Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 187
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 260
  • Total: 261
  • Leon

Γυναικεία απιστία !

Ξεκίνησε από pixie, Οκτωβρίου 08, 2009, 07:44:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

larus audouinii

zilel καλώς ώρισες  ;-)
------
Οφθαλμός αντί οφθαλμού
ωρέ pixie μου, σε εποχές που αρχίζει και αυξάνεται η στραβομάρα του άλλου, που να τρέχεις να βγάζεις και τα μάτια του έρμου;
(ψώνισα πάλι...)   :mrorange:

KostasD33

[quote user="zizel"][quote user="pixie"]Υπάρχουν πολλές φορές και λόγοι εκδίκησης! Μια πληγωμένη γυναίκα που ένιωσε ταπεινωμένη και προδομένη από τον άντρα της...

Οπότε η απιστία είναι η αντίδραση και μια άμεση απάντηση: ''Οφθαλμός αντί οφθαλμού''! ;-)[/quote]

Eγκρίνω και επαφξανω ;-) κάνεις πάθεις

και ένα παραπανω................ :lol:  :lol:  :razz:
[/quote]

Προσδοκώ σε ένα ανέβασμα του επιπέδου της γυναικείας απιστίας (με ένα τόσο κεχαριτωμένο nick name) εδώ μέσα, διότι πολύ παρθενοπιπίασει μας έχει πιάσει τελευταία...

Καλώς όρισες μπάει δε γούει zizel...

msgstr

[quote user="KostasD33" post="344430"][quote user="zizel"][quote user="pixie"]Υπάρχουν πολλές φορές και λόγοι εκδίκησης! Μια πληγωμένη γυναίκα που ένιωσε ταπεινωμένη και προδομένη από τον άντρα της...

Οπότε η απιστία είναι η αντίδραση και μια άμεση απάντηση: ''Οφθαλμός αντί οφθαλμού''! ;-)[/quote]

θα συμφωνησω και εγω μαζι σας!

Eγκρίνω και επαφξανω ;-) κάνεις πάθεις

και ένα παραπανω................ :lol:  :lol:  :razz:
[/quote]

Προσδοκώ σε ένα ανέβασμα του επιπέδου της γυναικείας απιστίας (με ένα τόσο κεχαριτωμένο nick name) εδώ μέσα, διότι πολύ παρθενοπιπίασει μας έχει πιάσει τελευταία...

Καλώς όρισες μπάει δε γούει zizel...[/quote]

pixie

Και???  :roll:  :mryellow:  :mrorange:

Για συνεχίστε... να βλέπω απιστίες...  ;-)

vencedor

..ευτυχως που ΔΕΝ υπαρχουν πτανες. ;-)

Pappas10

[quote user="vencedor" post="353084"]..ευτυχως που ΔΕΝ υπαρχουν πτανες. ;-)[/quote]

Οφείλουν να είναι όμως όσες και οι γαμ...δες για να βγαίνει στατιστικά. Τώρα το ηθικό ή κοινωνικό βάρος της κάθε λέξης είναι μάλλον σχετικό.

Μπορεί να λέω κι αρλούμπες.

Επί του κυρίου θέματος πάντως.... ΔΓ / ΔΑ / ΔΕΓ
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

red_till_death

Άρα, την απάντηση "Δεν είναι αυτό που νομίζεις, τα γονίδια μου σε απατούν...είναι εκτός ελέγχου" μπορώ να τη χρησιμοποιώ ααααααν μου χρειαστεί?  :razz:

pixie

Και δεν είναι μόνο αυτό περί των γονιδίων, υπάρχει και άλλος λόγος βιολογικός επίσης, αναφέρομαι για μετά τα τριάντα που πολλές δεν καίγονται για έναν άντρα αλλά για το θέμα της γονιμότητας και της σύλληψης παιδιού.

Κι αν έχουν μια μακρόχρονη σχέση που τραβάει και δεν οδηγεί πουθενά το χειρίζονται εναλλακτικά, που σημαίνει ότι ψάχνονται κι αλλού με το αιτιολογικό ότι θέλουν να προλάβουν την μητρότητα, οπότε παίζει και ένα θέμα αναπαραγωγικής στρατηγικής εκ μέρους της γυναίκας.

