Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 261
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 203
  • Total: 204
  • Leon

Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή?

Ξεκίνησε από Prigkipissa, Σεπτεμβρίου 03, 2005, 01:55:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KostasD33

[quote user="larus audouinii" post="375213"]....
Και το νου σας....το καλύτερο βόλι στις εκλογές, κέντρο.[/quote]
Και να θυμάστε....
Μετά την απομάκρυνση από τις κάλπες ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.....

κώστας

[size=13]larus audouinii
Μου αρέσει που με συνδέεις κατευθείαν με βράδια.
[/size]
eLe

papadia

...οτι χειροτερο ο εγωκεντρισμος...

(μα δε καταλαβαινουμε οτι ολος ο κοσμος δεν ειμαστε εμεις?????????) :grin:  :grin:
...οσο μπορω...οταν μπορω...

κώστας

[size=13]Αν όλοι καταλαβαίναμε ότι όλος ο κόσμος δεν είμαστε εμείς τότε όλοι εμείς θα καταλαβαίναμε ότι όλος ο κόσμος (όλοι εμείς) δεν είμαστε όλοι εμείς. Οπότε;[/size]
eLe

KostasD33

Αν δεν δείξεις κώλο ή βυζί πας χαμένος....
Οπότε βράσε όριζα...

papadia

[quote user="κώστας" post="375223"][size=13]Αν όλοι καταλαβαίναμε ότι όλος ο κόσμος δεν είμαστε εμείς τότε όλοι εμείς θα καταλαβαίναμε ότι όλος ο κόσμος (όλοι εμείς) δεν είμαστε όλοι εμείς. Οπότε;[/size][/quote]

...το λογοπαιγχνιο καλο ειναι αρκει να ειναι -αυτονοητα- κατανοητο

και οχι απλα να γινεται για να γινεται...

και για να επανελθω

ολος ο κοσμος δεν ειμαστ εμεις

εμεις ομως ολοι μαζι κανουμε το κοσμο....

μικρη αλλα κ τεραστια η διαφορα (αυτη η ρημαδα η ειδοποιος διαφορα που λεμε)

οποτε????

κώστας

[size=13]Το ακατανόητο είναι εκτός του κόσμου σου και εντός του κόσμου μας.[/size]
eLe

papadia

[quote user="κώστας" post="375227"][size=13]Το ακατανόητο είναι εκτός του κόσμου σου και εντός του κόσμου μας.[/size][/quote]

..επειδη σου αρεσει να παιζεις με τις εννοιες

κ επειδη ειμαι κιεγω "παιχνιδιαρα" με τις εννοιες

συνεχιζω λοιπον στο δικο μου κοσμο το ακατανοητο ειναι κ το αυτονοητο

αλλα ειναι τοσο δυσκολη η εννοια του αυτονοητου που τη ταυτιζω με αυτην του ανοητου :lol:  :lol:

κώστας

[size=13]Σε κατανοώ αν και δεν ταυτίζομαι.[/size]
eLe

κώστας

Αν δεν δείξεις κώλο ή βυζί πας χαμένος...

[align=justify] Άρα η κατάσταση όπου εγώ είμαι ο κόσμος μου και ο κόσμος μου είμαι εγώ, παγιώνει την ακινησία. Τώρα τίθεται ο επόμενος προβληματισμός: μήπως τελικά έχεις δίκιο και πάω χαμένος που δεν δείχνω κώλο και βυζί; Είναι η περίπτωση που ξεπερνάω τον κόσμο μου ή αυτή που ο κόσμος μου με ξεπερνάει; Μετά από ακαριαίο προβληματισμό, καταλήγω ότι είναι η στιγμή ...να ξεπεράσεις τον κόσμο σου και να αντικαταστήσεις με θηλυκό, το αρσενικό γένος του επιθέτου "χαμένος". Ουσιαστικά, η στιγμή που δεν αφήνω τον κόσμο μου να με ξεπεράσει. Και επειδή γενικότερα διαπιστώνω μία φοβία απέναντι στις λέξεις, σπεύδω να υποσημειώσω την ποσοτική διάκριση μεταξύ στιγμής και χρόνου[/color][/align]
eLe

larus audouinii

Η βεβαιότητα της αβεβαιότητας...
-------------------------------------
Άσχετο. Κώστας θα επιχειρήσω να μαντέψω το επαγγελματικό σου προφίλ.
Τι κάνει ένα προφίλ χρήστη να ξενυχτάει δουλεύοντας.
(Το ύφος γραφής, μερικές φορές, δεν το λαμβάνω υπόψιν και μαζί πάει άκλαφτο και το δομημένο-ορθογραφικά και συντακτικά εννοώ βέβαια- κείμενο του προφίλ.)

