Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 202
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 242
  • Total: 242

Διάρκεια???

Ξεκίνησε από titica, Φεβρουαρίου 27, 2010, 01:15:05 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KostasD33

Αν είναι σπήλαιο Μάγιαμ........ τότε άνθρακας ο αδάμαντας.....
βράσε όριζα εν ολίγοις....
Οπότε όπως σωστά και σοφά λέει το άνωθεν κορασόν........

Σεξ και βλέπουμε
Ότι βρέξει ας κατεβάσει

Εδώ μέχρι και οι χασοβάζελοι πήραν πρωτάθλημα…

larus audouinii

KostasD33

θες εσύ μωρέ? Να κάνουμε τους σπηλαιολόγους?

kuria

μηπως εσυ θελεις να κανετε τα κοκορακια;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

pixie

Εγώ πάντως νομίζω ότι για λόγους ασφαλείας, κάθε επίδοξος εξερευνητής ''σπηλαιολόγος'', καλό είναι να μην αποπειραθεί ανεκπαίδευτος να εισέλθει στο ''σπήλαιο''!

:razz:  :roll:

Υπάρχουν κρυμμένα μυστικά και παγίδες στις υπόγειες διαδρομές...  ;-)  :mrblue:

kuria

ξεχασες να πεις και για το αρτεσιανο...  :lol:

pixie

[quote user="kuria" post="336490"]ξεχασες να πεις και για το αρτεσιανο...  :lol:[/quote]

Σωστή η παρατήρηση, αλλά είναι αλήθεια ότι φοβήθηκα, επειδή αυτό αναβλύζει από βάθος μέγα, μήπως ''φρακάρει'' ο περί ου ''σπηλαιολόγος'' στις σωληνώσεις!!!  :roll:  :razz:  :mrgreen:

fortune

...... :smile: τοτε μαλλον υδραυλικος θα χρειαστει..... :grin:  :grin:  :grin:

f.

jcdenton

[quote user="kuria" post="335080"]προαπαιτουμενο η ποιοτητα αλλα να συνοδευεται και με την αναλογη ποσοτητα!!![/quote]

Προβλέπεται ξεζούμισμα  :twisted:  :oops:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

vencedor

[quote user="black_velvet" post="336283"]
παΝ___Α κ ρ ι β ώ ς !!!

Δεν είναι τυχαία η ρήση που λέει πως η γυναίκα διαλέγει [size=14]αυτόν[/size] που θα την διαλέξει.  ;-)[/quote]

..τα σεΒη μου λεμε!!!

saliara

[quote user="KostasD33" post="335614"]και μπάει δε γουέει περί άγχους θυμήθηκα ένα γνωστό ανέκδοτο......

Γιατί οι γυναίκες συχνά προσποιούνται ότι έχουν οργασμό...... ???

Διότι νομίζουν πως μας νοιάζει... !!!  :P[/quote]

Πωωωωωωωωωωωωωωω.. μου θύμισες τώρα τη συζήτηση με τον ξάδερφο μου και την παρέα του.. Εγώ απέναντι σε 6 άντρες. (Εκείνο το βράδυ έμαθα πολλά).

Και να απορώ με τις απόψεις τους.. Αλλά βέβαια, λύθηκε το μυστήριο. Κάνουν σεξ και οι γυναίκες με τα αχ και βαχ κάνουν τον άλλον να νομίζει πως είναι άψογος. Στο τέλος λένε και ένα τελείωσα 2 φορές (ούτε καν).. Μετά χωρίζουνε, έρχεται σε εσένα, νομίζει ότι είναι Ο άντρας (βασικά στο λέει).. Εσύ ενθουσιάζεσαι και λες θα το κάψουμε το βράδυ........
Ε και απλά περνάει το βράδυ.

Κάτι μου λέει πως θα ταλαιπωρήσει πολλές γενιές αυτό το θέμα... Αλλά ποτέ κανείς δεν θα παραδεχτεί την πραγματικότητα..

Και για τέλος μαντέψτε!!!!

ΌΛΑ ΜΕΤΡΑΝΕ!!!!!!!!!!!!! Διάρκεια, μέγεθος, στάσεις και χημεία (που αν δεν... Δεν)!!

kuria

και για να ειμαστε απολυτα ειλικρινεις... τα παντα εξαρτωνται απο τα κεφια μας...

jcdenton

[quote user="saliara" post="375833"]Εγώ απέναντι σε 6 άντρες. (Εκείνο το βράδυ έμαθα πολλά)[/quote]

[quote user="saliara" post="375833"]ΌΛΑ ΜΕΤΡΑΝΕ!!!!!!!!!!!!! Διάρκεια, μέγεθος, στάσεις και χημεία (που αν δεν... Δεν)!![/quote]

Μάλιστα... μπορώ να πω πως ξαφνιάστηκα. Δεν ήξερα πως υπάρχουν τόσο προχωρημένα άτομα!  :oops:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

kuria

[quote user="jcdenton" post="375879"][quote user="saliara" post="375833"]Εγώ απέναντι σε 6 άντρες. (Εκείνο το βράδυ έμαθα πολλά)[/quote]

[quote user="saliara" post="375833"]ΌΛΑ ΜΕΤΡΑΝΕ!!!!!!!!!!!!! Διάρκεια, μέγεθος, στάσεις και χημεία (που αν δεν... Δεν)!![/quote]

Μάλιστα... μπορώ να πω πως ξαφνιάστηκα. Δεν ήξερα πως υπάρχουν τόσο προχωρημένα άτομα!  :oops:[/quote]

ειναι που δε χρειαστηκε ποτε να παρεις ιστορικο ασθενους μικρουλη...  :lol:

saliara

χαχαχαχχα Σαν τους δημοσιογράφους ρε φίλε.. Κόβουν και ράβουν!! Βάλε όλη την πρόταση, γιατί έτσι φαίνεται κάπως.. Μη μας βγει και το όνομα..  :P
Συζήτηση κάναμε!!!!!!!!! :mrgreen:

242 Επισκέπτες, 0 Χρήστες