Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 178
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 173
  • Total: 174
  • Leon

Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή?

Ξεκίνησε από Prigkipissa, Σεπτεμβρίου 03, 2005, 01:55:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papadia

[quote user="KostasD33" post="375235"]Παίζει κι αυτό... αλλά στο γυμνάσιο λύκειο θα ήταν ιδιαίτερα καλός στα αρχαία και νέα.... Το έχει το φιλοσοφικό απωθημένο ....
Γενικά έχει το ρετρό του αναγεννησιακού πολυεπιστημονα τύπου Ντα Βίντσι... (αν και στα γεωμετρικά σχήματα πάσχει)....
Δηλαδή μια ισχυρή σε βάθος εγκεφαλική σκέψη που σύνθετη ανάλυση  και  διαπιστωτικές πράξεις.....
Αν είχε και το γεωμετρικό θα μπορούσε να γίνει και καλός αρχιτέκτονας...
Πιανίστας όμως σε μπουρδελο όπως είπαμε θα ήταν σκέτη αποτυχία.....
Στους πελάτες θα τους έπεφτε και στις κοπέλες θα τις τσάτιζε.... Άντε να βγει κάρμα με συνδυασμό σαν αυτό....

Θα στήσουμε καμία μπίζνα βρε σεις....[/quote]

τωρα εσυ προσπαθεις να τον βαλεις κ στα δικα σου χωραφια :lol:  :lol:  :lol:

αλλα την περιπτωση του οτι μπορει οντως να ειναι πιανιστας σε μουρδελο γτ την απορριπτεις????

τωρα βεβαια με τις τοσες πολλες υποθεσεις που καναμε μου θυμισες το ανεκδοτο της δασκαλας κ του τοτου

οταν ερωτηθηκε ο τοτος τι δουλεια κανει ο μπαμπας του :lol:  :lol:  πιανιστας σε μπουρδελλο :lol:  :lol:

αλλα οκ ας το παρει το ποταμι κιας μας πει τι δουλεια κανει :lol:
...οσο μπορω...οταν μπορω...

KostasD33

Μπα στα δικά μου τα χωράφια δεν είναι με τίποτα... παραέχει γραμμική ροη το μυαλό του παρά την μεγάλη συνθετικότητα....

Πιανίστας σε μπουρδέλο είπαμε ότι στοίχημα και να είναι, το παίζω...
1ο  δεν κάνει (Εξήγησα τους λόγους)
2ον το Αγρίνιο δεν έχει μπουρδέλα ... όχι πως δεν θα έχει πουτάνες....
3ον και να είχε μπουρδελο δεν θα έχει πιάνο.... Κάνα κλαρίνο στην καλύτερη ...

Ποτάμια έχει το Αγρίνιο, αλλά άμα πει, εμένα σφύρα μου κλέφτικα...

papadia

.....βρε λες????

α μπα αποκλειεται...

αλλα παλι γτ οχι????

λεω εγω τωρα ...βρε μπας κ ειναι συναδελφος???????

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

(αντε τωρα θελω κ το δικο μου προφιλ :lol:  :lol:  :lol: )

larus audouinii

Δεν υπάρχουν λόγια.

Πριν λίγες μέρες σε ένα τραπεζάκι δίπλα στην θάλασσα, κερασμένα από την Στέλλα, η "παλιά".  Ήμασταν παρέα, γελούσαμε,συζητούσαμε. Κάποια στιγμή λέγαμε για τα προβλήματα, τις προσπάθειες, τα λιγοστά υλικά, το φιλότιμο, τα ομόλογα. Ο Χρήστος ήταν από τους λίγους ανθρώπους που ξέρω που γνώριζε καλά την ςαξία της ανθρώπινης ζωής.
Το σ/κο στα πιο ψηλά. Τίποτε. Μόνο πολλές και όλες όμορφες αναμνήσεις. Μου χάρισε κάτι με την Γωγώ, το τελευταίο. Σε αντίθεση η σκέψη που μου προκαλεί για δεύτερη φορά "γενέθλια"
Ο Χρήστος ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος από φιλότιμο. Αξιοπρεπής. Χαμογελαστός. Δυνατός. Πειραχτήρι.
Δεν το έδειξε, άφηνε μόνο το παράπονο να βγει και φορές την απόγνωση. Δεν 'ακουσε. Ήξερε άριστα μόνο να δίνει.
Είναι άδικο, τόσο άδικο..