MEGA 1

[quote user="pixie" post="371894"]Και δεν είναι μόνο αυτό περί των γονιδίων, υπάρχει και άλλος λόγος βιολογικός επίσης, αναφέρομαι για μετά τα τριάντα που πολλές δεν καίγονται για έναν άντρα αλλά για το θέμα της γονιμότητας και της σύλληψης παιδιού.

Κι αν έχουν μια μακρόχρονη σχέση που τραβάει και δεν οδηγεί πουθενά το χειρίζονται εναλλακτικά, που σημαίνει ότι ψάχνονται κι αλλού με το αιτιολογικό ότι θέλουν να προλάβουν την μητρότητα, οπότε παίζει και ένα θέμα αναπαραγωγικής στρατηγικής εκ μέρους της γυναίκας.[/quote]

Γι'αυτό μου λένε εντάξει για εκείνο τούτο το άλλο αλλά σε δεύτερη φάση "νόμιζα ότι θα τα βρίσκαμε".! :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:
Χεχεχε
Αστειεύομαι.
Μα λές??! :shock:  :shock:
Τώρα που το σκέφτομαι...
Δεν πιστεύω να δω κανένα μικρό στο δρόμο να μου μοιάζει?
Τι μου λες τώρα pixie?
Αυτό δεν το σκέφτηκα....
Γελάω και προβληματίζομαι ταυτοχρόνως...αλλά δεν νομίζω, δεν νομίζω δεν είμαι 100% σίγουρος.
Άλλωστε και άλλοι θα το αντιμετώπιζαν αυτό...
 :roll:  :roll:  :?:  :o

saliara

Λες να δείς παιδί να σου μοιάζει και να μην ξέρεις ότι είναι δικό σου???? μπαααααα

Σε μια έκφραση λοιπόν του Κώστα "Ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό ον", θα αλλάξω τη λέξη πολυγαμικό με μα****σμένο ον!!! Άκου πολυγαμικό... Ώπου μας συμφέρει... Βλακείες, απλά ποτέ τπτ δεν του είναι αρκετό, σχέσεις, χρήμα.. Οτιδήποτε μπορεί να αποκτήσει!!

Τλσπ... Πάμε στην απιστία! Πιστεύω ότι οι περισσότερες γυναίκες που θα απιστήσουν, θα είναι είτε από αντίποινα, είτε γιατί  έπειτα θα τελειώσουν οριστικά το προηγούμενο!! Νομίζω, άποψή μου φυσικά, πως η γυναίκα αν πάει με άλλον (ή με άλλη), θα έχει πιο πολλές τύψεις απ' ότι οι άντρες... Α ναι!!! Συγγνώμη, οι άντρες δεν έχουν :roll:

Nikos Apomakros

Σαφώς νιώθουμε τύψεις. Για διαφορετικούς λόγους όμως. Και δεν είναι ότι εσείς γενικά
νιώθετε περισσότερες τύψεις. Απλά αναμασάτε τις ίδιες συναισθηματικές καταστάσεις για
μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Παίζει και να γουστάρετε δηλαδή... να βάζετε τον εαυτό σας
σε τέτοια δοκιμασία... αλλιώς δεν εξηγείται  :mricy:

MEGA 1

[quote user="saliara" post="372343"]Λες να δείς παιδί να σου μοιάζει και να μην ξέρεις ότι είναι δικό σου???? μπαααααα

Σε μια έκφραση λοιπόν του Κώστα "Ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό ον", θα αλλάξω τη λέξη πολυγαμικό με μα****σμένο ον!!! Άκου πολυγαμικό... Ώπου μας συμφέρει... Βλακείες, απλά ποτέ τπτ δεν του είναι αρκετό, σχέσεις, χρήμα.. Οτιδήποτε μπορεί να αποκτήσει!!

Τλσπ... Πάμε στην απιστία! Πιστεύω ότι οι περισσότερες γυναίκες που θα απιστήσουν, θα είναι είτε από αντίποινα, είτε γιατί  έπειτα θα τελειώσουν οριστικά το προηγούμενο!! Νομίζω, άποψή μου φυσικά, πως η γυναίκα αν πάει με άλλον (ή με άλλη), θα έχει πιο πολλές τύψεις απ' ότι οι άντρες... Α ναι!!! Συγγνώμη, οι άντρες δεν έχουν :roll:[/quote]

