Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 202
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 234
  • Total: 234

Μου λείπεις...

Ξεκίνησε από vasilis, Νοεμβρίου 27, 2004, 12:00:03 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spellbound

Ετετουλα,

θα θελα να σου ευχηθω να μην νοιωσεις ποτε την απωλεια με αυτο τον τροπο..

αλλα δυστυχως οσο περνουν τα χρονια ολο και καποιους χανουμε, ειναι ο νομος της φυσης.

Μακια γλυκια μου

jasper

Μου λείπει ο πατέρας μου, το χαμόγελό του, η καλωσύνη του, οι κουβεντούλες μας, οι συνωμοσίες μας, τα αστεία μας. Με άφηνε να τον κερδίζω στο τάβλι... μελαγχολούσε όταν ήμουν μόνη... έκανε καντάδες στη μαμά μου και γελούσε επειδή εγώ κι ο αδερφός μου ντρεπόμασταν την γειτονιά... φοβόταν τους ανθρώπους που έμπαιναν σε καλούπια... μας ξυπνούσε τα βράδυα γιατί ξεχνούσε μονίμως το όνομα του Καλογήρου και κάποιος έπρεπε να του το θυμήσει για να μπορέσει να κοιμηθεί...

"Σοφάκι κοιμάσαι?"
"ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ βρε μπαμπά..."
"Ουφ νάσαι καλά... καληνύχτα κοριτσάκι"

Σε όλους μας λείπει, αλλά δεν το συζητάμε πιά... απλώς το ξέρουμε όταν κάποιος από μας χαμογελά αφηρημένα...

spellbound

jasperaki

κι ομως η ζωη συνεχιζεται... σωστα???
Η φυση.. γμτ  τα κανονιζει αλλοιως ..κι οταν κανεις το φλας μπακ ειναι το χειροτερο..... Η ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ????

Λεω τωρα εγω το βλαμμενο του σαιτ    ]

jasper

Γλυκιά μου γκικ...
Ο κόσμος αλλάζει κι η ζωή συνεχίζεται.... τα σημεία του "ορίζοντα" μας όμως παραμένουν απαράλλαχτα.

minoraki

πλησιαζουν χριστουγεννα....και η σκεψη μου ειναι κοντα σου! οπως αλλωστε καθε φορα που ερχονται τα χριστουγεννα! ισως γιατι η τυχη το ηθελε να σε φερει στον δρομο μου μια παραμονη πρωτοχρονιας! σου το εχω πει και το ξερεις οτι η σκεψη μου, η ψυχη μου, η καρδια πετουν σε σενα ακομα περισσοτερο καθε φορα που βλεπω τα πρωτα φωτακια των χριστουγεννιατικων δενδρων, τις πρωτες προετοιμασιες για τον ερχομο αυτων των γιορτων! εσυ εισαι ομως παρα πολυ μακρυα μου! καποια στιγμη θελησα να βρω, ποσα ακριβως χιλιομετρα μας χωριζουν! και εψαξα στον χαρτη! ειναι 3.381 ακριβως! και σου το ειπα και αρχισες να γελας! με αυτο το υπεροχο αμηχανο γελιο σου! που μου λειπει, οπως μου λειπουν τα αστεια μας, τα πειραγματα μας, οι κοντρες μας....παντοτε οταν επρεπε να σου πω κατι, εσυ μου ελεγες το αντιθετο....η οταν εσυ ελεγες κατι θα επρεπε να το αντικρουσω, για να γινει μια καινουργια κοντρα που θα κατεληγε στα γνωστα γελια μας! οταν ηθελα να σε πειραξω πιο πολυ, σου ελεγα κατι πιπερατο, κατι που ηξερα οτι θα σε φερει σε αμηχανια, μονο και μονο για να ακουσω το γελιο σου! θα ελθω τις γιορτες μου ειχες πει και θελω να μιλησουμε με την ησυχια μας! θελω να σου τηλεφωνησω....ξερεις που θα με βρεις! καποια στιγμη ηλπισα οτι σε παρεσυρα με το παθος μου! ποτε κανεις και τιποτα δεν μπορεσε να σε αντικαταστησει! διοτι αυτη η σχεση ηταν για μας τους δυο εντελως εγκεφαλικη! σε σκεπτομουν και αμεσως χτυπουσε το κινητο μου....ενα μηνυμα απο σενα! σου ελεγα νοερα οτι μου λειπεις και ετρεχα στον υπολογιστη για να δω οτι στο μαιλ μου υπηρχε ενα γραμμα σου! ηταν μια σχεση την οποια γεννησαμε οι δυο μας και η οποια βασιζοταν μονον στην επικοινωνια μας που εβγαινε μεσα απο την καρδια, την ψυχη και το μυαλο μας! σ'αγαπησα ακριβως γι αυτο που εισαι και σου το ειχα πει...i love just the way you are! δεν ηταν ευκολη σχεση γιατι ησουν τοσο πολυ μακρυα μου! ομως καθε χριστουγεννα ερχεσαι και ξαναρχεσαι μεσα στη σκεψη μου ακομα πιο πολυ! δεν θα βαρεθω ποτε να σου λεω οτι μου ελειψε η φωνη σου, ο ηρεμος χαρακτηρας σου, η τρυφερη καρδια σου, μα πανω απ ολα μου ελειψε το αμηχανο γελιο σου! αυτο που θα με συντροφευει παντα στην υπολοιπη ζωη μου και ιδιως οταν θα πλησιαζουν τα χριστουγεννα!

