Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 160
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 133
  • Total: 134
  • Leon

Μαντάμ Υγράνς!!!

Ξεκίνησε από titica, Ιουνίου 19, 2010, 12:46:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

titica

Ή αλλιώς ένα φρικτά εξευτελιστικό post για υγρά!!!

Είσαι στη δουλειά.

Είναι Ιούνιος, καλή ώρα.

Το κλιματιστικό δουλεύει από τις 7 το πρωί στους 19 βαθμούς του Κελσίου.

Όλοι καπνίζουν ασταμάτητα από τις 7:30 το πρωί και σου συμβαίνουν τα εξής: έχεις πάθει γρίπη (εδώ και μέρες) και παράλληλα έχεις ή ωορρηξία ή κρυφή ερωτική επιθυμία ή αχαλίνωτη τάση για κλάμα.

Κατάσταση τρελής αφυδάτωσης. Γελάς (συνέχεια), βήχεις (ένεκα που καπνίζεις κι εσύ γαμ@ τη νόσο του λεγεωνάριου μου μέσα), κάνεις μια απότομη κίνηση και νιώθεις υγρά να κυλάνε.

Πας τουαλέτα και δεν ξέρεις τι να πρωτοκάνεις. Να φυσήξεις τη μύτη? Να τσεκάρεις βρακί? Ή να συμμαζέψεις τα δάκρυα?

Φυσάς μύτη και πετάγονται δάκρυα από το αριστερό σου μάτι. Κλείνεις μύτη και φυσάς, πάλι πετάγονται δάκρυα από το δεξί μάτι this time!!! Τι γίνεται, ρε φίλε? Όλα τα σωληνάκια μου έχουν βουλώσει ή έχουν πάθει διαρροή.

Το μεσημέρι έχεις meeting. Πέφτει τρελό γέλιο. Φρουρρρ τα υγρά.

-Ρε λες να έχω πρόωρη ακράτεια? Από τα 32?

Κάνεις φάρσες τηλεφωνικές εντός της εταιρείας με ρεμάλια συναδέρφους. Κι άλλα γέλια. Κι άλλα υγρά.

Κάνεις τη διαδρομή βρακί, τουαλέτα, φύσημα μύτης καμιά 40 φορές. Γυρνάς σπίτι. Ιδρώτας. Υγρασία. Που είναι ο Βαρδάρης όταν τον χρειάζομαι? Ε? Πού είναι?

Πάνω που είσαι έτοιμη για ύπνο. Κι αφού έχεις αλλάξει βρακί. Jesus!!! Τρως φλασιά και αυνανίζεσαι! Γιατί καλή μου γυναίκα? Για να πάθεις αφυδάτωση? Είσαι με τα καλά σου?

Και ξαφνικά μέσα σε 5 λεπτά έρχεται ένας αναπάντεχα ωραίος οργασμός και στρώνει το mood που ήταν πεσμένο, η λίμπιντο(ς) που ήταν πεσμένη, σου φεύγει ο φόβος ότι έπαθες ακράτεια κι αρχίζεις και γελάς μόνη σου μες το σαλόνι σου, χαζεύοντας τον ψηλό Βραζιλιάνο με την κοτσίδα να κάνει αιδοιολειξία σε μια ξανθιά με υπέροχα τεράστιο κ@λο!!!!!Ξαφνικά σκάει μύτη άλλη μια ξανθιά πάνω σε ένα άλογο και γίνεται της κολάσεως. Ουαου!!!!!! Τι κάνει ο άνθρωπος? Πώς τις καταφέρνει και τις δυο? Μήπως να πάω Βραζιλία αυτό το καλοκαίρι? Καλά, πόσα χρήματα δώσανε για αυτή την υπερπαραγωγή?
Γιατί οι οργασμοί μοιάζουν με bossa novες και να, τώρα, εγώ που αγαπώ το χορό, παρασύρομαι πάλι?

kapoia_za

Τελικά την αφυδάτωση τη γλίτωσες.Σημαντικό :!:

:razz:

133 Επισκέπτες, 1 Χρήστης