Ειδήσεις:

Το φτιάχνουμε ακόμα.. υπομονή ...

Main Menu

Ντόπες, τιμωρίες και αυταπάτες...

Ξεκίνησε από lucretia, Αυγούστου 19, 2008, 04:34:21 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kodikas

[quote user="Rakendytos" post="299561"]αυτο το κωλοπαιδι (Χαλκια) δεν ηταν που μιλησε για το ΝτιΕνΕη του Ελληνα??
αρε βοιδοπουτσα που χρειαζεται.. καμτσικι που λεει ο παππους μου..[/quote]

γιατι γελας ρε;
ε;
 αδικο εχει η κοπελλα;

το ντι εν αιιιι μας ειναι συμβατο με το ντοπιγκ..
ειδικα αν αυτο ειναι θρησκευτικο-εθνικιστικου προσανατολισμου.

seagull

[quote user="Rakendytos" post="299561"]αυτο το κωλοπαιδι (Χαλκια) δεν ηταν που μιλησε για το ΝτιΕνΕη του Ελληνα??
αρε βοιδοπουτσα που χρειαζεται.. καμτσικι που λεει ο παππους μου..[/quote]

οχι ρακ (καλώς ξαναρθες  :)) αυτη τη δήλωση την ειχε κάνει για πρώτη φορά ένας ξενος δημοσιογραφος δεν θυμαμαι λεπτομερειες για τον Κεντέρη, με βεβαιότητα το λεω αυτό...το χα διαβάσει(εννοουσε στη χώρα που γεννηθηκαν οι αγώνες) Ισως ανακυκλώθηκε, δε ξέρω

Το ζήτημα για μένα ειναι πως περνάνε λαθος μντα ,,,όλες οι κυβερνήσεις ενθαρυναν το να παιρνει η Ελλάδα μετάλλια, ισως και αν τρώμε μαρούλια ειμαστε εθνικά περήφανοι και ξεχνάμε τα χάλια της πραγματικότητας μας

Λουκ, το σχόλιο που ειχα γράψει το διάβασα αντιγραμμένο απο τη ζουγκλα (άλλα φρούτα) ,-μου έδωσε την εντύπωση πως γενικά αναφερόταν στην υποκρισία μας ως κοινωνία και το λαιφ στάιλ αξιών  

Αν θεωρείς ότι γεννήθηκες για να κερδίζεις και να εισπράττεις, θα χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε μέσο
για να βρεθείς εκεί που πιστεύεις ότι σου αξίζει να είσαι και στο στερούν οι άλλοι! Αν σκοτώνουν στους ολυμπιακούς να χω απορίες αν σκοτώνουν μπραβοι στα καλά καθούμενα , αν τα παιρνουν διάφοροι  κλπ ? αν φταίνε οι αθλητές μόνο ή και η πίεση και το σύστημα που τους βάζει μέσα σε αυτό

Μάλλον θα πρεπει να βρεθηκε σε δύσκολη θέση ο Κυριακού για να φτάσει να πει σκληρά σχόλια, αλλά από την
άλλη δεν είναι και ότι ευχάριστο η οπτική αντιπαράθεση μετά τις δηλώσεις του κυρίου στον Σκαι να ακους  
ένα γνωστό δημοσιογράφο σχολιαστή να του καταλογίζει επί τη ευκαιρία,  ως κάποιον που κρίνει σκληρά να κατέχει και αυθαιρετο κάπου στη νότια Ελλάδα
Από την άλλη καποιοι ήδη πετάνε πέτρες στους αθλητές ως ...το εξυπνότερο είδος ?
Αυτά ελπίζω ειλικρινά να γίνονται μόνο στην ελλάδα χωρίς να είμαι βέβαιη πως αυτό είναι καλό , και σίγουρα πάντως είμαστε σε αυτή την ολυμπιάδα η πρώτη χώρα στο ντόπινγκ παγκόσμια

Αν το πρότυπο ειναι να κερδίζεις και να εισπράττεις με οποιοδήποτε μέσο κάπου χαλάει άσχημα
Δεν θέλω τα παιδιά μου να έχουν τέτοια πρότυπα και αναγκάζομαι εγω να κάνω συζήτηση για να μην επιρεάζονται από τον κάθε φιλόσοφο που παιρνει το λόγο για να φτάσει καρέκλα ...ελεος

