Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 615
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 193
  • Total: 193

η συμπτωση τυ ερωτσ

Ξεκίνησε από sevenseas, Ιανουαρίου 07, 2014, 02:04:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

κώστας

[size=13]Και ως γνωστόν τα λιοντάρια λιάζονται ενόσω οι λέαινες κυνηγούν.[/size]
eLe

saliara

Αυτό που το πας... Άτιμα αρσενικά (λιοντάρια πάντα)!!  :P

κώστας

[align=justify][size=13]Άτιμα δεν θα τα έλεγα. Όμως στα λιοντάρια αρέσει να πράττουν τα θηλυκά τους όπως αρέσει και στα ίδια έστω κι αν τα ίδια δεν το πράττουν. Φυσικά αυτό προϋποθέτει ότι τα λιοντάρια βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά από τις λέαινες ώστε να τις εμπνέουν να κάνουν αυτές ό,τι αρέσει σ' αυτά.[/size][/align]
eLe

saliara

Οπότε όπως το θέτεις, πάντα τα λιοντάρια κάνουν αυτό που θέλουν, αλλά το κάνουν με τέτοιο σκοπό ώστε να φανεί ότι το θέλουν οι λέαινες.. Καλά λέω εγώ άτιμα.. Παντού στη φύση τα ίδια γίνονται!! Ιππόκαμπος έπρεπε να ήμουν!!

κώστας

[size=13]Όχι εγώ λέω ότι οι λέαινες κάνουν αυτό που θέλουν και τα λιοντάρια εμπνέουν να γίνει αυτό που δεν κάνουν.[/size]
eLe

saliara

Ααααααα παρντόν!! Παρεξήγησις..

Πάω μου φαίνεται να συνεχίσω την εργασία, γιατί σε λίγο θα γράφω για λιοντάρια και λέαινες..
Θα επανέλθω...

κώστας

[align=justify][size=13]Θα επανέλθεις όταν θελήσεις ενώ τώρα θέλεις να συνεχίσεις την εργασία. Καλή συνέχεια επομένως.[/size][/align]
eLe

saliara

Βασικά ΔΕ ΘΕΛΩ!!! :cry: Αλλά πρέπει...

Ευχαριστώ..

κώστας

[size=13]Επομένως το "πρέπει" (δηλαδή το δικό σου πρέπον) είναι ένα από τα λιοντάρια σου.[/size]
eLe

κώστας

...Όμως δεν εξετάστηκε η περίπτωση ο Α να είναι
1.αδελφη , πιθανότητες 50 %
2.μαλακας πιθανότητες 90 %
ανέραστος , πιθανότητες 70 %

Τελικά ο έρωτας  είναι σύμπτωση
[align=justify][/align]
eLe

saliara

Το μαλάκες να το δεχτώ.. Άλλωστε σχεδόν όλοι είμαστε, βάζοντας μέσα και τον εαυτό μας.. (Άντρες - γυναίκες). Γκέι δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.. Άλλωστε θα πρέπει και αυτοί να βρουν το ταίρι τους..

Αλλά 70% ανέραστος???????????????????????????? Τι να πω.. Καλύτερα να μείνουμε μόνοι μας...

Παρεμπιπτόντως, υπάρχουν και άντρες ανέραστοι? Πίστευα ότι είναι γυναικείο θέμα.. :roll:

193 Επισκέπτες, 0 Χρήστες