( http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=287940&catid=6 )

Ζητώ συγνώμη για την αλλαγή της ατμόσφαιρας. Όμως όσο και αν είναι σοκαριστικό, όσο και αν πονάει, όσο μεγάλη είναι η γροθιά, ακούγοντας και εγώ τώρα μετά το κείμενο τα λόγια στο βιντεάκι, είναι το μόνο που μπορώ να σκεφτώ.

KostasD33

Κρίμα Στέλλα... Κρίμα ο άνθρωπος....

[quote user="papadia" post="375240"]........
          (αντε τωρα θελω κ το δικο μου προφιλ :lol:  :lol:  :lol: )[/quote]
δηλαδή?
1- Αν είσαι πιανίστας?
2- Το πιάνο?
3- Ή στο σταφφ του ευαγές ιδρύματος?

κώστας

[align=justify][size=13]larus audouinii

Οι αυτοκτονίες λογίζονται μεν ως απώλειες πολέμου αλλά στο βαθμό που είναι συνειδητές αποφάσεις κάνουν διπλό κακό. Πέρα από την καταστροφή της ανθρώπινης ζωής ρίχνουν το ηθικό των υπολοίπων. Αντί για μνημόσυνο τού πρέπει ο θυμός επομένως. Κατά τα λοιπά, αν η γενιά μας δεν βρει γρήγορα τρόπους να βιοποριστεί, θα καταλήξει άπορη, άσιτη, πρόωρα γερασμένη, στα σκουπίδια της Ιστορίας. Αυτή η τόσο απλή πραγματικότητα εξοβελίζεται από την σκέψη της μεγάλης πλειοψηφίας που, κατά τα άλλα, αρέσκεται να επιδεικνύει το ανοιχτό της πνεύμα. Γι' αυτό και εκδηλώσεις σαν αυτή που έγραφες τις προάλλες στη Χαλκιδική με τον κρετίνο που τραγουδούσε γκαρίζοντας ή γκάριζε τραγουδώντας, όχι μόνο καλά έκανε η αστυνομία και την σταμάτησε αλλά θα έπρεπε να φουντάρει στο Θερμαϊκό όλους τους συμμετέχοντες.
[/size]
[/align]
eLe

κώστας

[size=13]Το ευαγές, του ευαγούς κουμπάρε· μας έβγαλες τα μάτια.[/size]
eLe

KostasD33

larus audouinii

[quote user="κώστας" post="375243"][align=justify][size=13]larus audouinii

Οι αυτοκτονίες λογίζονται μεν ως απώλειες πολέμου αλλά στο βαθμό που είναι συνειδητές αποφάσεις κάνουν διπλό κακό. Πέρα από την καταστροφή της ανθρώπινης ζωής ρίχνουν το ηθικό των υπολοίπων. Αντί για μνημόσυνο τού πρέπει ο θυμός επομένως. Κατά τα λοιπά, αν η γενιά μας δεν βρει γρήγορα τρόπους να βιοποριστεί, θα καταλήξει άπορη, άσιτη, πρόωρα γερασμένη, στα σκουπίδια της Ιστορίας. Αυτή η τόσο απλή πραγματικότητα εξοβελίζεται από την σκέψη της μεγάλης πλειοψηφίας που, κατά τα άλλα, αρέσκεται να επιδεικνύει το ανοιχτό της πνεύμα. Γι' αυτό και εκδηλώσεις σαν αυτή που έγραφες τις προάλλες στη Χαλκιδική με τον κρετίνο που τραγουδούσε γκαρίζοντας ή γκάριζε τραγουδώντας, όχι μόνο καλά έκανε η αστυνομία και την σταμάτησε αλλά θα έπρεπε να φουντάρει στο Θερμαϊκό όλους τους συμμετέχοντες.
[/size]
[/align][/quote]

