Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 208
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 206
  • Total: 206

ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ?

Ξεκίνησε από Calma, Ιανουαρίου 05, 2008, 10:43:11 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

angelatr21

χειμωνιατικα???  :shock:

Εεεεεε παππου Φθινοπωρο ειναι ακομη

θεριζει η γεροντικη ανοια  :mad:

Pappas10

2.000.000 Ευρώ, ένα χάπι για το ζάχαρο όλων των τύπων και μία αργομισθία 20.000 ευρώ μηνιαίως.

Ναι είμαι κυνικός ενίοτε.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

kuria

η ψυχοπνευματοσωματικη υγεια ολου του κοσμου...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Michael_Design

[quote user="Pappas10" post="275015"]10.000.000 Eurw.

Euxaristw[/quote]
[quote user="Pappas10" post="305414"]2.000.000 Ευρώ, ένα χάπι για το ζάχαρο όλων των τύπων και μία αργομισθία 20.000 ευρώ μηνιαίως.

Ναι είμαι κυνικός ενίοτε.[/quote]

andreasec13

[quote user="kuria" post="305641"]η ψυχοπνευματοσωματικη υγεια ολου του κοσμου...[/quote]

(Γιατί καλή μ' θες να μου στερήσεις τη συνταξούλα μου;)

Να συναντηθεί,επί τέλους,η kuria με τις αρραβωνιάρες της.Και αυτές θα το χαρούν κι εμένα θα πάψουν να μου τρέχουν τα σάλια από τις περιγραφές τους,του τι θα χλαπακιάσουν στην συνάντησή τους.

Pappas10

[quote user="Michael_Design" post="305647"][quote user="Pappas10" post="275015"]10.000.000 Eurw.

Euxaristw[/quote]
[quote user="Pappas10" post="305414"]2.000.000 Ευρώ, ένα χάπι για το ζάχαρο όλων των τύπων και μία αργομισθία 20.000 ευρώ μηνιαίως.

Ναι είμαι κυνικός ενίοτε.[/quote]
[/quote]

Έβαλα αγομισθία μπρε.... 20.000 το μήνα τα υπόλοιπα βγαίνουν σε λίγα χρόνια...

ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααααααααα
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

zarkvilion

Μία μόνιμη θέση στο Δημόσιο για να γλυτώσω από τα σαγόνια του καρχαρία..
Αυτό!
 :mrgreen:

Brasidas

ΠαράθεσηΤΙ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ?

MIA LIMNI ME PAPAKIA

hASMA

Αυτοί που αγαπώ πολύ κ μένουν μακριά μου ]

black_velvet

[quote user="andreasec13" post="305648"][quote user="kuria" post="305641"]η ψυχοπνευματοσωματικη υγεια ολου του κοσμου...[/quote]

Να συναντηθεί,επί τέλους,η kuria με τις αρραβωνιάρες της.Και αυτές θα το χαρούν κι εμένα θα πάψουν να μου τρέχουν τα σάλια από τις περιγραφές τους,του τι θα χλαπακιάσουν στην συνάντησή τους.[/quote]

Σοβαρά; Αν τώρα σου τρέχουν τα σάλια με τις περιγραφές προ της συναντήσεώς τους, φαντάσου τι έχεις να πάθεις μετά!  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

spellbound

[quote user="black_velvet" post="305808"][quote user="andreasec13" post="305648"][quote user="kuria" post="305641"]η ψυχοπνευματοσωματικη υγεια ολου του κοσμου...[/quote]

Να συναντηθεί,επί τέλους,η kuria με τις αρραβωνιάρες της.Και αυτές θα το χαρούν κι εμένα θα πάψουν να μου τρέχουν τα σάλια από τις περιγραφές τους,του τι θα χλαπακιάσουν στην συνάντησή τους.[/quote]

Σοβαρά; Αν τώρα σου τρέχουν τα σάλια με τις περιγραφές προ της συναντήσεώς τους, φαντάσου τι έχεις να πάθεις μετά!  ][/quote]

εξυπακουεται αφου δοκιμασει το πιπερατο φιλετακι με μανιταρια αλα κρεμ  απο τα χερακια μου......... :roll:

andreasec13

[quote user="spellbound" post="305815"][quote user="black_velvet" post="305808"][quote user="andreasec13" post="305648"][quote user="kuria" post="305641"]η ψυχοπνευματοσωματικη υγεια ολου του κοσμου...[/quote]

Σοβαρά; Αν τώρα σου τρέχουν τα σάλια με τις περιγραφές προ της συναντήσεώς τους, φαντάσου τι έχεις να πάθεις μετά!  ][/quote]

εξυπακουεται αφου δοκιμασει το πιπερατο φιλετακι με μανιταρια αλα κρεμ  απο τα χερακια μου......... :roll:[/quote]

Ποιός;Ποιός θα δοκιμάσει;Ε;Εγώ;Είμαι καλεσμένος;Ε;Ε; :shock:
"πιπερατο φιλετακι με μανιταρια αλα κρεμ" ;;;

Γουργορίζει από τώρα,το φελέκι μου μέσα...ποιός περιμένει ως τον Μάρτη;;; :mad:

spellbound

Λες να κανουμε νωριτερα μια προβαλ τζενεραλ να μας πεις τη γνωμη σου ?? :lol:

spellbound

χμ... η μηπως προτιμας παιδαικια αρνισια με σαλσα παρμεζανα??   :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

andreasec13

Πολύ καλή η ιδέα περί πρόβας,για να ακούσω προτάσεις;

Τα "παϊδάκια αρνίσια με σάλτσα παρμεζάνα" πριν ή μετά από το "πιπεράτο φιλετάκι με μανιτάρια α λα κρέμ" ;  :mryellow:

(Eυτυχώς που η kuria δεν έχει internet,αλλιώς θα μας  σκυλόβριζε τώρα)

206 Επισκέπτες, 0 Χρήστες