Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 438
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 170
  • Total: 171
  • Leon

Οτι δεν σε σκοτωνει..τι σου κανει??

Ξεκίνησε από Rakendytos, Οκτωβρίου 19, 2007, 12:30:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Rakendytos

που να την φας στους ορχεις φιλε.. :D

loco

baaa den to exo skopo hehehehehehe

oute sto 5etes den to exo hehehe

_ariadni_

Ότι δεν σε σκοτώνει σου μαθαίνει πλευρές του εαυτού σου που δεν ήξερες!
Έχουμε πολλά και διφορούμενα στοιχεία μέσα μας, τα οποία εξωτερικεύονται σύμφωνα με τις συνθήκες που ζούμε..
Το πώς θα επιλέξουμε να αντιμετωπίσουμε αυτά που μας συμβαίνουν, μας οδηγούν στην άνοδο (μάθηση, δύναμη, καλύτερη αντίληψη και καλύτερο διαχειρισμό καταστάσεων) ή στην κάθοδο (παραίτηση, φόβο, γκρίνια, άρνηση ευθυνών και κάποιες φορές στην έλλειψη κοινωνικότητας)
Η επιλογή είναι δική μας!

Όπως επίσης, το αν θα χρησιμοποιήσουμε τις γνώσεις που αποκτήσαμε στην πάροδο του χρόνου ή θα τις ξεχάσουμε στην πορεία..

kuria

Παράθεση από: "Rakendytos"
Παράθεση από: "kuria"
Παράθεση από: "Rakendytos"Η φραση γνωστη απο το τραγουδι του Πορτοκαλογλου αν και την εχει πει ο Νιτσε..  :arrow: γνωστη απο τον  πορτοκαλογλου ]   :shock:  :arrow: διαβαζεις Νιτσε και δεν ακους Πορτοκαλογλου?  ]κανονισε να σηκωθει ο τρελος να σε παρει φαλαγγι κι αιντε να δουμε που θα κρυφτεις...   :P
Δεν πιστευω πως σε κανει δυνατο..  :arrow: ε, τωρα δεν ειναι και χεμο στο γαλα σου...   ]το γαλα μου το πινω..καθολου δεν αφηνω..γιατι μαμα μαλωνει..κι αυτο με μεγαλωνει..[/color] 8) :arrow:  το ουζο πινω ανερωτο και τον καφε μου σκετο...    ]ναι αλλη (...) δεν ειχε απο το να παραφυλαει εσενα...[/color] :x   :arrow: εγω αποτελω εξαιρεση καλο μου..ειμαι Λυκος.. 8)  ]αυτος που βιασε η σκροφα η κοκκινοσκουφιτσα;[/color]  :shock:
εισαι ευαλωτος..θα σε φαει ανετα την επομενη..  :arrow: αν ηθελε θα σε ετρωγε απο την αρχη... σε δευτερο χρονο ειναι καθαρο ατυχημα απο αναστασιμες μπαλωθιες...  ] αποφευγω την Κρητη την ανασταση..[/color] :P  :arrow: αν ειναι θα σε βρει και που κοιμασαι...  ]εμ βεβαια, ητανε στραβο το κλημα το φαγε κι ο γαϊδαρος...[/color]   :P :arrow: αποφευγω και τις γαιδαρες..προτιμω τις φοραδες..   ]και παλι μπαινεις ολοκληρος και χανεσαι...[/color]  :lol:  
Αλλαζει ο τροπος που σκεφτεσαι.. εισαι απομακρος.. απορριπτεις.. γκρινιαζεις.. κουραζεις..μεμψημοιρεις.. :arrow: φτηνες δικαιολογιες... ειναι να το χει η κουτρα σου να κατεβαζει ψειρες...  ]θα βαλω Παραπλας.. [/color]:afro:   :arrow:  μια που ακριβηνε το πετρελαιο... ]δηλαδη οσο η γυναικα σου λεγε τον καημο της, εσυ εκοβες κουστουμακι στα μετρα της...[/color]  :roll:  :arrow: αα το ποστ το ανοιξα ειδικα γι αυτην..για να σας διαβασει..εγω τις τα πα.. ]μωρε με αυτα που λεμε μονο για να μας γραψει ειναι κανεις... [/color]  :?
για πειτε την γνωμη σας..  :arrow: εισαι καθαρματακι... αλλα οσο να πεις σου εχω μια σχετικη αδυναμια...     ]
:arrow: ..μου χει αδυναμια  ]μονο σε σενα και τα μπριζολακια...  [/color] :hug2:  
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Rakendytos

