Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 202
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 237
  • Total: 237

Super εμφάνιση

Ξεκίνησε από jcdenton, Οκτωβρίου 28, 2011, 01:18:08 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Belladona

και επανερχόμενη στο θέμα μας  :smile:

super εμφάνιση θεωρώ ότι στην σημερινή εποχή μπορεί κάθε άνθρωπος , άντρας ή γυναίκα, που έχει τα στοιχειώδη προσόντα, να την αποκτήσει.
ο συνδιασμός κοσμετικής ιατρικής, styling ρούχων και μαλλιών, αλλά και κάθε εξωτερική αισθητική παρέμβαση κάνει το θαύμα της.

η αυθεντική super εμφάνιση , φαίνεται άλλες ώρες .... και επειδή είσαστε πονηροί  :grin: εννοώ , την ώρα που βγαίνεις από την θάλασσα, από το ντούς ,
αντε και όταν σηκώνεσαι από το κρεββάτι ..........................  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

jcdenton

[quote user="Belladona" post="362733"]και επειδή είσαστε πονηροί  :grin: εννοώ , την ώρα που βγαίνεις από την θάλασσα, από το ντούς ,
αντε και όταν σηκώνεσαι από το κρεββάτι ..........................  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:[/quote]

Βγαίνεις από την θάλασσα χέρι-χέρι με τον όποιον θέλεις, πλην Καρατζαφέρη, ντουζάκι με όποιον θέλεις πλην Καρατζαφέρη, σηκώνσεσαι στο κρεββάτι &... τον αφήνεις εκεί ή σηκώνεστε μαζί;;;
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Belladona

[quote user="jcdenton" post="362737"][quote user="Belladona" post="362733"]και επειδή είσαστε πονηροί  :grin: εννοώ , την ώρα που βγαίνεις από την θάλασσα, από το ντούς ,
αντε και όταν σηκώνεσαι από το κρεββάτι ..........................  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:[/quote]

Βγαίνεις από την θάλασσα χέρι-χέρι με τον όποιον θέλεις, πλην Καρατζαφέρη, ντουζάκι με όποιον θέλεις πλην Καρατζαφέρη, σηκώνσεσαι στο κρεββάτι &... τον αφήνεις εκεί ή σηκώνεστε μαζί;;;[/quote]

αν και κινδυνεύουμε με κίτρινη κάρτα από τον admin του  foroum , να σου απαντήσω
αν είναι πράγματι super , τον πέρνω μαζί μου φυσικά , είναι να αφήνεις τέτοια πλάσματα μακρυά σου???  :lol:  :lol:  :lol:

jcdenton

Ross Perot (1930 - ...)

vencedor

[quote user="Belladona" post="362733"]και επανερχόμενη στο θέμα μας  :smile:

super εμφάνιση θεωρώ ότι στην σημερινή εποχή μπορεί κάθε άνθρωπος , άντρας ή γυναίκα, που έχει τα στοιχειώδη προσόντα, να την αποκτήσει.
ο συνδιασμός κοσμετικής ιατρικής, styling ρούχων και μαλλιών, αλλά και κάθε εξωτερική αισθητική παρέμβαση κάνει το θαύμα της.

η αυθεντική super εμφάνιση , φαίνεται άλλες ώρες .... και επειδή είσαστε πονηροί  :grin: εννοώ , την ώρα που βγαίνεις από την θάλασσα, από το ντούς ,

τωρα που εχω εμπνευση θα μακρυΑγορεΦσω. :razz:
...φυσικα θα εννοειες στην εποχη πριν την δημοσιοοικονομικη ΚΡΙΣΗ ε,? ομορφη μας bella? ;-)
...αμα πω: κ οταν πεφτεις στο κρεβατι, θα ειμαι πολυ φαουλ? :oops:

saliara

Ε νομίζω που όταν πέφτεις είναι εξίσου σημαντικό!!

Πάντως μην νομίζετε ότι με μια επέμβαση γίνεσαι καρακουκλάρα..Έχω δεί εγώ κάτι γυναίκες που μοιάζουν με εξβγήινο...Μπλιάχ!!!

Όλα με μέτρο!!!!

kuria

[quote user="kuria" post="362407"]ενα ταλεντο στο διανοητικο τζουντο...[/quote]

[quote user="jcdenton" post="362475"][quote user="saliara" post="362469"]Όσο για'σενα μικρό ανόητο πλάσμα...Ναι jc εσένα λέω..Πόσο κουτό αγόρι..[/quote]

:arrow:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

[quote user="saliara" post="362469"]1.Για να κάνεις τζούντο όπως αναφέρει η κυρία πάει να πεί ότι θα είναι όσο να' ναι γραμμωμένος.
2.Αν ξέρει πως να σου συμπεριφερθεί πάει να πεί ότι έχουν περάσει λίγα χρόνια(γιατί όσο είσαι νέος μαθαίνεις και κάνεις βλακείες), οπότε θα χει μια γοητεία!!![/quote]

Γράμμωση & γοητεία; Ένας Ράμπο - Sean Connery; Τι επιφανειακά που τα βλέπεις μικρούλα τςτςτςτς :twisted:[/quote]

τι λετε ωρε και τα δυο σας;  :shock:

με ποιανου τα ματια διαβαζετε αυτα που γραφω και με ποιανου μυαλα τα επεξεργαζεστε;   :mad:

ξερετε τι ειναι το διανοητικο τζουντο;

(εμφανισιακα... ενιοτε συνοδευεται απο σπινθηροβολο βλεμμα και αδιορατο μειδιαμα...)
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

saliara

Μη μου χαλάς την εικόνααααα χαχαχαχα

jcdenton

[img align=left]http://media.cuddleandsnuggle.com/2010/12/ripped-abs.jpg[/img]

Όχι βρε κοπελιά. Τι πήγες κι έκανες;
Ross Perot (1930 - ...)

jcdenton

saliara, αν βάλω την kuria ως Νο1 θα με κυνηγάει για 50 ζωές, να βάλω εσένα ως την ονειρεμένη γυναίκα της ζωής μου;  :oops:  :oops:
Ross Perot (1930 - ...)

saliara

Χωρίς να με έχεις δεί????
Πάλι ήπιες κάτι κρυφά έτσι???Έλα πες το σε μενα... :wink:

jcdenton

Σε έχω δει. Ξεχνάς πως σε βλέπω στο avatar σου. Εντάξει, είσαι λίγο... άλουστη ή ψώνιο (που φιλάς το είδωλό σου), αλλά είσαι γλυκούλα miss avantage13! Το 'πιασες, έτσι;
Ross Perot (1930 - ...)

saliara

Κλέβεις!!!!!
Καιιιι....
1.Δεν είμαι άλουστη!!!Έχω σαπουνάδες στο μαλλί!!!Λίγο νεράκι θέλω... :lol:
Και 2.Δεν είμαι ψώνιο...Εσύ ζηλεύεις!! :P  :P

jcdenton

Δεν κλέβω. Εσύ βάζεις φωτογραφίες σου. Από ό,τι έγραψες είναι δικές σου. Αυτό... θα το εξακριβώσουμε! Κατεβαίνω σε λίγο καιρό. Ελπίζω να σε γνωρίσω κι από κοντά!
Ross Perot (1930 - ...)

saliara

Aλήθεια????Τέλειαααααα Θα ρθω όπως και στην φωτό μου!!!Αυτή που έχω τώρα εννοώ!!! :oops:

237 Επισκέπτες, 0 Χρήστες