spellbound

Η ανασα σου, η ευχη σου να ειμαι παντα καλα.. Μαμα, μου λειπεις και ας περασαν 11 χρονια... ανεκπληρωτα, Σ αγαπω πολυ πολυ.

Η ανασα σου, η ευχη σου να ειμαστε καποτε μαζι για παντα....  
Γμτ.. και η ανασα σου εσβησε, προωρα, και τρελλαθηκα.... γιατι δεν εζησα αυτο που ηθελα να ζησω..... Εσενα ...

spellbound

Και μου λειπεις..

τοσο πολυ που δε μπορω να γιορτασω τα Χριστουγεννα χωρις εσενα,
που σκεφτομαι τις στιγμες που περασαμε μαζι, και που ΔΕΝ μπορω να στο πω πια γιατι δεν εισαι εδω.

Γλυκε μου, ανεπαναληπτε..

Anonymous

exasa ton kolhto mou ego 18 aytos 19 , fobero palikari mesa sola megalo alani , ti na peis h zoh mas krybei polles ekplhxeis
aygoustine na eisai kala kai na mas prosexeis apo ekei pou eisai
mesa sto paixnidi ths zohs einai ola , keep walking , tous exoume mesa sthn kardia mas kai mas zestenoun mas bohthoun mas sthrizoun otan tous skeftomaste

Anonymous

megali efthini i apwleia gia na tin antexw...

megalos ponos i apousia gia ton anthrwpo...

efxomai osoi leipoun na einai kala ekei pou vriskontai... :roll:

danai

Μια, δυο, τρεις ωρες...
μια ανασα, μια φωνη

...τεσσερις, πεντε, εξι ωρες...
μια γνωριμια, μια αρχη

...μια, δυο, τρεις ημερες...
μια αναγκη, μια ψυχη

...τεσσερις, πεντε, εξι ημερες...
ενα ονειρο, ενα φιλι

...μια, δυο, τρεις εβδομαδες...
μια αγαπη, μια ζωη

...ενας μηνας...ενα τελος...
ενα ονειρο, ενας πονος

..μου ελειψες..μου λειπεις..

ORIGINAL BY "stigmi"

Atma

άτομα που λατρεύουμε
και δεν τα έχουμε κοντά μας
πάντα θα μας λείπουν
έτσι είναι...
και θα ναι πάντα γλυκιά η αναμονή τους

flower732

You're all I ever wanted
You're all I ever needed, yeah
So tell me what to do now
Cause I want you back

It's hard to say I'm sorry
It's hard to make the things I did undone
A lesson I've learned too well, for sure
So don't hang up the phone now
I'm trying to figure out just what to do
I'm going crazy without you

You're all I ever wanted
You're all I ever needed, yeah
So tell me what to do now
When I want you back

Baby I remember
The way you used to look at me and say
promises never last forever
I told you not to worry
I said that everything would be alright

I didn't know then that you were right
I want you back
You're the one I want
You're the one I need
Girl what can I do

You're the one I want
You're the one I need
Tell me what can I do

flower732

vasilis,esu mou lhpeis!
all the good time we had at aChrissmas.all the words we say,all the moments together. . .these i will never forget!this is one of the best Chrissmas in my life.
also i miss the time here,before many years.the people were much better than now.more friendly.and also the life was more quiet.now even here in Bulgaria,the life is not easy.
hope the things will be better.

fmas

Εγώ άμα πω ότι μου λείπει η Ολυμπιάδα και ότι έζησα εκείνο το τρελό δήμηνο στην Αθήνα καθώς επίσεις και η αγάπη μου θα είμαι εντάξει ή τελείως off topic??????????? Δεν ξέρω απλά ήθελα να γράψω τι μου λείπει........

Φιλικά και συγγνώμη αν σας χάλασα το topic.........
Fmas

--AIXMHROS--

μου λειπεις ρε γιαννη εδω κ 24-25 χρ...
 :cry:

234 Επισκέπτες, 0 Χρήστες