:shock: ...καλα αυτο ειναι τεχνη
 :D

heinrich

ο,τι δεν σε σκοτώνει είναι φιλευσπλαχνο

Rakendytos

Παράθεση από: "Rakendytos"Η φραση γνωστη απο το τραγουδι του Πορτοκαλογλου αν και την εχει πει ο Νιτσε..  :arrow: γνωστη απο τον  πορτοκαλογλου ]   :shock:  :arrow: διαβαζεις Νιτσε και δεν ακους Πορτοκαλογλου?  ]κανονισε να σηκωθει ο τρελος να σε παρει φαλαγγι κι αιντε να δουμε που θα κρυφτεις...   :P  :arrow: εδω δεν σηκωθηκε για τον Ιρβιν Υαλομ για μενα θα σηκωθει???  ]ε, τωρα δεν ειναι και χεμο στο γαλα σου...[/color]   :lol:  :arrow: το γαλα μου το πινω..καθολου δεν αφηνω..γιατι μαμα μαλωνει..κι αυτο με μεγαλωνει.. 8) ]το ουζο πινω ανερωτο και τον καφε μου σκετο...[/color]    :geek:  :arrow: το μπαρμπουνακι θελει μπυριτσα..και το κοριτσι θαλασσα..στα μπαρμπουνακια και στα κοριτσα.. εγω χατηρι δεν τους χαλασα.. 8)  
Οτι δεν σε σκοτωνει με την μια στην φυλαει..  ]ναι αλλη (...) δεν ειχε απο το να παραφυλαει εσενα...[/color] :x   :arrow: εγω αποτελω εξαιρεση καλο μου..ειμαι Λυκος.. 8)  ]αυτος που βιασε η σκροφα η κοκκινοσκουφιτσα;[/color]  :shock:  :arrow: ομορφουλα μου..ο Κακος ο Λυκος ειμαι και σε κυνηγω..στων παιδεραστων την οχθη εξωκειλα θαρρω..!  8)
εισαι ευαλωτος..θα σε φαει ανετα την επομενη..  ]αν ηθελε θα σε ετρωγε απο την αρχη... σε δευτερο χρονο ειναι καθαρο ατυχημα απο αναστασιμες μπαλωθιες...[/color]  :arrow: αποφευγω την Κρητη την ανασταση.. ]αν ειναι θα σε βρει και που κοιμασαι...  [/color]:tongue:  :arrow: με τιποτα!!! Αγρυπνια..αψηλαφητο ζωο.. 8)
και σιγουρα σου αφηνει μια παραλυσια..δεν εισαι οπως πριν..  ]εμ βεβαια, ητανε στραβο το κλημα το φαγε κι ο γαϊδαρος...[/color]   :P :arrow: αποφευγω και τις γαιδαρες..προτιμω τις φοραδες..   ]και παλι μπαινεις ολοκληρος και χανεσαι...[/color]  :lol: :arrow: σιγα μη κλαψω..σιγα μη φοβηθωωω ]φτηνες δικαιολογιες... ειναι να το χει η κουτρα σου να κατεβαζει ψειρες...[/color]  :lol: :arrow: θα βαλω Παραπλας.. ]μια που ακριβηνε το πετρελαιο... [/color]:24:το πετρελαιο ειναι καβατζα για τις μολοτοφ του χειμωνα.. ]δηλαδη οσο η γυναικα σου λεγε τον καημο της, εσυ εκοβες κουστουμακι στα μετρα της...[/color]  :roll:  :arrow: αα το ποστ το ανοιξα ειδικα γι αυτην..για να σας διαβασει..εγω τις τα πα.. ]μωρε με αυτα που λεμε μονο για να μας γραψει ειναι κανεις... [/color]  :?  :arrow: δεν γραφουμε ρε..κανουμε τεχνη! ]εισαι καθαρματακι... αλλα οσο να πεις σου εχω μια σχετικη αδυναμια...    [/color] :wink:  
:arrow: ..μου χει αδυναμια  ]μονο σε σενα και τα μπριζολακια...  [/color] :hug2:  
:arrow: φωτια σε σουβλατζιδικα και χασαποταβερνες.. Αντικρεατικη Παλη¨