Καλύτερα να μην υπάρχουν πολλές νίκες αλλά η φιλοσοφία των αγώνων τουλάχιστον στη χώρα
που γεννήθηκαν, με το στεφάνι από δάφνες Μεγάλο μετάλλιο θα ταν και αυτό, αλλά είμαστε τόσο εγωιστές που το υποτιμάμε  
Ίσως και κάθε αθλητής πάλι ή ομάδα να είναι διαφορετική περίπτωση, παίζει ρόλο και ο χαρακτήρας
Πετάω τη σκούφια μου στον Ιακώβου που είχε τη παληκαριά και το πήρε πάνω του  

Χαίρομαι για τα παιδιά που τα κατάφεραν , για την Ελληνική ιστιοπλοία και κωπηλασία, για το κορίτσι από τον
Εβρο αλλά και για όλους που πηραν μέρος με αξιοπρέπεια, αυτό έχει μεγάλη σημασία
Αν και τελικά κοντα στα ξερά θα φτάσουμε να αμφιβάλουμε και για τα χλωρά ...και για τα μεγάλα ονόματα...και είναι άδικο το αθώος μέχρι αποδείξης του εναντίου εδώ

seagull

στεφάνι ελιας εννοουσα ....με άλλη ενια
και αν κανω ορθογραφικα ...ειναι λόγω κεκτηηημένης ....

lucretia

Επιτέλους, άκουσα  και τον Εθνικό μας Ύμνο στην τελετή λήξης των αγώνων...
¨Οχι ότι με πείραξε που δεν τον άκουσα σε καμία απονομή μεταλλείων.

Αυτό που ξεχνάμε είναι ότι πρόκειται για Αγώνες, ή οπως λένε και οι Αγγλόφωνοι "games", δηλαδή παιχνίδια.

Παίζουμε...

Και αυτό έχει σημασία...

spellbound

[quote user="lucretia" post="300211"]Επιτέλους, άκουσα  και τον Εθνικό μας Ύμνο στην τελετή λήξης των αγώνων...
¨Οχι ότι με πείραξε που δεν τον άκουσα σε καμία απονομή μεταλλείων.

Αυτό που ξεχνάμε είναι ότι πρόκειται για Αγώνες, ή οπως λένε και οι Αγγλόφωνοι "games", δηλαδή παιχνίδια.

Παίζουμε...

Και αυτό έχει σημασία...[/quote]

Τωρα ειδα το θεμα, και ισως εξαιρετικα καθυστερημενη η αποψη μου, αλλα δε προλαβαινω να μπαινω συχνα στο νετ.... και συνηθως μπαινω στα συνηθη θεματα για "ξεκουραση μυαλου" (οσο μου χει απομεινει! :razz: )

Λουκρητια συμφωνω απολυτα μαζι σου.   Και οσο ειμαστε σε θεση να παιζουμε σημαινει πως ειμαστε παροντες!!!
Προσπαθουμε  αν μη τι αλλο μια χουφτα Ελληνες να κανουμε οτι καλυτερο για τη πατριδα μας!!!  Ε.... τα διαφορα που αναφερονται σε προηγουμενα ποστς ειναι γεγονοτα, αλλα κακα τα ψεμματα,  παντου υπαρχουν τετοια φαινομενα.
Ας ελπισουμε λοιπον στους επομενους Ολυμπιακους να ακουσουμε τον Εθνικο μας υμνο πολλες φορες, χωρις...παρενεργειες!!

Οπως και να χει ημασταν οι εμπνευστες πριν απο πολλλααααα χρονια, και ναι, θ ακουμε τον εθνικο μας υμνο τοσο εμεις, οσο και τα αλλα κρατη τους αρεσει δεν τους αρεσει (πιστευω σε πολλους δεν θ αρεσει) τουλαχιστον στην εναρξη και ληξη των εκαστοτε Ολυμπιακων αγωνων.

φιλικα προς εσε και τους/τις προλαλησαντες/σες
σπελλ-φρου