Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 199
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 206
  • Total: 206

Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή?

Ξεκίνησε από Prigkipissa, Σεπτεμβρίου 03, 2005, 01:55:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

andreasec13

Διακρίνω ανήθικον σχόλιόν τι περί του ποδός μου;

lucretia

Για να πάω αεροπορικώς στην Σοφια απο Θεσσαλονίκη, πρέπει να πάω μέσω Αθηνών και το εισιτήριο κοστίζει 580 ευρώ με επιστροφή.
Με πτήση μέσω Βιέννης είναι φθηνότερο κατά 200 ευρώ.

:roll:

Brasidas

PAS BIENNI DAGKOTO
KAI ME TA 200 EUROPOULA POU PERISEBOUN TRABAS KAI MIA DIANIKTEREUSI EKEI

Pappas10

Πως τα πάει ο Μικρός;... δεν έχω τηλέφωνο ή ίντερνετ στο καινούργιο σπίτι.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

cuba

[quote user="katinaki" post="304049"]ότι το χρήμα δε φέρνει ευτυχία, αλλά ούτε η Ευτυχία χρήμα  :evil:[/quote]

to xrhma den fernei thn eytyxia alla mboreis na diaxeiristeis thn dystixia sou.

cuba

[quote user="cuba" post="304239"][quote user="katinaki" post="304049"]ότι το χρήμα δε φέρνει ευτυχία, αλλά ούτε η Ευτυχία χρήμα  :evil:[/quote]

to xrhma den fernei thn eytyxia alla mboreis na diaxeiristeis thn dystixia sou.[/quote]

8a to diatyposo pio sosta to parapano

ta lefta den fernoun thn eutyxia. soy epitrepoyn omos na dialexeis th dysthxia poy protimas

KostasD33

Τώρα αυτές δυο που φωνάζουν  ακούνε ράδιο ή τσάμπα παίζω τα όργανα ??

KostasD33

[quote user="spellbound" post="303558"]σκεφτειτε ο,τι θελετε...

εγω σκεφτομαι να τηλεφωνησω στον Ινσαλλαχ για να φτιαξουμε την ενοτητα που χρειαζομαστε για τα ζωακια... οι αλλες ντρεπονται μη θεσω!! 8)[/quote]

άει τηλεφώνα και εχω 7 γατάκια να βολέψω γμτ......

black_velvet

Χεχε! το πουτιγκάκι έγινε γατοπατέρας.  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

kuria

βρε σεις τωρα μου ρθε στο μυαλο πως 5 ολοκληρους μηνες στο βερολινο, ειδα καμποσους σκυλους... μα ουτε μια γατα δε συναντησα...

παλι καλα που δεν τρωω τα λουκανικα τους...  :roll:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

andreasec13

kuria

εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

andreasec13

Τι να πώ;Μπααα,με τόσα πουχω φάει,θα νιαούριζα πια

spellbound

:razz: [quote user="KostasD33" post="304261"][quote user="spellbound" post="303558"]σκεφτειτε ο,τι θελετε...

εγω σκεφτομαι να τηλεφωνησω στον Ινσαλλαχ για να φτιαξουμε την ενοτητα που χρειαζομαστε για τα ζωακια... οι αλλες ντρεπονται μη θεσω!! 8)[/quote]

άει τηλεφώνα και εχω 7 γατάκια να βολέψω γμτ......[/quote]

Εμ! και η Αβανα (ομωνυμη μου) και η Δρουσιλια ντραπηκαν τα μαλλα να σε δουνε !! (εισαι φοβερος τυπος !!)

Το κανονιζουμε μες στην εβδομαδα, σου τλφ και βρισκομαστε, αλλα πως στην ευχη θα κανονισουμε μερα και ωρα βολικη για ολους ???  Ξερεις στα τεχνολογικα συστηματα ειμαι αστερι, οποτε σου τλφ,  δινω τα νουμερα των κοριτσιων και κανεις εσυ ανοικτη ακροαση??? τεσ πα, βλημα ημουν, βλημα θα παραμεινω!!!! ( α!! δε φταινει οι ανταυγειες τελικα, τωρα τις εκανα κοκκινες  :mrblue: )

Σμουατς Κωστη και ευχαριστουμε παρα παρα πολυ !!!!   ;-)  (παντα στο λεγα οτι ενα εμοσιον με φιλακι χρησιμευει  :razz: )

Σου τλφ και βλεπουμε πως στην ευχη θα συννενοηθουμε 3-4 νοματεοι

spellbound

[quote user="KostasD33" post="304261"][quote user="spellbound" post="303558"]σκεφτειτε ο,τι θελετε...

άει τηλεφώνα και εχω 7 γατάκια να βολέψω γμτ......[/quote]

Ποσων μηνων ειναι τα γατακια σου Ινσαλλαχ???

206 Επισκέπτες, 0 Χρήστες