Λάθος.
Τίποτε πιο σημαντικό από την ζωή, την ζωή μας. Τα αγαπημένα πρόσωπα. Δεν μπορώ να περιγράψω με λέξεις, δεν υπάρχουν, για να περιγράψεις μια μεγάλη απώλεια.
Η πραγματικότητα είναι όμως , είπες πόλεμος...'εστω χωρίς όπλα- οικονομικός, πως έχουν γίνει πολλές αυτοκτονίες.
Το σκεφτόμουν τελευταία, κάποια φορά είχε καθηστερήσει η γραμμή του μετρό στην Αθήνα, πρίν δυο μήνες περίπου, για μια άλλη. Έγινε συνήθεια να διαβάζουμε τόσες, πιθανά να προσπερνάμε κάποια άρθρα, ενώ πολύ πιθανό να μας αφορά.
Δεν έχει σημασία, καμία, αν ρίχνει την ψυχολογία, έχουμε καρδιά, αγαπάμε, δίνουμε, μοιραζόμαστε, πονάμε. Άνθρωποι είμαστε.
Σημασία έχει να μην το βάζουμε κάτω, και αν πέφτουμε να ξανασηκωνόμαστε πάλι, να μην παραδίνουμε ποτέ τα όπλα.
Για το οικονομικό αδιέξοδο που κυρίως αφορά το ισχυρό φύλο, να μην παρασέρνει στην απομόνωση, στην κατάθλιψη, στο αδιέξοδο. Στον αντίποδα κάποιοι δίνουν μάχη σε θαλάμους για να κρατηθούν στην ζωή αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας. Ίσως γιατί έχουν το πάθος να κρατηθούν στην ζωή, ευλυγισία και θέληση να κρατηθούν από οπουδήποτε απέναντι στον δυνατό άνεμο, κάποιους δίπλα τους... στο περιβάλλον.
Κι όμως λυγίζουν δυνατοί άνθρωποι, καταβάλλονται, κλείνονται στον εαυτό τους και το αδιέξοδο μεγαλώνει. Τελικά οι γνώστες και δυνατοί, ψυχούλες, χαμογελαστά και άλλοτε σοβαρά πρόσωπα.
Στην τελική τι αξία έχουν τα χρήματα. Τι αξία έχει η στήριξη σε όσους μας έχουν ανάγκη, το να αφουγκραζόμαστε.
Η γενιά μας οφείλει να παλέψει κώστας. Να παλέψει αλλά και να γίνει σοφότερη. Οι φίλοι είναι στα δύσκολα.  Συμμερίζομαι, συμμετέχω, βοηθάω, αλληλεγγύη είναι λέξεις που σήμερα φτώχυναν, έχασαν την αξία τους. Αποτύχαμε.Πείσμωσα.
Τουλάχιστον ας γίνει παράδειγμα για τους υπόλοιπους που θα με διαβάσουν. Ας ενημερωθούν.

larus audouinii

[quote user="KostasD33" post="375245"]μπουρδέλο το έκανα....[/quote]
Αει και εσύ πια. Πρώτη φορά θα είναι μήπως ;  :smile:  Ουφ

KostasD33

μα και αυτός ο πιανίστας με το πιάνο του.....

κώστας

Θα στήσουμε καμία μπίζνα βρε σεις....
[align=justify]
[/align]
eLe

papadia

..καλημερααα

χιχιχι ακου Κωστη τα δυο πρωτα...παιζουν (πιανο,πιανιστρια)

αλλα το σταφφ του ΕΥΑΓΟΥΣ ιδρυματος χιχιχιχι οχιιιιιιιι

(το ευαγες,του ευαγους...μηπως αυτο βοηθαει για τη περιγραφη του προφιλ μου???)

kapoia_za

[quote user="κώστας" post="375249"][align=justify][size=13]...της kapoia_za που έχει ...[/size][/align][/quote]Ευχαριστώ κώστα που εκτιμάς το βλέμμα μου, αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι κι έχω κάνει στροφή στην καριέρα μου. Εξεπλάγην θετικά όταν πριν λίγο καιρό έμαθα πως εργάζεσαι ως πιανίστας σε οίκο. Αν και γνώριζα πως είσαι άνθρωπος της νύχτας, οι πληροφορίες μου σε τοποθετούσαν πάντα σε ένα πόστο πιο αποστειρωμένο (δεν εμφέβαλλα βέβαια ποτέ πως θα έχεις χέρια πιανίστα).
Παίζω κιθάρα και χορεύω.Είμαι σχετικά εμφανίσιμη - αν και φοβάμαι πως δε θα είμαι του ύφους σας. Σε κάθε περίπτωση, κι εφόσον βέβαια χρειαστείτε άνθρωπο, θα ήμουν υπόχρεη αν έλεγες μια καλή κουβέντα για εμένα.

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου, περιμένω την απάντησή σου.

larus audouinii

[quote user="κώστας" post="375249"]Θα στήσουμε καμία μπίζνα βρε σεις....
[align=justify]
[size=13]  Η larus audouinii θα αναλάβει τα "Εφημερεύοντα Φαρμακεία"[/size][/align][/quote]

κώστας με το συμπάθειο αλλά με γλωσσόφαγες. Και όχι τίποτε άλλο αλλά βγαίνει ξυνό στο τέλος.  :grin: Αποστειρωμένος, οπότε δεν θα το έλεγα ακριβώς,  από μια άποψη.

173 Επισκέπτες, 1 Χρήστης