Θα πω κάτι και ίσως "εκπλήξει" ...το πιστεύω και εγώ κατά βάθος και σύμφωνα με τις "μέχρι τώρα πληροφορίες" αυτό που λες.
Το έχουμε δει στην πράξη εννοώ.
Εντάξει δεν είναι "Άγιες" αλλά όλο και έχουν και καμία παραπάνω τύψη.
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όταν έχεις τύψεις συγχωρείσαι.
Και δεύτερον επίσης δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες επειδή τα σκέφτονται αυτά τα πράγματα λίγο πιο υπεύθυνα ΔΕΝ είναι:
-Επιφανειακές-
-Ρηχές
-Ελαφριές
-"Χαζό" -χαρούμενες
-Εξιδανικεύουν τον "ιδανικό" σύντροφο εξαιτίας ακριβώς της ελαφρότητας τους.

ΧΑΧΑΧΑ :lol:  :lol:  :mrblue:  :mrblue:  :mrblue:

Υ.Γ:Μήοως γι αυτόν τον λόγο δεν κολυμπάνε ΠΟΤΕ στα βαθιά αλλά μόνο έξω εκεί που σκάει το κύμα και στον αφρό?
Διότι είναι του αφρού και επιφανειακές-δεν εξηγείται αλλιώς.
Ούτε μία γυναίκα δεν έχω δεί να τις αρέσουν τα μακροβούτια εκτός φυσικά από τους επαγγελματίες δύτες  και ναί υπάρχουν και εκείνες! :razz:  :mrorange:
ΧΑ

saliara

Και ενώ καλά άρχισε στην αρχή μετά ξανακατρακύλησε... :razz:

Ε όχι τώρα και δεν έχεις δει!! Μην πας στις γυναίκες που δεν βρέχουν το μαλλί για να βγαίνουν ωραίες φωτογραφίες μετά... Ή σε αυτές που απλά πάνε για να δείξουν το ωραίο κορμί που χτίζουν το χειμώνα (όπως οι άντερς), για να πάνε να κάτσουν 5 ώρες κάτω απ' τον ήλιο!!!
Αν θες να δεις μακροβούτια, έλα το καλοκαίρι Στον Αγ. Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη.. Αλλά εγώ να ξέρεις βάζω στοιχήματα!!! :grin: μουαχαχαχα

Τώρα για τις τύψεις, αυτό υπάρχει και σε άλλο θέμα... :mrgreen:

pixie

[quote user="MEGA 1" post="372353"]-Επιφανειακές
-Ρηχές
-Ελαφριές
-"Χαζό" -χαρούμενες
-Εξιδανικεύουν τον "ιδανικό" σύντροφο εξαιτίας ακριβώς της ελαφρότητας τους.
......................................................................................
Διότι είναι του αφρού και επιφανειακές-δεν εξηγείται αλλιώς.[/quote]
Yποκλίνομαι πάντα στους χαμαιλέοντες της επιδοκιμασίας ή αποδοκιμασίας του γυναικείου φύλου... :razz:  

Τα πράγματα όμως έχουν δύο ή και περισσότερες όψεις στην κλίμακα των ανθρώπων και δεν περιμένω βέβαια να μου δοθεί κάποια ηρωϊκή ιδιότητα λόγω του φύλου μου.
Επίσης, οι κρίσεις με ανοιχτά χαρτιά δεν έχουν πάντα γούστο, γι' αυτό λέω να αφήσω τη δική μου κρίση μετέωρη με ένα μόνο μικρό σχόλιο: There is a little witch in every woman! ;-)

saliara

Σχολίαζα αυτό το θέμα με τον ξάδερφο μου και τους φίλους του, γιατί πάντα πιστεύω πως έχει πολύ πλάκα να ακούς αυτά που σκέφτονται οι άντρες, σκεπτόμενοι "διαφορετικά". Τελικά παρατήρησα ότι οι περισσότεροι σκέφτονται ταυτόχρονα τα ίδια και αντιστοίχως. Έπαιρνα την ίδιες απαντήσεις όπως εδώ απ' όλους. Δεν ξέρω αν πρέπει να χαίρομαι ή να ανησυχώ...

Επίσης η αντρική δικαιολογία ήταν πως όλοι το κάνουνε και αν δεν το μάθει άρα δεν είναι απιστία..  :roll: (αυτή είναι δικαιολογία)
Είχα πάρα πολλά επιχειρήματα αλλά ήμουν σε μειονεκτική θέση..

260 Επισκέπτες, 1 Χρήστης