεν κάνει εγγραφή ή σύνδεση?[/quote]
Ναι

[quote user="Crazy"]σε ουκ ολίγα σημεία ... μου γράφει :
You must be registered to view this link  [/quote]
Δώσε μερικά link που το συναντάς

[align=center]και σε κάθε ενότητα του φόρουμ υπάρχει αυτή η σύσταση
[cell class=spoiler]Σας συνιστούμε να γράφετε στο φόρουμ με το βασικό χρώμα (default) γραμματοσειράς και να τονίζετε με Bold ή/και χρώματα μόνο κάποιες λέξεις ή φράσεις που θέλετε να ξεχωρίσουν και όχι όλο το κείμενο.
Επίσης να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και να μη γράφετε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Δεν χρειάζεται να ξεχωρίζει η μορφή του κειμένου σας, αρκεί να ξεχωρίζει το περιεχόμενό του[/cell][/align]

Crazy

ακόμα και στην παρούσα σελίδα στο δικό σου ποστ που απαντάς στην Πίξιε ...
Ποστ Νο4 ..
μετά τα 3  :arrow:

Leon

[quote user="Crazy"]σε ουκ ολίγα σημεία ... μου γράφει :
You must be registered to view this link  [/quote]
Είναι ένα αυτοματοποιημένο σύστημα προστασίας από spam links
Γενικά στις λειτουργίες του φόρουμ δεν είναι ιδιαιτέρα αγαπητά τα ενεργά link ειδικά να έχουν μπει χωρίς την λειτουργία αυτού  του κουμπιού και μπουν ξερά στο φόρουμ.
Μπορούν να γίνουν εμφανή αν εγκριθούν με edit από συντονιστές.
Γενικά σας συνιστούμε να μη γίνεται χρήση ειδικά κατάχρηση των ενεργών link και αν για ειδικούς λογούς πρέπει να γίνει ενημερώστε για την ενεργοποίηση του.
Εναλλακτικά αν πρέπει και θέλετε να δώσετε την διεύθυνση πηγής κάποιας πληροφορίας σας ή άρθρου ή κάτι άλλο να το γράφεται χωρίς τα www.
π.χ. πηγή in.gr
Ο καθένας θα μπορεί να το επισκέπτεται από μόνος του και χωρίς κανένα πρόβλημα από το αυτόματο σύστημα προστασίας κατά των spam

Leon

Έχει δοθεί η δυνατότητα σε όλους να έχουν την δυνατότητα να διορθώνουν (επεξεργασία , edit ) τα κείμενα τους για περιορισμένο χρονικό διάστημα από την ώρα υποβολής του.
Ο χρόνος που είναι ενεργή η δυνατότητα είναι 33 λεπτά.
Αν σε αυτά τα 33 λεπτά γίνει κάποια διόρθωση χωρίς να έχει μπει άλλη απάντηση τότε δεν είναι εμφανές ότι έγινε η διόρθωση.
Αν η διόρθωση γίνει αφού έχει γίνει απάντηση  τότε είναι εμφανές ότι έγινε διόρθωση και την ώρα που έγινε.
Για διόρθωση πρέπει να πατήσεις αυτό το εικονίδιο επεξεργασία , edit
[align=center] [/align]

Το σχόλιο που να αφορά την διόρθωση είναι προαιρετικό

heinrich

επειδή δεν μπορώ να μπω στο link των συχνών ερωτήσεων του α33, ήθελα να μάθω...

«πότε κε διαχειριστά θα έχω τα ραβανί μου;»

heinrich

και γιατί τα γραπτά του κώδικα είναι πλέον ως γκεστ?

Leon

Το θέμα συνενώθηκε με αυτό

:arrow: Το Link των συχνών ερωτήσεων είναι προς το παρόν ακόμα προσβάσιμο μόνο από την διαχείριση.
Ο λόγος είναι ότι δεν είναι έτοιμο το περιεχόμενο τους μετά την τελευταία αναβάθμιση του α33.
Με λίγα λόγια το ραβανί είναι στο φούρνο αλλά άψητο ακόμα

:arrow: Δεν έχω παρατηρήσει θέματα του Kodika να έχουν χάσει το nick.
Το πρόβλημα που περιγράφεις είχε δημιουργηθεί μόνο στα nick name KostasD33, gavrina, XEM στην επίθεση που είχαμε δεχτεί από τούρκους χάκερ πριν μερικά χρόνια.
Είχαν χτυπηθεί τα nick name που είχαν Group mod ιδιότητες.
Αρκετά από τα ποστ τα έχουμε επαναφέρει (περισ. από 2000) σίγουρα όμως είναι κι άλλα που μας έχουν διαφύγει.
Η επαναφορά γίνεται ένα προς ένα και όταν τα εντοπίζουμε. Η επαναφορά nick name σε ποστ μπορεί να γίνει μόνο από την διαχείριση
Όπου τα συναντάς και μπορείς, απέστελλε μου ένα ΠΜ με το link να διορθωθεί

kapoia_za

Δύο ερωτήσεις…
Τη μια την είχα κάνει στον 'τοίχο' (αλλα φαισμπουκ εεε;;)σχετικά με τα πρόσφατα μηνύματα στην κεντρική σελίδα..

Η άλλη είναι παλιά και μπορεί να χει ξαναγίνει..
Γιατί άλλαξε το μυστήριο σκούρο μπλε φόντο του σάιτ…; Ήταν και πιο οικολογικό…
και ξεκούραστο.. και μυστήριο..το πα ε;
Αυτά.. μη με αποπάρεις , διέκρινα μια αυστηρότητα

183 Επισκέπτες, 1 Χρήστης