Ειδήσεις:

Το φτιάχνουμε ακόμα.. υπομονή ...

Main Menu

ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ...

Ξεκίνησε από kuria, Ιουνίου 01, 2005, 02:43:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

τι να φας εσύ βρε που στο ενάμισυ κεράσι θα σε πάνε στο εφημερεύον με δυσπεψία;         :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

ksenixths

lol

lathos sta eipane kuria mou.egw trww san deka :P  :P  :P  :P  :P

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "kuria"τι να φας εσύ βρε που στο ενάμισυ κεράσι θα σε πάνε στο εφημερεύον με δυσπεψία;         :P

χαχαχαχαχαχαχα ! απιστευτη οπως παντα !! φοβερη ατακαδορισα η φιλεναδα μου !! Μαρακι να εισαι καλα !! παλι στα πατωματα κυλιεμαι εξαιτιας σου !! χαχαχαχαχα !  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

cuba

exeis mynhma ston thelfonith soy................

ksenixths

xmmmmmmmmmmmmmm

poisonaki kai esy enantion mou? :evil: enantion tou eyatou sou? :evil:

kalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :twisted:  :twisted:  :twisted:

PoiSoN_GiRL

καλεεεεε με παρεξηγησες !! εγω απλως θαυμασα για αλλη μια φορα την kuria που πολυ πολυ την αγαπω !!  :wink:  :wink:

minoraki

οταν σε παιρνω τηλεφωνο και δεν απαντας.....μου ερχεται να χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο!

Pappas10

Συγνώμη, δεν πρόλαβα... είχε πολύ κίνηση.

Θα επανορθόσω πάραυτα όμως...

Με... ναι.

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

kuria

σε προωθεί συνέχεια γιατί τον τελευταίο καιρό κοιμάμαι πολλές ώρες...

giorgos k

Παράθεση από: "See_Me"Εσύ , ε εσύ...Ψιτ...Σε σένα το λέω που είσαι αδιάκριτος και διαβάζεις τα προσωπικά μου μηνύματα....Όταν τελειώσεις σε ενημερώνω ότι η ταρίφα για κάθε μήνυμα που διάβασες είναι 1ευρώ+ΦΠΑ, ενώ το αντάλλαγμα για τη σιωπή μου (μη σου κάνω μήνυση για καταπάτηση προσωπικών δεδομένων) είναι 3000ευρώ και ένα ταξίδι με τον παίδαρο (άσε το μέγαρο)....

Αν όμως είσαι παίδαρος, έλα να σου εξηγήσω τη διατριβή μου για την τριβή σωματιδίων (και σωμάτων) μεταξύ τους, καθώς και το πώθεν κλάνει ο μπάρμπουνος ]
  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Χ. :twisted:  :twisted:  :twisted:[/quot    :twisted:  :twisted: πουθε κλανει τελικα το ψαρι????χαχαχαχαχαχαχαχχααααααααααααα!!!!

balland

Παράθεση από: "chriastina"αν δεν χτυπήσει το τηλέφωνό σου
θα είμαι εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εσυ ησουν παναθεμα σε κ ψαχνομαι να βρω ποιος δεν ηταν??

kuria

ballandako κερνάω καφεδάκι και ώμο να πλαντάξεις στο κλάμα... αρκεί να έχεις βγάλει το ρίμελ για να μην μου μουτζουρώσεις το μπλουζάκι και ουρλιάζει η κωστούλα παλιοσκασμένο...    :P

ksenixths

wx to kakiasmeno pali xtyphse leme :P  :P  :P  :P  :P  :P

kuria

Παράθεση από: "ksenixths"wx to kakiasmeno pali xtyphse leme :P  :P  :P  :P  :P  :P

δεν είμαι κακιασμένο... είμαι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ κακιασμένο λέμε   :P  :P  :P  :P  :P

PoiSoN_GiRL

[size=18]ψευδεται ασυστολως η kuria ![/size]

(sorry kuria μου αλλα ο καλος ο ρουφ πρεπει να τα λεει ολα ! λολ !)

Υ.Γ. ksenixtako πως λεμε ... κακιασμενη - στριμενη - μουστρουφω ? ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΙΝΑΙ !!  :wink: