Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 187
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 267
  • Total: 268
  • Leon

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ !

Ξεκίνησε από Moody, Ιανουαρίου 27, 2006, 11:41:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

black_velvet

μα ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ πολύ όμως!!!

αγάπες μου!!! ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Moody

Βρε.....δεν αφήνετε για λίγο το μπαχάλεμα ...να βοηθήσετε τον JC??????

spellbound

Παράθεση από: "jcdenton"Σας έχει τύχει να βρίσκεστε σε δύσκολη θέση (χωμένοι ως τον λαιμό στα σκ*τά)

λολ... η ιστορια της ζωης μου σε περιληψη  ]

αν ΔΕΝ εχεις, ανασκουμπωσου χωρις τρομερες σκεψεις και βαρα μπουνια στο μαχαιρι.
ουτως η αλλως δεν μπορεις να κανεις αλλοιως.  
ποναει μεν, αλλα περναει  ]

minoraki

Παράθεση από: "jcdenton"Σας έχει τύχει να βρίσκεστε σε δύσκολη θέση (χωμένοι ως τον λαιμό στα σκ*τά), να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε αλλά να φοβάστε να το κάνετε;
αν αυτο που θελουμε να κανουμε το θεωρουμε εμεις σωστο....τοτε ναι.....βουρ του.....δεν θελει και πολυ σκεψη.....τωρα, αν ρωτας αν οι αλλοι το θεωρουν σωστο ή οχι....τοτε δεν μας ενδιαφερει η γνωμη των αλλων.....αυτο που θεωρουμε εμεις σωστο, πρεπει να κανουμε.....και αν αποτυχουμε και αυτο θα ειναι μια εμπειρια.....καποια στιγμη ο,τι και εαν εχει γινει, θα αποβει θετικο!!!!!

minoraki

Παράθεση από: "chriastina"μια ΩΡΑΙΑ ζωή μαζί τους περνάτε...... :lol:
δεν ζητάμε πολλά,λίγη στροργή και προδέρμ και...... πολύ υπομονή :wink:
εγωισταροι μεχρι το κοκκαλο.....και ψιλοξερολες.....αλλά κατα τα αλλα καλοι ειστε τρομαρα σας......ζω μαζι με εναν κριο παρα πολλα χρονια.....και εχω ιδιαν πειραν.....!!!!!!!!!

chriastina

jc
καλέ μου τι φοβάσαι?
άντε να γίνουν τα σκ*τά απόσκ*τα..... ε? και?
υπάρχει κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις?
αν όχι....

[size=18]βουρρρρρρρρρρρρρρρρ[/size]

και όπως λένε...
"μια ψυχή που ναι να βγει,ας βγει να τελειώνει"

jcdenton

Παράθεση από: "spellbound"δε με λες, εχεις εναλλακτικες λυσεις ??? και ποσες ???
Έχω την χειρότερη αλλά και αγαπημένη μου. Όλα ή τίποτα  :twisted:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

jcdenton

Το πρόβλημα είναι ένας συγκεκριμένος τύπος. Έχουμε πρόβλημα και πρέπει να δράσω... δραστικά
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Moody

tristana

Για τον Τζέι Σι που τώρα το είδα αυτό που έγραψε... κάνε αυτό που θεωρείς σωστό. Δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ υποχρέωση να αρέσουμε σε ΚΑΝΕΝΑΝ.
Δεν αποζητούμε την επιβεβαίωση από τρίτους. 'Αρα μείνε συνεπής στον εαυτό σου.

Μούντι, όταν κάποιος "ρίχνει μαργαριτάρια σε χοίρους" σημαίνει ότι έχει και τα ρίχνει και δεν φοβάται μήπως ξεμείνει. Το "ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος" ισχύει εκατό τοις εκατό. Δεν φταίει ο άλλος, όπως καλά γνωρίζεις, για τις προσδοκίες και τα "φωτοστέφανα" με τα οποία τον στολίζουμε. Ο καθένας προβάλλει στον άλλον την ομορφιά ή την ασχήμια που κρύβει μέσα του. Ας πούμε ένα απλό γεγονός έχει πάντα δύο όψεις.
Μπορείς να το ερμηνεύσεις κακόβουλα και κακοπροαίρετα ή να το δεις καλοπροαίρετα. 'Εχω πάψει να απογοητεύομαι από τους ανθρώπους επειδή δεν περιμένω τίποτε άλλο από'κείνο που είναι σε θέση ή θέλουν να προσφέρουν. Εντελώς εγωιστικά και όχι από καμία "καλοσύνη" αντιμετωπίζω τους πάντες ως καλούς καγαθούς. 'Οταν βρεθώ αντιμέτωπη με την κακοήθεια, την κακοπιστία και άλλα τέτοια μαύρα συμπλέγματα απλώς απομακρύνομαι και ρίχνω μαύρη πέτρα πίσω μου. Δεν ασχολούμαι καν με όσα τραγελαφικά μπορεί να χτίσει μια νοσηρή φαντασία.
'Οσον αφορά για την παρέα των ωραίων τρελών εδώ μέσα για μένα είναι μια ευχάριστη ανάπαυλα και ένα διάλειμμα από τους τρελούς καθημερινούς ρυθμούς που έχω επιβάλλει στη ζωή μου και τους χαίρομαι η κόμισα Μαζόχ.

Moody

Τρις...δεν έχω απογοητευθεί από τους ανθρώπους...

Άλλωστε, δεν θα ήμουν πιστή στις απόψεις και τις θέσεις μου αν το έκανα.

Έχω απογοητευθεί από τον εαυτό μου....

Που...ενώ μεγάλωσε, κάνει τα ίδια λάθη....

Γιατί να μην μπορεί να μάθει από αυτά και να προχωρήσει?

Το έχεις δει...είμαι σίγουρη!

Κάτι να σου φωνάζει μέσα σου πως θα κάνεις πάλι μα...κία και συ να την ξανακάνεις.....

chriastina

αδυναμίες όλοι έχουμε......ευτυχώς!

spellbound

minoraki

εγω παλι πιστευω οτι εαν δεν επαναλαμβαναμε τα λαθη μας, δεν θα ειμαστε ο εαυτος μας, αλλά ενας αλλος ανθρωπος.....
πιστευω επισης οτι μαθαινουμε απο τα λαθη μας και ας επαναλαμβανονται, απλως, με το περασμα των χρονων, μαθαινουμε να μην μας πονανε τοσο πολυ.....οχυρωνομαστε.....ειναι θεμα self survival.....

xhmeia

Παράθεση από: "Moody"

Έχω απογοητευθεί από τον εαυτό μου....
Που...ενώ μεγάλωσε, κάνει τα ίδια λάθη....

Μηπως, εισαι πολυ σκληρη και αυστηρη με τον εαυτο σου ?
Μηπως, δεν εχεις μεγαλωσει οσο νομιζεις, αλλα παραμενεις ενα παιδι καλοπροαιρετο και  γι αυτο κ κανεις τα ιδια  τα λαθη?
Δεν σε γνωριζω καλα γι αυτο λεω μηπως?
Επετρεψε στη μουντυ τα λαθη, ακομη κ αν φαινονται ιδια.

(Που εγω δεν νομιζω ποτε πως ειναι ιδια τα λαθη μας.Και  μονο, οτι τα κανουμε με διαφορετικα ατομα καθε φορα, αυτο το κανει αυτοματως αλλο λαθος )

267 Επισκέπτες, 1 Χρήστης