Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 187
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 265
  • Total: 266
  • Leon

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ !

Ξεκίνησε από Moody, Ιανουαρίου 27, 2006, 11:41:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

xhmeia

Παράθεση από: "jcdenton"Σας έχει τύχει να βρίσκεστε σε δύσκολη θέση (χωμένοι ως τον λαιμό στα σκ*τά), να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε αλλά να φοβάστε να το κάνετε;
οσο για σενα τζει σι μου θα συμφωνησω με οσα ειπαν τα κοριτσια
εισαι που εισαι σε δυσκολη θεση. Τι εχεις να χασεις ? ενω αν τολμησεις, ισως κατι να αλλαξει, ισως κερδισεις.

jcdenton

Το ξέρω Νατασσούλα μου :hug2:. Και όπως λέει σοφά ο λαός «Η τύχη είναι με τους τολμηρούς»
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Nikos28

Παράθεση από: "jcdenton"Το ξέρω Νατασσούλα μου :hug2:. Και όπως λέει σοφά ο λαός «Η τύχη είναι με τους τολμηρούς»

Όχι πάντα. Εξαρτάται απο την περίπτωση.

Υπάρχουν φορές που ενεργείς τολμηρά και πετυχαίνεις επειδή έπιασες τον ''ταύρο απ' τα κέρατα''.
Υπάρχουν φορές που ενεργείς τολμηρά και αποτυγχάνεις ή πετυχαίνεις επειδή απλώς έτυχε.
Και υπάρχουν κι άλλες φορές που ενεργείς τολμηρά και αποτυγχάνεις επειδή δεν είχες την υπομονή για να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή της δράσης...

Κάποιες φορές η ''τόλμη'' είναι μεταμφιεσμένη ανυπομονησία και κάποιες άλλες η ''υπομονή'' είναι μεταμφιεσμένη ατολμία. Ο τολμών νικά αλλά και κάθε πράγμα στον καιρό του.

Γενικά, η επιτυχία δε βρίσκεται ούτε μόνο στη δράση (τόλμη) ούτε μόνο στη σκέψη (υπομονή-καρτερία). Βρίσκεται σ' ένα συνδυασμό και των δύο, που εξαρτάται πάντα απο τις περιστάσεις και απο το τι πραγματικά θέλουμε.

tristana

'Αρα, Νίκο, το "βουρ στον πατσά" δεν στέκει όσον αφορά στους αδαείς
περί τα της γαστρονομίας, σωστά; Ως ειδικός επί των γνωμικών και παροιμιών θα ξεύρεις κάτι περιπλέον.

Θέλει αρετή και τόλμη η ανδρεία; Γιατί η θηλυκότητα τι θέλει;
Γόβα στιλέτο και ζαρτιέρα; Μην τα πάρω. Να αποκατασταθεί πάραυτα η ανδροκρατούμενη έκφραση λέμε.

Και επί του θέματος... (οι παροιμίες ήταν, έτσι;)

Μούντι, ξοδεύω αφειδώς ενέργεια, αγάπη, ενδιαφέρον...
και γεμίζω και πάλι προς τα ίδια αγαπημένα λάθη τραβώ, αλλιώς δεν θα ήμουν εγώ.

ΣΠΕΛ και Κρις, γι' αυτό είστε όμορφες, αλλιώς θα ήσασταν στεγνά σκιάχτρα, αναλλοίωτα και άψογα μέσα στο χάλι τους.

ΜΟΥΝΤΙ, θα το θέσω ευγενικά... ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ, ΥΠΝΑΡΟΥ! (Εδώ ήθελα να καταλήξω, αλλά έριξα εντέχνως στάχτη στα μάτια πριν χεχχεχχε)

Nikos28

Παράθεση από: "tristana"'Αρα, Νίκο, το "βουρ στον πατσά" δεν στέκει όσον αφορά στους αδαείς
περί τα της γαστρονομίας, σωστά; Ως ειδικός επί των γνωμικών και παροιμιών θα ξεύρεις κάτι περιπλέον.

:)

Δεν έχω κάνει τον περίπλου όλων των γνωμικών, αλλά αυτό που ξέρω είναι ''Κάνε βουρ μες στον πατσά, κι έχε βαρυστομαχιά''.  :wink:

''Της νύχτας τα καμώματα
και πατσο-ξεχειλώματα,
τα βλέπει η μέρα και γελά,
τι διάολο ήθελα πατσά; ''

Περί ορέξεως, πατσάς. Και περί πατσά, σόδα...  :P  :lol:

Moody

" ΜΟΥΝΤΙ, θα το θέσω ευγενικά... ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ, ΥΠΝΑΡΟΥ! (Εδώ ήθελα να καταλήξω, αλλά έριξα εντέχνως στάχτη στα μάτια πριν χεχχεχχε)"

Να σου πω?????????????????

έχεις γίνει νυχτερίδα, νυχτοπούλι, κουκουβάγια, τριζόνι, τι από όλα????

ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΩΡΕΣ??????????????

πώς θα σε βρίσκω αν είσαι ξύπνια όταν κοιμάμαι? ε?

Και...τί έκανες στον άνθρωπο πάλι (τον Νίκο εννοώ) και γράφει στιχάκια????

Το ίδιο και στη Χριστίνα?????

Αμάν πια!

Θα αρχίσω τα στιχάκια κι εγώ τώρα]

Τριστάνα μου που ξενυχτάς
και να ξυπνήσω καρτεράς
να παίξουμε παιχνίδια

Ρίχνε μου σήμα στη νυχτιά
τι τάχουμε τα κινητά
μονάχα για στολίδια?

Και γω για σένα θα ξυπνώ
και με το μάτι μου γλαρό
θά ρχομαι να σε συναντώ
........................................ ]

chriastina

αυτή η άνοιξη έχει πειράξει πολυυυυυυυ κόσμο!

Maniat

πού να σφίξουν κι οι ζέστες !
εγώ πάντως σας αφήνω - πάω να λάβω μέρος στο μαραθώνιο meeting (Παρασκευή γαρ)

Φιλιά

Moody

Καλή δουλειά μικρή! :wink:

Η παρουσία σου πάντως εδώ μας έχει κάνει και χαμογελάμε ακόμα περισσότερο! :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

Maniat

θα έρχομαι ανάμεσα στα meeting να επιβλέπω όμως !

spellbound

κι ελεγα κι εγω ρε θα χουμε επιτηρητη... ρε δε θα χουμε..   ]

chriastina

α! μωρέ! καλό είναι το μικρό,μην το πειράζεις............πολύ :lol:

spellbound

λιγο κανει???   ]

:twisted:

Maniat

αααααααααααα 34 ετων γαιδούραααααααααα θα σας πω τίποτις για τα "μικρη" "μικρο" !
σαν πολύ θάρρος πήραν οι συνταξιούχες του σάιτ !
σας κόψαν το εφάπαξ, σας κόψαν και το σεξ και τα βάλατε με την ηλικία μου ! :P :P :P :P

spellbound

Παράθεση από: "Maniat"αααααααααααα 34 ετων γαιδούραααααααααα θα σας πω τίποτις για τα "μικρη" "μικρο" !
σαν πολύ θάρρος πήραν οι συνταξιούχες του σάιτ !
σας κόψαν το εφάπαξ, σας κόψαν και το σεξ και τα βάλατε με την ηλικία μου ! :P :P :P :P

χαλαρωσε .....   ]

265 Επισκέπτες, 1 Χρήστης