για το εκτός έδρας μάτς με την ρεάλ?
για να καταλάβω και γω ο ανήμπορος
ρε φιλε τραβας κανα ζορι αν ειμαστε...αισιοδοξι...ειμας τα γαυρακια..εχουμε παικτες..αισιοδοξους,, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:wink: ap to kokkino xrwma panta...
Πλάκα πλάκα εχθές οι ψαροκασέλες παίξανε καλά και το "είχανε" αλλά σταθήκαν άτυχες (ΠΑΝΘΗΝΑΪΚΕ ΜΟΥ... ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ).
Κατά τη γνώμη μου η ΡΕΑΛ δεν είναι αυτή που ήταν πριν από μερικά χρόνια. Παίκτες όπως ο Ζιντάν, ο Φίγκο ή ο Μπέκαμ ΔΕΝ αντικαταστάθηκαν με ισάξιους παίκτες, Επίσης, θεωρώ ότι οι ψαροκασέλες, από τη στιγμή που "ξεπέρασαν" το "κόμπλεξ" της εκτός έδρας νίκης, μπαίνουν με άλλον "αέρα" στο γήπεδο, με λιγότερο φόβο και περισσότερο πάθος.
Τέλος, ας μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιλαγός όχι μόνο παίζει σε έναν από τους πιο εύκολους ομίλους του τσου-λου αλλά είναι και από τις πλέον ξεκούραστες ομάδες πανευρωπαϊκά. Ελάχιστες ομάδες έχουν αντίπαλους τόσο "έτοιμους" να κάνουν το λάθος στο 5ο λεπτό. Και διαιτητές να τους στήνουν έξω από την περιοχή του αντιπάλου ανά 5λεπτο.
Πάντως εχθές ήταν καλή η εμφάνιση της γαβριέλας και οι οπαδοί της δικαιούνται να αισιοδοξούν. Όπως έχει διδάξει ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ καμία ομάδα δεν είναι ανίκητη.
Με εκτίμιση,
Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
το ματσακι δεν αντέχει κριτική.. διότι αν είχαμε το καθαρό μυαλό να τελειώναμε τις φάσεις τότε θα μιλάγαμε για μήνες...
Για αυτό το λόγο και φέτος ο ολυμπιακός δεν θα φτάσει και πολύ μακριά. Δεν έχει την «εκπαιδευση» να σκοτώνει εν ψυχρώ.
Το καλό είναι πως έχει διάθεαση να μάθει.
Εχω παρατηρήσει κάτι. Λουα-Λούα - Κοβάσεβιτς και Γκαλέτι είναι ποδοσφαιριστές που σουτάρουν προς το τέρμα. Ενώ οι δικοί είναι της σχολής «όπου λάχει»
Το χτεσινό ματσάκι θα πρεπε να το πάρει. Βρήκε ένα κουφάρι απέναντι του. Το «αν» θα έπαιζε με 11 παίχτες δεν πρέπει να το εξετάζουμε γιατί δεν ζούμε και δεν πληρωνόμαστε από τα «αν»
"διότι αν είχαμε το καθαρό μυαλό"..."δεν ζούμε και δεν πληρωνόμαστε από τα «αν»"
8)
Το παιχνίδι το είδα..... (Αν και ήμουν για φαγητό)....
Ωραίο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός άξιζε να κερδίσει στην χειρότερη να φέρει το Χ.......
Η Ρεαλ Προηγήθηκε στο 2 αλλά ισοφαρίστικε στο 7.
Από εκεί και πέραν αν και με 10 ο Ολυμπιακός ισσορόπησε το παιχνίδι και προηγήθηκε...... Κάπου εκεί ήρθε το μπλακ - ουτ με αποτέλεσμα να δεχθεί 2 γκολ από τον Ρομπίνιο, που ήταν σε εξαιρετική μέρα, και να γίνει στο σκορ 3 - 2.
Και πάλι όμως. Ο Ολυμπιακός δεν κλείστηκε και κυνήγησε το σκορ και αν δεν ήταν στην μέρα του ο Inker Cassilas θα μπορούσε να φύγει και νικητής από το Estadio Santiago Bernabeau...
Δεν πειράζει όμως!