Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 202
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 225
  • Total: 225

15 τύποι ανδρών που πρέπει να αποφεύγουμε!

Ξεκίνησε από pixie, Ιουλίου 16, 2013, 01:48:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

pixie

[quote user="κώστας" post="374735"]Τώρα το γιατί έμενα μαζί του...
[size=13]Γιατί όχι από ανάγκη; "Ανάγκα και θεοί πείθονται", λέει. Εσύ δηλαδή γιατί όχι;[/size][/quote]
Καμία γυναίκα δεν έχει την ανάγκη ενός άντρα που την υποτιμά!!! :evil:

κώστας

eLe

saliara

[quote user="pixie" post="374737"]Καμία γυναίκα δεν έχει την ανάγκη ενός άντρα που την υποτιμά!!! :evil:[/quote]

Ε ναι λέμε!!!! Συμφωνώ με 1000. Ευτυχώς αυτό μου έγινε μάθημα.. Γιατί συνήθως είμαι... τλσπ

Κώστας
"μακρυά από τις γυναίκες που θεωρούν τους άντρες βλάκες".... ΚΑΙ... "μακρυά από τους άντρες που θεωρούν τις γυναίκες βλαμμένες"! Έτσι πάει.. ;-)

Αμάν μωρέ τόσοι άνθρωποι πάνω στη γη.. Δεν γίνεται όλοι να είναι ελαττωματικοί.. Καλά εκτός από' μένα που αγγίζω την τελειότητα...  :mrviolet:

KostasD33

ψωνάρα μου εσύ

το κακό με εμένα όταν πάω να την αγκίξω είναι ότι θα νομίζει ότι της βάζω χέρι ...
είπαμε είμαι ντροπαλός

κώστας

"μακρυά από τις γυναίκες που θεωρούν τους άντρες βλάκες".... ΚΑΙ... "μακρυά από τους άντρες που θεωρούν τις γυναίκες βλαμμένες"! Έτσι πάει..
[align=justify][size=13]Σωστά και επιπλέον, η παρότρυνση "μακρυά" απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες ανεξάρτητα από την περίσταση.[/size][/align]
eLe

saliara

[quote user="KostasD33" post="374752"]ψωνάρα μου εσύ [/quote]

Δεν είμαι ψώνιο!!!! Αμέσως.. Αν ήμουν, θα έλεγα ότι είμαι σκέτο τέλεια.. Εγώ είπα αγγίζω την τελειότητα.. Απλά τα πράγματα!!  :mrgreen: Τς τς τς τι ζηλιάρης κόσμος... Χεράκια μακρυά, δαγκάνει!!!

Κώστας, ντααα!! Συμφωνώ..

κώστας

Κώστας, ντααα!! Συμφωνώ..
[align=justify][size=13]Κι εγώ καταρχήν (αν εξαιρέσουμε το κακόηχο "ντααα" χωρίς τα θαυμαστικά τα οποία δεχόμαστε ευχαρίστως) συμφωνώ με όλα όσα έγραψες πριν συμφωνήσεις κι εσύ με μένα.[/size][/align]
eLe

κώστας

θα νομίζει ότι της βάζω χέρι ...
είπαμε είμαι ντροπαλός
[size=13][align=justify]Πάντως κουμπάρε, ντροπαλός ή όχι το θέμα δεν είναι να νομίζει. Το θέμα είναι να γνωρίζει ότι έχεις την πρόθεση.[/align][/size]
eLe

larus audouinii

Αν αρχίσω και γράφω για το θέμα ...αλί και τρισαλί. Είμαι και ψυχολόγος  :grin:
Είμαι στην μπρίζα ακόμη, δεν υπάρχει χρόνος.
Να είστε καλά.

kapoia_za

-Κώστα καλά τα πας με το φλερτ... εμένα θα με είχες ρίξει
-Στέλλα γράψε..γράψε να ανάψουν τα αίματα
...τώρα σχετικά με τους 'τύπους' δεν έχω ιδέα.. για τους πιο ρομαντικούς πάντως
(που έχουν ώρα για διάβασμα/αλλά όχι για έρωτα) θα πρότεινα ανεπιφύλακτα
τη "Μικρή φιλοσοφία του έρωτα"του Αλαίν Ντε Μποττόν.
Γεμίζει ήσυχα τα γλυκά βράδια του Ιανουαρίου (ή όποιου άλλου μήνα)

κώστας

εμένα θα με είχες ρίξει
[align=justify][size=13]Εσύ είσαι εύκολη περίπτωση, αφήνοντας κατά μέρος ότι οι μυρωδιές δεν ξεπερνούν το εμπόδιο της οθόνης.[/size][/align]

Αν αρχίσω και γράφω για το θέμα ...αλί και τρισαλί.
[align=justify][size=13]Αγωνιούμε... να απαντήσουμε.[/size][/align]
eLe

saliara

Όχι άλλο διάβασμα kapoia_za Μπούχτισα...

Γράψτε γράψτε.. Κουβέντα να γίνεται!!

sevenseas

καποιο ζω προφανστατα σε μεταφραση Γ. Καραβασιλη

κώστας

[align=justify][size=13]...και οπτική sevenseas, αφού "κάποια" γράφει και όχι "κάποιο". Θα προσέθετα, με την δική μου οπτική (και την ταπεινοφροσύνη που με χαρακτηρίζει) ότι πρώτη φορά είδα -και δεν έχω ξαναδεί έκτοτε- ψευδώνυμο που μπορεί να εκληφθεί και ως αρχή διήγησης. Μετά όμως μπορεί να κατηγορηθώ (ή χειρότερα, να εννοηθεί) ότι φλερτάρω.[/size][/align]
eLe

kapoia_za

Η ανορθογραφία σου sevenseas είναι αποπροσανατολιστική.
Αντί να διαβάσω εκείνο που θες, μεταφράζω  εκείνο που λες. Με εξαίρεση το παραπάνω.
Σχετικά με το βιβλίο από άλλη μετάφραση το διαβάζω
με το "προφανέστατα" όμως φαντάζομαι πως άρεσε κ σε σενα.

Κώστα. Ασχέτως των προθέσεων, δε θα βγάλω τσιμουδιά

225 Επισκέπτες, 0 Χρήστες