kuria

Παράθεση από: "Rakendytos"Η φραση γνωστη απο το τραγουδι του Πορτοκαλογλου αν και την εχει πει ο Νιτσε..  :arrow: γνωστη απο τον  πορτοκαλογλου ]   :shock:  :arrow: διαβαζεις Νιτσε και δεν ακους Πορτοκαλογλου?  ]κανονισε να σηκωθει ο τρελος να σε παρει φαλαγγι κι αιντε να δουμε που θα κρυφτεις...   :P  :arrow: εδω δεν σηκωθηκε για τον Ιρβιν Υαλομ για μενα θα σηκωθει???  ]καποιος για να απομυθοποιησει στα ματια μιας γυναικας εναν τυπο που το παιζε φιλοσοφος ,του ζητησε να αναφερει τον τιτλο δημοφιλους εργου του νιτσε... κι ο χαλιας, περιχαρης ανεφωνησε: Ο ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ!!![/color]
 :24:
Δεν πιστευω πως σε κανει δυνατο..  :arrow: ε, τωρα δεν ειναι και χεμο στο γαλα σου...   ]το γαλα μου το πινω..καθολου δεν αφηνω..γιατι μαμα μαλωνει..κι αυτο με μεγαλωνει..[/color] 8) :arrow:  το ουζο πινω ανερωτο και τον καφε μου σκετο...    ]το μπαρμπουνακι θελει μπυριτσα..και το κοριτσι θαλασσα..στα μπαρμπουνακια και στα κοριτσα.. εγω χατηρι δεν τους χαλασα..[/color] 8)   :arrow: ετσι...  ο ερωτας περναει παντα απο το στομαχι μιας γυναικας... το κακο ειναι οταν παραμενει εκει...    ]ναι αλλη (...) δεν ειχε απο το να παραφυλαει εσενα...[/color] :x   :arrow: εγω αποτελω εξαιρεση καλο μου..ειμαι Λυκος.. 8)  ]αυτος που βιασε η σκροφα η κοκκινοσκουφιτσα;[/color]  :shock:  :arrow: ομορφουλα μου..ο Κακος ο Λυκος ειμαι και σε κυνηγω..στων παιδεραστων την οχθη εξωκειλα θαρρω..!  8) ]Κακεεε φορα καλου κακου το τσιγκινο... [/color]  :P
εισαι ευαλωτος..θα σε φαει ανετα την επομενη..  :arrow: αν ηθελε θα σε ετρωγε απο την αρχη... σε δευτερο χρονο ειναι καθαρο ατυχημα απο αναστασιμες μπαλωθιες...  ] αποφευγω την Κρητη την ανασταση..[/color] :P  :arrow: αν ειναι θα σε βρει και που κοιμασαι...  ] με τιποτα!!! Αγρυπνια..αψηλαφητο ζωο..[/color] 8)  :arrow: μαζεψε επιτελους το ζωο σου αγαπη μου... θελω να κοιμηθω...   ]εμ βεβαια, ητανε στραβο το κλημα το φαγε κι ο γαϊδαρος...[/color]   :P :arrow: αποφευγω και τις γαιδαρες..προτιμω τις φοραδες..   ]και παλι μπαινεις ολοκληρος και χανεσαι...[/color]  :lol: :arrow: σιγα μη κλαψω..σιγα μη φοβηθωωω ]τωρα κλαις γιατι κλαις συ δεν ησουν που γελαγες χτες...[/color]  :git:
Αλλαζει ο τροπος που σκεφτεσαι.. εισαι απομακρος.. απορριπτεις.. γκρινιαζεις.. κουραζεις..μεμψημοιρεις.. :arrow: φτηνες δικαιολογιες... ειναι να το χει η κουτρα σου να κατεβαζει ψειρες...  ]θα βαλω Παραπλας.. [/color]:afro:   :arrow:  μια που ακριβηνε το πετρελαιο... ]το πετρελαιο ειναι καβατζα για τις μολοτοφ του χειμωνα..[/color] :P   :arrow: αν περιμενεις να αναψει το πετρελαιο στις μολοτωφ... μαυρος μπατσος που σε εφαγε...   ]δηλαδη οσο η γυναικα σου λεγε τον καημο της, εσυ εκοβες κουστουμακι στα μετρα της...[/color]  :roll:  :arrow: αα το ποστ το ανοιξα ειδικα γι αυτην..για να σας διαβασει..εγω τις τα πα.. ]μωρε με αυτα που λεμε μονο για να μας γραψει ειναι κανεις... [/color]  :?  :arrow: δεν γραφουμε ρε..κανουμε τεχνη! ]ποτε δεν ησουν καλλιτεχνης, μητε και καν δημιουργος, στραβαδι ησουνα της τεχνης, και της ζωης σου ναυαγος... γμ τον οιστρο μου γμ!!![/color]  :scratch:
για πειτε την γνωμη σας..  :arrow: εισαι καθαρματακι... αλλα οσο να πεις σου εχω μια σχετικη αδυναμια...     ]
:arrow: φωτια σε σουβλατζιδικα και χασαποταβερνες.. Αντικρεατικη Παλη¨  ] στους δρομους θα κριθει το δικιο στους δρομους χαθηκε ο χασαπης... ζωα ολων των στανων ενωθειτε!!! [/color]  :thumleft:  

Rakendytos

:24:  :24:  :24:
δεν παει αλλο..θα μας παρουν με τις πετρες..

kuria

:hah:   το ιδιο σκεφτομουν οταν εγραφα...

Rakendytos

εμ..αν εχεις φαει πετριά φυλαγεσαι..  :P

Athinoula

:twisted:  :evil:  :twisted:  kourastika na diavazoooooooooooooooooooo :twisted:

heinrich

διότι πάνω από όλα είσαστε rock τύποι  :P

jcdenton

ό,τι δεν με σκοτώνει... μ' αφήνει ζωντανό
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

purple

oti den se skotwnei...ase bariemai na skeftomai....apoluomaiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!xm...!!!
mallon to brika... oti den se skotwnei... se apoluei... :D

170 Επισκέπτες, 1 Χρήστης