Στα πόσα κάιγομαι είναι ένα ζήτημα...
Επιτρέπεται και βοήθεια του κοινού.

γαλατάς> απορρίπτεται.
κλέφτης>απορρίπτεται.
αστυνομικός>απορρίπτεται.
Νυχτοφύλακας. Θα μπορούσε. Γενικά όλες οι λέξεις που τελειώνουν σε φύλακας. Νυχτερινή εργασία, ....μπιπ είσαι ιχ μερικές φορές... > απορρίπτεται.
Φούρναρης>απορρίπτεται.
Εφημερίες> πως δεν το σκέφτηκα νωρίτερα;> απορρίπτεται.
μηχανικός> κάποιοι γνωστοί μου βγάζουν δουλειά τα βράδια>απορρίπτεται

Δεν λέει. Προφανώς δεν είμαι νυχτερινός τύπος.

κώστας

eLe

KostasD33

[quote user="κώστας" post="375230"]..
[align=justify] παρένθεση.[/u] Με την οποία οδηγώ στο λανθασμένο συμπέρασμα ότι όλοι εμείς φτιάχνουμε τον κόσμο και ο κόσμος αποτελείται από όλους εμάς. Η ταύτιση είναι ανακριβής. [/color][/align][/quote]

Η απάντηση περί επαγγέλματος είναι εδώ...
Με παρενθέσεις, συνεπαγωγές, άγνωστο Χ υπόθεση, άτοπα, πρόσημα κλπ κλπ μαθηματικής μεθοδολογίας....
Αν δεν είναι μαθηματικός ή κάτι παρεμφερές τότε η επιστήμη έχασε ένα ταλέντο...

Στοίχημα όσο θες ότι δεν είσαι πιανίστας σε μπουρδέλο....
Δεν θα μπορούσαν να έχουν καλή απόδοση τα κορίτσια με την γκρίνια που σε πιάνει μερικές φορές με τις γυναίκες... μη σου πω μπορεί να τους ανέλυες και καμιά δαντέλα σε κυλόττα

papadia

[quote user="KostasD33" post="375233"][quote user="κώστας" post="375230"]..
[align=justify] παρένθεση.[/u] Με την οποία οδηγώ στο λανθασμένο συμπέρασμα ότι όλοι εμείς φτιάχνουμε τον κόσμο και ο κόσμος αποτελείται από όλους εμάς. Η ταύτιση είναι ανακριβής. [/color][/align][/quote]

Η απάντηση περί επαγγέλματος είναι εδώ...
Με παρενθέσεις, συνεπαγωγές, άγνωστο Χ υπόθεση, άτοπα, πρόσημα κλπ κλπ μαθηματικής μεθοδολογίας....
Αν δεν είναι μαθηματικός ή κάτι παρεμφερές τότε η επιστήμη έχασε ένα ταλέντο...

Στοίχημα όσο θες ότι δεν είσαι πιανίστας σε μπουρδέλο....
Δεν θα μπορούσαν να έχουν καλή απόδοση τα κορίτσια με την γκρίνια που σε πιάνει μερικές φορές με τις γυναίκες... μη σου πω μπορεί να τους ανέλυες και καμιά δαντέλα σε κυλόττα[/quote]

..εμενα παλι κατι σε ..φυσικο...μου μοιαζει

εχει ενα τροπο να παντρευει τα μαθηματικα με τη φυσικη. :lol:  εστω φυσικομαθηματικος!

παντως κατι σιγουρα με τη φυσικη...ο τροπος σκεψης του γενικα μου φερνει σε φυσικομαθηματικο

KostasD33

Παίζει κι αυτό... αλλά στο γυμνάσιο λύκειο θα ήταν ιδιαίτερα καλός στα αρχαία και νέα.... Το έχει το φιλοσοφικό απωθημένο ....
Γενικά έχει το ρετρό του αναγεννησιακού πολυεπιστημονα τύπου Ντα Βίντσι... (αν και στα γεωμετρικά σχήματα πάσχει)....
Δηλαδή μια ισχυρή σε βάθος εγκεφαλική σκέψη που σύνθετη ανάλυση  και  διαπιστωτικές πράξεις.....
Αν είχε και το γεωμετρικό θα μπορούσε να γίνει και καλός αρχιτέκτονας...
Πιανίστας όμως σε μπουρδελο όπως είπαμε θα ήταν σκέτη αποτυχία.....
Στους πελάτες θα τους έπεφτε και στις κοπέλες θα τις τσάτιζε.... Άντε να βγει κάρμα με συνδυασμό σαν αυτό....

Θα στήσουμε καμία μπίζνα βρε σεις....

203 Επισκέπτες, 1 Χρήστης